• vjeko1701
    22.8k
    Jednu utakmicu smo od toga da HNL ne bude 'pod kontrolom'Droljo

A dvije od toga da bude "u džepu". Nebitno za moju tvrdnju.
  • Crni86
    20k
    tu je sad pitanje da li su svi ti decki bili toliko pogodeni ili je trener znao stvarno tako sve dobro uklopiti. Osim ktca dolazili su sve no name decki petko iz serie b, orsa iz koreje, dilaver poljska, kadzior poljska, leovac itd hajro je doso zimu prije ozivljavat karijeru… Olmo, moro kao mladici. Al buraz nama je Budimir izgledao kao erling haland…

Mislim nisu to bili neki spektakl igraci. Ali na kraju kak velis ispala je zlatna generacija. Ponekad je kuhar bitniji od sastojaka.

Ne znam mene kopka iskreno, da li bi netko drugi mogo bolje uklopit ljubicica npr, da li bi prije naso mjesto stojketu i vidovicu. Da li mi zapravo propustamo priliku… da li smo mozda kao i tada imali sve dobre sastojke samo kuhar nije na razini… Pokazali su decki protiv fenera doma da mogu. Pa danas nakon 4,5 mjeseci od te tekme mi bi trebali bit jos bolji, jos veca momcad , a ispali smo ko neki papci. Najvise zabrinjava govor tijela, jucer nakon 0:1 ja sam imao osjecaj da smo mi gotovi, glave dole, nitko nikoga ne gleda… Ne znam, dojma sam da to nije sjelo niti ce ikad sjest za europu u ovoj kombinaciji trener-igraci.

Na kraju da smo odigrali i 70% od te prve bjelicine sezone ja bi reko u bravo jebeno. Svaka cast. Vise neki proces kako je izgledao i koliko nam je trebalo. Nas u veljaci sad rastavlja genk, a mi smo te sezone u veljaci tukli benficu sa 1:0 a mogli smo i vise. Benficu koja je pojam za Genk. Pa eto da smo se bar potukli sa tim genkom, da smo vidli bas nes novo mislim da bi ljudi bili zadovoljni. Ali ovako imas presliku tekme kao protiv celte ili betisa ili pak drugo poluvrijeme u danskoj. Ne znas ko igracima glavu nosi u obrani
  • Zagi
    15.5k
    Tada ti veznu liniju nose Ademi i Moro, te Olmo.
    Nema tu onda prešetavanja po veznoj liniji , to je zadnja sezona koja nije imala meki trbuh.

Zajca i Stojkovića trkači koji su jaki u duelu doslovno pregaze.
    Super za HNL drkica po lopti, imaš vremena koliko hoćeš za kemijanje ali u europi ih odnesu.
  • Klenx
    10.3k
    Malo rasprava ovdje zna otići u krivom smjeru.

Nije problem poraz, nema ekipe koja ne gubi. Objektivno, protiv Celtica i Betisa doma te Lillea u gostima realno je da od 10 utakmica Dinamo ostane neporažen u možda tri. To nije tragedija.

Problem je stav.

Stav u kojem se ti DOMA treseš od jednog Genka. Puštaš im loptu. U prvih pola sata nemaš ni faul.
    I sad bi takav trebao u pohod na Ligu prvaka? Na megdan najjačim klubovima Europe? A Genk ti tjera strah u kosti?

U ovom trenutku za našu HNL priču možda je čak i dobro da ispadnemo iz Europe. Naš mag na klupi nas je svojom nesposobnošću hendlanja kadra od 20 igrača doveo do toga da u europskoj utakmici za prolaz dalje uvodimo:

- klinca od 17 godina koji se odbija od seniora po terenu, a loptu udara kao medicinku

- krilo koje se oporavlja od teške bolesti

- veznjaka koji je defanzivac, a u tom trenutku gubimo

- i jedine dvije napadačke opcije koje je mogao ubaciti da nešto promijene

Pola momčadi ima prijetnju žutog kartona u HNL-u. Ne dao Bog da se dogodi neka ozljeda, guranje juniora u ekipu postat će nam normalno jer povremeno nećemo imati koga staviti na teren.
    Još jedna runda Europe s Kovačevićem na klupi vrlo brzo bi pola momčadi dovela u crveno.

Ako je nakon svega Kovačević “taj”, mislimo li stvarno da nas on može uvesti u Ligu prvaka do financijske injekcije koja je očito neophodna?
    Ako ne uspijemo, mislimo li da može razvijati igrače i dizati im cijenu ovakvim europskim pothvatima?

Koji je igrač danas bolji nego kad je došao?
  • rioda
    14.1k
    Teren u Varaždinu je pod snijegom...
  • Niko1986
    5.6k
    Taman idem poslati… Ne izgleda optimistično.

https://www.facebook.com/share/1bBREPnVYH/?mibextid=wwXIfr
  • Paulie
    745

termin idealan, prognoza idealna, ajmo napunit taj istok i jug..
    DI NA MO neka svud odjekuje
  • Dinamo-SB
    1.1k
    Jedini i glavni prioritet ove sezone je HNL. Ako neki nisu zaboravili, prošle godine nismo bili prvaci. Ako neki nisu zaboravili,još uvijek se nismo riješili nekih igrača na ugovoru i još uvijek postoje razno razni repovi od prošli uprava od igračkog kadra,omladinske škole,financijskih stvari itd. koji se paraleno riješavaju.Pri tome selimo na Kranjču, gradi se novi stadion,novi kamp. Nikad više događanja nije bilo oko Dinamu i u Dinamu.
    Neke predstave u Europi su bile loše i možda i je najveći krivac Kova i možda i nije trener za Dinamo,ali usporedbe s Bjelicom su totalno neutemeljene jer je Bjelica došao u Dinamo sa iskustvom igranja LIge prvaka s Austriom Beč. U toj istoj sezoni je dobio otkaz zbog loših rezultata u Austrijskoj bundesligi kojom nije uspio suvereno vladati.
    Kova je trener u nastajanju i nije gotov trener. Za Kovu su se ovakvi rezultati u Europi mogli očekivat jer čovjek nikad nije vodio klub u Europi i sad se svi kao čude,a bili smo svjesni da će se čovjek učit i da nismo doveli top trenera nego nekog trenera s potencijalom da možda bude dobar trener nakon što istrpimo sve dječje bolesti u ovoj sezoni jer iako ima godina Kova nikad nije bio na ovakvom nivou.Nije da mu je ovo druga sezona i da je on neka iskusnjara i da mu se istrpilo sve što se moglo pa sad se svi čude. I sve to je indirektno iskomunicirano prije sezone. Usprkos tome prošao je i dogurao do ove faze. Nismo briljarali,ali skinio je skalp Feneru i dobio što se trebalo dobit i prošli smo dalje. Predstave protiv Betisa,Celte i Lillea su bile jako loše,ali ovo protiv Genka nije bilo toliko loše i razlika je vidljiva. Pa čuvenom xG uopće nismo bili lošija momčad,taktika i smisao je postojao. Uostalom,imamo još uzvrat u kojem se itekako može popravit dojam.
    Prvenstvo je daleko od gotovog i fokus treba biti na HNL-u. Ja osobno vidim pomak u odnosu na prvi dio polusezone,možda griješim. Vidit ćemo u narednim utakmicama protiv Varaždina,Gorice i Hajduka kao i protiv Genka u gostima.
  • Crusades
    22.2k
    Ne izgleda, a ne možeš ni zamijenit domaćinstvo jer ni naš teren ne liči na išta, a još i Loksa igra sutra tamo.
  • Niko1986
    5.6k
    jer ni naš teren ne liči na ištaCrusades

To je isto dobra tema, dvije sezone mijenjamo travnjak i izgleda poprilično loše.
  • Ijayi Atiemwen
    5.7k
    Koji je igrač danas bolji nego kad je došao?Klenx

Primjerice na pripremama se Varela uspoređivao s Yamalom, danas nemože svoju sjenu predriblat. Znam, nisu pripremne utakmice mjerilo, ali ako je prije procesa Kovačevićem igrao kao avion, a sada ga nema na mapi, ipak je malo do trenera.

Dominguez mi je isto na početku sezone djelovao puno bolje nego sada, nakon Malmoa je počeo i on padati u formi. Za Hoxhu vrijedi ista priča. Jedini koji su se digli su Vinlof i Beljo, za ostale se nemože reć da su u uzlaznoj putanji, štoviše većina njih je u silaznoj.
  • Crusades
    22.2k
    Sakomana u podcast... mislim da bi se našlo puno pitanja, i onih nevezano za održavanje terena.
  • Papastrumf
    21.9k
    To je isto dobra tema, dvije sezone mijenjamo travnjak i izgleda poprilično loše.Niko1986

Je, samo sto se koristi vise nego duplo od preporucenog.
    Dinamo, loksa, treninzi prije Europe itd. Tipa naš travnjak ima 3 puta vise minuta koristenja ove godine od jednog Osijeka, 2 i pol puta vise od Hajduka.
  • austrijanac
    10k
    A nema ga smisla mjenjat jer idemo za godinu dana.
  • sport
    5.6k
    tu je i faktor Lokomotive koja već sutra igra utakmicu koja će biti treća u ovom tjednu po kišnim uvjetima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet