• Crni86
    20k
    na tekmi s goricom su ga prvi put body chekali pa su svi skuzili kak ga cuvat. Nije bio nista dobar u toj tekmi.

Mislim i ja da je to bilo s kyrbasom u prijateljskoj
  • Carrasco
    7k
    4/6 driblinzi u Europskoj ligi.
  • The Undertaker
    9.6k
    Varela je jučer odigrao dobro, uzimajući u obzir njegovu dob, fizičke kapacitete i protivnika. Imao je par dobrih centaršuteva ali je očito da mi i nakon 8 mjeseci treninga ne znamo gdje bi tko trebao stajati i koju zonu pokrivati kad ide centaršut. Malog treba sačuvati od kritika i ostaviti na miru jer je najmanje do njega a puno više do trenera i Uprave.
  • vjeko1701
    22.8k
    Ma zna se on zabiti i proći i ajde, nedovoljne fizikalije ne bi bile toliki problem da mu u udarcima i ubačajima ima neke snage ili preciznosti. Al evo, ja se ne sjećam nekog ciljanog ubačaja ili neke jake lopte s kojom obrana ima problema. Jednostano mu je previše segmenata igre na juniorskoj razini i ne radi konkretnu razliku ni u HNL-u, ni u EL.

Evo, iskreno, ta cijela priča oko nejga je nešto kaj ne želim u budućnosti Dinamu. Nije dobro za klub, nije dobro za ekipu a bome sigurno neće biti zarada takva. Mislim, kad bi on pokrio barem 11-12M od onih 27 za ovu godinu, ok, ajde. Al sumnjam da će u klub za njega ući više od 4M.
  • rokikaciga
    11.6k
    Prode on i namjesti se za centarsut dovoljno puta, ali mislim da on centrira samo da centrira. Ne digne glavu, ne pogleda di je Beljo, ali i nema osjecaj gdje bi Beljo trebao biti s obzirom na njegovu poziciju od prije 10 sekundi i onda je to u bunar cesto. Lisica je Beckham za Varelu.
  • IceMan
    3.9k
    Sad je već i veliko pitanje hoće li mu pomoći ili odmoći nabijanje mišićne mase.

Možda jednostavno nema prva dva tri koraka pa će mu 5 kg još više naštetit.

Neznam, nisam optimist glede tog klinca. Svi bi voljeli Lennarta Karla ovdje imat, al Karl tamo radi razliku - zato i igra, a Cardoso također radi razliku al za protivnika - izgleda kao igrač manje.
  • FazeN
    5.7k
    Ne želim biti taj lik koji će gaziti dijete, jer njega ni ne krivim za ovu situaciju, Bara forsira i mali igra zbog njega nemojmo se lagati, a očito je da nije kvaliteta za Dinamo.

No pravi problem leži iza toga, izgubit ćemo zbog situacije Varele na ljeto nekoliko mladih perspektivnih klinaca.
    Puno njih vidi ovu situaciju i smeta im jer misle da su bolji i zaslužuju šansu, te se spremaju na odlazak iz kluba.
    Ne znam jel nam vrijedan toliko taj milijun dva koji ćemo dobit za Varelu (više nema šanse s obzirom na njegove igre), ne znam jel vrijedno da izgubimo 3 4 perspektivna juniora.
    Pogotovo ako se ostvari dolazak velikog imena u Dinamo B na ljeto na kojem radimo trenutno, pa da uz njega imamo top ekipu..
  • Orc123
    15.1k
    krila su nam opcenito boljka....nemamo mi tu nikog boljeg od Varele....Horvat isto nije bolji...sve je to u par deka ali ovaj je dosao sa pompom pa zato igra....u globalu nitko nije za Dinamovu 1. Ekipu nego za Dinamo B.....
  • emilperska
    14.9k
    On nemre pas od 10 metara dodat, a da lopta ima prosječnu brzinu. Centaršutevi mu i nisu toliko mlaki, ali glava dolje i ne gleda što i kome ubacuje. U duelu nisam vidio da je s ikim izdržao.

Totalno nedorastao profi nogometu na razini Dinama. Ako se tu ne upetljaju neki hormoni ili ga netko fizički ne izdrila ja ne vidim na temelju ceg on misli igrat Lige Petice ikad.

U njegovu obranu ide jedino to što je i dalje jako mlad i može se desit da uz pravi dril izraste u nešto solidno.

Po meni je preskočio ne jednu nego 2 stepenice i zato izgleda tako smiješno kako izgleda. Ali to je sve posljedica tog jer se na malog gleda kao na trgovačku robu (sve strane ukljucene u razvoj jbg) gdje je cilj nabit neku kratkotrajnu cijenu i da svi skupa voze dalje nakon tog.

Npr. Mikić nije ništa posebno niti su ista pozicija, ali kraj Varele izgleda kao profesionalac gladijator.
    I Mikić je npr.igrač za kojeg mozes rec da ide na posudbu u Goricu i da ce tamo biti legitimni pretendent na prvih 11 i uzu rotaciju.
    Gdje bi točno Varela u HNLu mogao igrati s ikakvim minutama? Vukovar? Tesko i to..
  • ElDorado
    10.1k
    Da li mi dobivamo neku lovicu za njega po tekmi?
    Meni je ovo kaj on igra strasno. I nema 16 vec 18 godina ove godine. Jedino kaj zna gurni i pretrcavaj. Tehnika nikakva. Defenziva koma, dodavanja koma. Centarsut kao dodavanje rukom.
    Ovo forsanje u seniorima prije svega je problematicno za njega jer vjerojatno s njim nitko ne radi. A za nas meni potpuno nejasno da ozbiljan trener moze od njega bilo kaj ocekivati.
    A te bajke oko Barcelone…pa onaj Dani je za njega nedostizni svemir
  • modri-kibic
    1.3k
    https://www.facebook.com/share/r/1AfjNSWh6M/

Ova situacija jasno pokazuje da kada ganjaš rezultat da nemreš Varelu staviti u igru. I ta situacija pokazuje zašto se ne smije preskakati po dvije generacije, nego se graditi po generaciji. Jebiga ipak je samo jedan Yamal na kojeg se svi ugledaju i misle da i oni odmah mogu igrati u prvoj momčadi. Jednostavno ne možeš.
  • MarK
    1.4k
    otresao ga ko slinu
  • Kumerle
    2.5k
    Ne želim biti taj lik koji će gaziti dijete, jer njega ni ne krivim za ovu situaciju, Bara forsira i mali igra zbog njega nemojmo se lagati, a očito je da nije kvaliteta za Dinamo.

No pravi problem leži iza toga, izgubit ćemo zbog situacije Varele na ljeto nekoliko mladih perspektivnih klinaca.
    Puno njih vidi ovu situaciju i smeta im jer misle da su bolji i zaslužuju šansu, te se spremaju na odlazak iz kluba.
    Ne znam jel nam vrijedan toliko taj milijun dva koji ćemo dobit za Varelu (više nema šanse s obzirom na njegove igre), ne znam jel vrijedno da izgubimo 3 4 perspektivna juniora.
    Pogotovo ako se ostvari dolazak velikog imena u Dinamo B na ljeto na kojem radimo trenutno, pa da uz njega imamo top ekipu..
    FazeN

To kaj oni misle ne znači da je stvarnost, imaju teren za dokazati se.
    Za par mjeseci kreće i Dinamo 2, ako im je to ispod časti neka im je sa srećom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet