• cron1ck
    2.2k
    ajmo tema za Varaždin, dosta više drame oko Genka, idemo dalje i jače :strong:
  • Krizy
    68.5k
    Broj poraza po sezonama (u zagradi broj odigranih utakmica):
    2025./26. - 9 (33)
    2024./25. - 13 (49)
    2023./24. - 10 (59)
    2022./23. - 9 (53)
    2021./22. - 10 (55)
    2020./21. - 7 (56)
    2019./20. - 10 (52)
    2018./19. - 6 (57)
    2017./18. - 7 (45)
    2016./17. - 11 (54)
    2015./16. - 8 (54)
    2014./15. - 6 (56)
    2013./14. - 12 (57)

Kovačević već ima devet poraza, a još je ostalo najmanje 16 utakmica za odigrati.
    Vrlo vjerojatno će ovo biti sezona u vrhu po broju poraza u sezoni otkako igramo Ligu 10.
  • Jos-Optimus
    9.8k
    nadaš se ostanku lika koji igra svakih 2 mjeseca i odlasku najpouzdanijeg i najboljeg igrača? Logično, pametno
  • NORTE
    22.6k
    Očekujem pobjedu od tri razlike pred rasprodanim stadionom u Varaždinu koji grmi za dinamo.
  • zadnjired
    630

A onda idemo u sred Belgije napraviti nogometni i navijački Genkbang da drhti cijela Europa :smile:
  • nwankwo646
    1.1k
    Nadam se njegovom potpunom oporavku, ostanku i promjeni filozofije igre. Mišić je, rekao bih, prekrasan nogometaš ali ja smatram da je došlo vrijeme za promjenu u načinu igre + plus godine mu idu a nikad nije bija svemirski atleta. Zdravi Bennacer je bolji zadnji vezni nego Mišić ikada.
  • Jos-Optimus
    9.8k
    Zdravi Bennacer je nešto kao Yeti
  • rakurs
    2.6k
    Pa dobro, čovjek je od rujna do odlaska na Afrički kup upisao minute u svakoj utakmici, njih 11. Malo se pretjeruje, piše se kao da nije odigrao apsolutno ništa.

Ne znam kad će se vratiti i hoće li nam biti od ikakve pomoći, ali tome se svakako nadam jer smo jednu ozljedu u vezi udaljeni od blage panike i kaosa.
  • Jos-Optimus
    9.8k
    to apsolutno nema veze s idejom koju je lucidni kolega iznio, kad bismo tako vodili klub onda može odmah ključ u bravu. Riješiti se najbitnijeg igrača i kapetana jer, eto, zašto ne
  • rakurs
    2.6k
    Moja greška što nisam sve pročitao, vidio sam tvoj komentar samo. Apsolutno se slažem s tim dijelom :up:
  • Dino
    5.1k
    Malo mi je ovo preteška riječ, iskreno.Paggini

Ali s obzirom na to da od Malmoa svaku pljugamo u hendikepu i na dosadašnji remone, mora se priznati da je u neku ruku "čudno". Pogotovo kaj sve te ekipe nisu bile Bayern, Real i slično.

Po mom mišljenju, nemam kaj dramatizirati, ali mislim da smo s pravom malčice razočarani.
  • Orc123
    15.1k
    Jedno pitanje, ovo sad ko grom iz vedra neba ali daj mi recite, naravno tko je upoznat, sto je s onim novcima kojeg smo trebali dobiti od Drzave, ono sto Mamic uplatio a mi smo trebali dobiti kao ostecenici? Bila je pozajmasna svota?

Isto tako dal je Dinamo dobio onaj novac od nagodbe Marija Mamica sa sudom? Tu je kombinirano bio veliki iznos u igri jel tako? 15-20 mil eura ili sam ja nesto pobrkao?
  • Str1nger Bell
    3.3k

Mariu Mamiću također je izrečena i sporedna novčana kazna od 750 tisuća eura, a Dinamu mora nadoknaditi štetu od 2,08 milijuna eura te platiti troškove postupka od 70 tisuća eura.

Izmijenjenom optužnicom Uskok tereti Zdravka Mamića i ostale okrivljenike da su kaznenim djelima Dinamo oštetili za 25,8 milijuna eura, a da je zagrebački klub neosnovano obvezan na plaćanje još milijun eura. Tužiteljstvo tereti okrivljenike da su taj novac dijelili između sebe i koristili za svoje potrebe.
  • Orc123
    15.1k
    ovo jos nije znaci postupak gotov od 25mil eura? Zar nije bilo vec da je nesto uplacivala zena od Mamica Drzavi ali da oni jos taj novac nisu isplatili nama posto mi prvotno nismo izjavili da smo osteceni zahvaljujuci onoj babi kaj bila u Upravi? Isprike kaj ovak laicki pitam jer fakat nisam upoznat ali ako netko bolje zna ako moze rastumaciti to?!
  • zadnjired
    630

U kakvoj državi živimo još će Boban biti čest gost na šalterima FINE :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention