• Crni86
    20k
    na tekmi s goricom su ga prvi put body chekali pa su svi skuzili kak ga cuvat. Nije bio nista dobar u toj tekmi.

Mislim i ja da je to bilo s kyrbasom u prijateljskoj
  • Carrasco
    7k
    4/6 driblinzi u Europskoj ligi.
  • The Undertaker
    9.6k
    Varela je jučer odigrao dobro, uzimajući u obzir njegovu dob, fizičke kapacitete i protivnika. Imao je par dobrih centaršuteva ali je očito da mi i nakon 8 mjeseci treninga ne znamo gdje bi tko trebao stajati i koju zonu pokrivati kad ide centaršut. Malog treba sačuvati od kritika i ostaviti na miru jer je najmanje do njega a puno više do trenera i Uprave.
  • vjeko1701
    22.8k
    Ma zna se on zabiti i proći i ajde, nedovoljne fizikalije ne bi bile toliki problem da mu u udarcima i ubačajima ima neke snage ili preciznosti. Al evo, ja se ne sjećam nekog ciljanog ubačaja ili neke jake lopte s kojom obrana ima problema. Jednostano mu je previše segmenata igre na juniorskoj razini i ne radi konkretnu razliku ni u HNL-u, ni u EL.

Evo, iskreno, ta cijela priča oko nejga je nešto kaj ne želim u budućnosti Dinamu. Nije dobro za klub, nije dobro za ekipu a bome sigurno neće biti zarada takva. Mislim, kad bi on pokrio barem 11-12M od onih 27 za ovu godinu, ok, ajde. Al sumnjam da će u klub za njega ući više od 4M.
  • rokikaciga
    11.6k
    Prode on i namjesti se za centarsut dovoljno puta, ali mislim da on centrira samo da centrira. Ne digne glavu, ne pogleda di je Beljo, ali i nema osjecaj gdje bi Beljo trebao biti s obzirom na njegovu poziciju od prije 10 sekundi i onda je to u bunar cesto. Lisica je Beckham za Varelu.
  • IceMan
    3.9k
    Sad je već i veliko pitanje hoće li mu pomoći ili odmoći nabijanje mišićne mase.

Možda jednostavno nema prva dva tri koraka pa će mu 5 kg još više naštetit.

Neznam, nisam optimist glede tog klinca. Svi bi voljeli Lennarta Karla ovdje imat, al Karl tamo radi razliku - zato i igra, a Cardoso također radi razliku al za protivnika - izgleda kao igrač manje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet