• ElDorado
    10.1k
    Ova Kovina defetisticka pressica vec mi je izazvala grc u trbuhu. Kaj bumo opet u srednji blok?
  • bbb medimurje
    4.9k
    sad i da hoces visoki presing nemozes usred sezone to isprobavati, to se radi na pripremama
  • NerminB
    971
    1 0 autogolom Varaždina u 90oj. Jebe mi se za stil igre, bitna su 3 boda.Sibirski plavac

Tako je. Suludo je ocekivati neku leprsavu igru s obzirom na oranicu koja nas ceka gore. Bitno je samo uzeti i okrenuti se mislima ka Genku.

Sretno svima koji idu i da se vrate sa tri boda. :smile:
  • Krizy
    68.4k
    U gostima ove sezone imamo skor 7-3-5 24:17
    Nešto manja patnja nego prošle sezone kada smo imali skor 9-5-9 35:40, ali se igrala Liga prvaka.
    (Bez kup utakmica s niželigašima)
  • Praskaton
    5.6k
    Strah me terena.Bit će to baš teško Al na silu na silu frende.
    Nadam se nastavku dobrih obrambenih izdanja,naprijed će Beljo nastavit gdje je stao
  • BBBaranja
    4.6k
    Mene je najviše strah nas, moramo biti pravi !
    Kada to jesmo ne može nam ništa niti jedan protivnik u prvenstvu,loš teren,sudac..
  • hardek
    9k
    Nadam se Vidoviću u prvoj postavi u veznom redu.
  • Crni86
    20.1k
    jedino ako ce beni krenut u prvoj umjesto zajca ili misica. Ak je beni uopce spreman.

Uz misica i zajca s vidovicem bi tek bili mekani i trkacki slabiji u sredini. Kakav god da stojke je donosi to zujanje u sredini i pokriveni prostor.
  • NitkoBitan
    35.6k
    Otprilike pola terena je počišćeno, sad čiste ostatakrioda

Jel planiraju tribine ocistit? :sweat:
  • Zagi
    15.5k
    Imamo još dvije HNL tekme pa poljud. Kak stojimo sa zutim kartonima , treba se tko očistiti?
  • tp1997
    2.6k
    Pod rizikom suspenzije prije domaće tekme protiv Gorice i gostujuće protiv Hajduka su nam: Mounsef Bakrar, Sergi Dominguez Viloria, Arbër Hoxha, Scott Fraser McKenna i Josip MišićKumerle
  • Zagi
    15.5k
    Grdo. Još ako Erceg sudi protiv Gorice, vidim festival laganih kartona.
  • SAS1987
    19.6k
    Sutra moraju dobiti žuti barem McKenna i Mišić
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.