• Filip 91
    2.4k
    Pretpostavljam da je namijenjeno Valentini Koprivnjak iz uprave Osijeka, a ne Miletickoj.
  • KtcGoat
    5.6k
    Trpaj debile ahahahahahha
  • Xpert1992
    627
    Fini ubacaj.
  • Omake
    17.8k
    Sopa und Jaranen, zweite Liga
  • Crni86
    22k
    kaze komentator da je. Zanimljivo je da je bio i prvak drzave u atletici
  • rokikaciga
    14.5k
    Moram priznat da sam na početku sezone rekao da ne znam što Stojaković radi u Loksi jer je prošle godine zabio samo par golova u 2.HNL, a nije ni na terenu izgledao bog zna kaj. Ove godine je na 8 golova iz igre što je dosta dobro za debitantsku sezonu i to u fenjerašu HNL-a. Očekujem da lagano prebaci dvije znamenke do kraja sezone.

Posipam se pepelom.
  • bongo
    1.4k
    Sopa bi mogao zamijeniti Zekića na Maxsportu :lol:
  • KtcGoat
    5.6k
    Nije da nesto baratam tim podatcima, ali mi se cini da je ovaj Sopin angazman jedan od najgorih u hnl-u ikad.
  • Xpert1992
    627

Ja isto mislio. Stvarno je izgledao ocajno na pocetku sezone, nije mi bilo jasno zasto ga toliko forsiraju, ali decko sad igra skroz korektno.
  • Jaro
    12.1k
    rezultati jednaki onima kad su Rudes, Dragovoljac i slicni odustali od zivota…
  • Sibirski plavac
    9k
    Gorit će dogodine derbi Osijek Bijelo Brdo na Opusu. :fire:
  • rokikaciga
    14.5k
    Malo blesavo pitanje možda, ali @Omake je jednom nešto tipkao o novom centarforu, tip Gyokeresa. Možda kolega može odgovoriti na moje blesavo pitanje je li Stojaković na tragu tog arhetipa napadača? To bi možda objasnilo zašto ga je Loksa dovela
  • hb1
    650
    Nikad neću shvatiti ljude koji nešto vide u Sopiću, ne može se igra bazirati na galami, pogotovo prošle sezone kad se pisalo kako bi trebali probati sa njim, iako trenutno u Osijeku je on najmanje kriv za ovakvo stanje u cijelom klubu, duboka je to trulež, ali svejedno.
  • Omake
    17.8k
    jako je blizu, fali snaga i dueli. Ali zabija dovoljno i u tranziciji je s loptom dovoljno dobar da bude taj arhetip. I ovakav je iznimno koristan.
  • rokikaciga
    14.5k
    Golčina Trajkovskog

Ajmoooooooo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.