• Filip 91
    2.2k
    Pretpostavljam da je namijenjeno Valentini Koprivnjak iz uprave Osijeka, a ne Miletickoj.
  • KtcGoat
    3k
    Trpaj debile ahahahahahha
  • Xpert1992
    434
    Fini ubacaj.
  • Omake
    15.9k
    Sopa und Jaranen, zweite Liga
  • Crni86
    20.1k
    kaze komentator da je. Zanimljivo je da je bio i prvak drzave u atletici
  • rokikaciga
    11.6k
    Moram priznat da sam na početku sezone rekao da ne znam što Stojaković radi u Loksi jer je prošle godine zabio samo par golova u 2.HNL, a nije ni na terenu izgledao bog zna kaj. Ove godine je na 8 golova iz igre što je dosta dobro za debitantsku sezonu i to u fenjerašu HNL-a. Očekujem da lagano prebaci dvije znamenke do kraja sezone.

Posipam se pepelom.
  • bongo
    1.4k
    Sopa bi mogao zamijeniti Zekića na Maxsportu :lol:
  • KtcGoat
    3k
    Nije da nesto baratam tim podatcima, ali mi se cini da je ovaj Sopin angazman jedan od najgorih u hnl-u ikad.
  • Xpert1992
    434

Ja isto mislio. Stvarno je izgledao ocajno na pocetku sezone, nije mi bilo jasno zasto ga toliko forsiraju, ali decko sad igra skroz korektno.
  • Jaro
    11.9k
    rezultati jednaki onima kad su Rudes, Dragovoljac i slicni odustali od zivota…
  • Sibirski plavac
    8k
    Gorit će dogodine derbi Osijek Bijelo Brdo na Opusu. :fire:
  • rokikaciga
    11.6k
    Malo blesavo pitanje možda, ali @Omake je jednom nešto tipkao o novom centarforu, tip Gyokeresa. Možda kolega može odgovoriti na moje blesavo pitanje je li Stojaković na tragu tog arhetipa napadača? To bi možda objasnilo zašto ga je Loksa dovela
  • hb1
    425
    Nikad neću shvatiti ljude koji nešto vide u Sopiću, ne može se igra bazirati na galami, pogotovo prošle sezone kad se pisalo kako bi trebali probati sa njim, iako trenutno u Osijeku je on najmanje kriv za ovakvo stanje u cijelom klubu, duboka je to trulež, ali svejedno.
  • Omake
    15.9k
    jako je blizu, fali snaga i dueli. Ali zabija dovoljno i u tranziciji je s loptom dovoljno dobar da bude taj arhetip. I ovakav je iznimno koristan.
  • rokikaciga
    11.6k
    Golčina Trajkovskog

Ajmoooooooo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url