• Niko1986
    5.6k

Pošteno, ali ima i drugih stadiona u svijetu gdje igraju dva kluba pa travnjak ne izgleda tako. Teško mi je prihvatiti da ćemo do kraja zajedničkog korištenja Maksimira pa Kranjče gledati poluraspadnuti travnjak.
  • MarK
    1.4k
    Ekstremna glupost mi je obveza formacije 433 sa dvije osmice jer time teže prilagođavaš postojeći kadar, vrlo si skučen u traženju pojačanja, također i u traženju novog trenera, a naposljetku gdje je dokaz da je to uspješnija taktika od svih ostalih? 4231 je optimalno za nas jer imamo trenutno kadar kojem to odgovara, Mišić i Benn kao dvije šestice su beton, sa defenzivno odgovornim krilima možeš se braniti u 4411, Vidović ili Stojković kao 10 bi imali potpunu slobodu kreacije da pokažu sve što znaju...
  • Dinamo-SB
    1.1k
    Koji je igrač danas bolji nego kad je došao?Klenx

Ako se misli na to da im je prodajni potencijal veći tj. da vrijede više sada nego kad su došli u Dinamo na početku sezone i da bi Dinamo od njih zaradio:

Dominguez;Vinlof;Beljo;Topić;Soldo;Bakrar;:Valinčić

Ali naravno to nije zasluga Kove iako isključivo su trenirali pod njim u Dinamu. To je slučajnost. Kao što Kova nema zasluge kod Jagušića u najvećem povijesnom transferu Slavena. Nije baš narativ da nije bilo Kove da bi Jagušić igrao možda u NK Koprivnici. Iako ni sam još osobno ne mogu procjeniti je li mi on trener za Dinamo ili ne,ali to koliko se tog čovjeka diskreditira je više smiješno i to govorim taman i da se dokaže da nije trener za Dinamo. Rijetko tko od trenera je toliko malo poštovanja od navijača i medija dobio kao Kova. Cannavaro s blender mašinama za ciklu i ogromonim ugovorom kojeg su Rijeka i Gorica bušile je imao više respekta od vlastitih navijača nego što ima Kova.
  • Chempers
    1.2k
    Ništa, sad čekamo Varaždin pa da se ekipa ponovno javi i nastavi trkeljati o tome kako je Kova odlično posložio momčad i pronašao tajni recept za demoliranje još jednog kluba u odronu od lige.

Naravno, neće nedostajati ni komentara kako se mi "antibobanovci" gušimo u sebi jer ne možemo podnijeti da je boban stvorio jaku respektabilnu momčad na čelu s još jačim trenerom koji razbija suparnike u HNL-u.

A onda će na red ponovno doći genk i ta ista ekipa će nas optužiti da mrzimo klub jer se veselimo klupskim neuspjesima. Jadno da ne može biti jadnije
    cibona

Ovo nisi mogao točnije opisati. Propaganda već radi, nikako nije sramota što nas EL momčadi rješavaju u prvih 30 min na Maksimiru. Normalni rebuilding je to.
  • vjeko1701
    22.8k
    Propaganda već radi,Chempers

Di i ko je propaganda? Pokaži da netko ovdje piše po nalogu ili za nečije interese i iste sekunde leti.
  • Danko
    2.8k

Sad će ti reć da ovi drugi imaju bolju klimu.
  • Noel
    19.5k
    Propaganda već radi,Chempers

Jesu su za tebe ovdje govorili da si Alen Lesički zvani Lesi ili sam nešto pobrkao?
  • Sibirski plavac
    8k
    Cannavaro s blender mašinama za ciklu i ogromonim ugovorom kojeg su Rijeka i Gorica bušile je imao više respekta od vlastitih navijača nego što ima Kova.Dinamo-SB

Mister cikla je dobio Milana (i samim time nam zaradio oko 2 milje) i bio na korak od prolaza u jebenu knockout fazu lige prvaka da mu se nisu krivo poklopili drugi rezultati.

Klaun od trenera realno, ali ima tu pobjedu nad jebenim MIlanom (koliko god tad bio slabiji nego inače Milan je to) i da je imao samo mrvicu sreće koliko recimo Kova ima u nekim tekmama (npr. zadnje kolo europa lige, izgubili smo u Danskoj ali nam se poklopili drugi rezultati za prolaz, dok recimo godinu dana prije u LP nisu) igrali bismo knockout fazu LP.

Svakako smatram da i Mister i Kova i recimo silna domaća trenerska imena nisu za Dinamo. Stranca se ja mislim može dovesti i to kvalitetnog, ali javnost se naježi na sam spomen stranca jer su im odmah u glavi Cikla i Petev. Ako bankrotirana magarad može dovesti Gatussa (kakav god bio, ime je i trenutno vodi repku koja bi mogla na SP, također je prije toga vodio 3 kluba u ligama petice), pa jebemu valjda i mi možemo bolje od Cikle, Peteva i sličnih.
  • Paggini
    76.3k

Evo nam i prvih vjesnika poraza
  • Paulie
    743

takvi ko on su sinoć u fotelji sa kantom čipsa slavili svaki njihov gol
  • criticus
    6.3k
    Pošteno, ali ima i drugih stadiona u svijetu gdje igraju dva kluba pa travnjak ne izgleda tako. Teško mi je prihvatiti da ćemo do kraja zajedničkog korištenja Maksimira pa Kranjče gledati poluraspadnuti travnjak.Niko1986

U Bobanovom Milanu igraju dva kluba na istom stadionu. Veliku većinu sezona oba kluba igraju i europu. Dakle više minuta nego ove godine na Maksimiru. Travnjak je besprijekoran.
  • Olmic
    5.5k
    npr od Milana i Intera, imaju dosta vise utakmica, a ne vidim da je bas raspadnut
  • Orc123
    15.1k
    nadam se da nemate Fejs i Instagram pa da vidite kaj je tek tamo....ima neki lik, naravno s laznog profila koji stalno ljepi isti komentar za Bobana...ljudi ili su placeni za to ili nemaju zivot...konstruktivna kritika da, ponekad pretjerati kad si vruc ali kad se ohladis da jednostavno moze covjek biti toliko kritican prema svemu, pa cak i zlocest, ja to ne mogu shvatiti ali nikako. Jucer je to izgledalo bolje nego u zadnjim utakmicama u Europi, to je cinjenica. Isto tak je cinjenica da rezultat ne prati stanje na terenu, ali isto tak je cinjenica da nas ne zadovoljavaju ovakvi rezultati u Europi jer smo podigli standarde.

Cuvena doselekcija na ljeto. Nadam se sa mirom iza sebe, sa osvojenim prvenstvom i kupom i puno lakse ce se krenut u nove pobjede i siguran sam u jos konkurentniju Europsku sezonu. Mislim da bi nam po mjeri opet bila EL ali naravno s financijske strane svi navijamo za LP.

Inace btw. Iza nas su u Europi ostali klubovi poput Rengersa, Basela, Faynorda, Salzburga, Nice. . .
    Sve klubovi koji su puno financijski mocniji od Dinama. Ne treba se zadovoljiti ali imam osjecaj da se pokusava prikazati da smo totalna smijurija i pred raspadom / kolapsom sto je daleko od istine.
  • Chempers
    1.2k
    takvi ko on su sinoć u fotelji sa kantom čipsa slavili svaki njihov golPaulie

Dugo je trebalo @cibona :rofl:

Al nema šta, baš boli kad te neki neinteligentni anonimus optuži da navijaš protiv vlastitog kluba.
  • crophantom
    3.2k
    Cikla je dobio Milana i našamaran ko balavac od Rijeke i Istre, sprdali se ljudi s nama.
    Sad bi ja kao trebao imati neki respekt prema njemu jer je rušio Milana.
    Moš mislit, svakom tekmom je njegov Dinamo izgledao sve gore.

Općenito odradili smo lani u Euro jeseni 3 najjače tekme sa 15 golova u mreži il kolko vec, dobili bod u vaterpolo utakmici, pobijedili 2 slabija protivnika (kao u ove godine), odradili x sa celticom u tekmi koja je vise izgledala kao da se nikom neda (a mi nismo imali ni s kim).
    Dobili Milan ok.

Je to Europa liga, ali za mene je vrlo slicno ko lani.
    6 bodova lani smo osvojili protiv 34. I 35. Ekipe lige prvaka koje su imale ukupnu gol razliku -42, a ove godine su jedni među zadnjima u EL, drugi u KL.
    Ove godine smo dobili tu Steauu i Macabi, opet 2 odron ekipe, koje bi se pobile sa Red Bullom i Slovanom, sve je to tu negdje.

Lani dobili Milan, ove Fener, s tim da smo bolje izgledali meni osobno protiv Fenera.

3 jake tekme smo spušili ko i lani, sa 0 šanse da išta napraviš, pitanje je kolko se samo protivniku da natrpavati te.

Ajmo probati usporediti i Monaco i Dance, isto ekipe koje da igraju međusobno ne mozes nikom odmah upisati bodove, protiv jednih bod u vaterpolo utakmici, drugih glatki poraz u regularnoj utakmici.

Malmo je kiks, tu je bod losiji nego lani protiv Celtica.

Ali potejto potato europska sezone za mene, pun mi je kurac mitova o 11 bodova u LP gdje se svaki put ne spomene da je 7 od tih 11 bodova osvojeno protiv 2 krš ekipe koje su bile tamo zadnje, a ove godine su isto za kurac, a 1 u vaterpolo uvjetima.

Imam dojam da postoji neki narativ ko da su te pobjede protiv Slovana i Red Bulla neznam koliko vrijednije samo zato jer su se dogodile u LP, a zapravo su to priblizno isti kurac ekipe ko ovo u EL sto smo dobili, po meni.
    Vrijednije su samo novčano.

Sezonu prije smo se mučili u KL, pušiti od Balkanija, dobili porciju od Čeha i od Grka.

Tako da nije sad ove godine neznam kako strm pad u Europi, za mene kad realno razmislim pad je počeo prije vise godina.

Sad smo par sezona u fazi da nekad kiksas protiv Balkanija/Malmea, da dobiješ razne Slovane i FCSBove, da te nekad neki Paok/Genk/Betis natrpaju ko kretena i da tu i tamo iznenadis neki Betis/Milan/Fener, a ak ti dode bilo ko jaci 3 gola h mrezi su minimum, maximum su kolko se nekome da, najviše se dalo Bayernu pa smo stali na 9, a moglo je realno bit i 13.

Ovo je nepovezan tekst jer sam neispavan i umoran, ali jako me ljuti taj narativ da smo evo tek ove sezone čudesno opali. -42 gol razlika 2 naša protivnika i nismo ispali "radi nesrece" nego jer smo u jebenom Minkenu napunjeni ko da ne kažem kaj, da smo dobili samo pristojnih 5 golova prošli bi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet