• Droljo
    25.4k

I ja tu i tamo znam srat za cijene.
  • austrijanac
    10.1k

Da, makar nakon prvog gola se vidjelo odma da je Stojke izletio u praznu te ga je Mario odma pozvao na objasnjenje. Dobro da on to vidi, ali mi to nemremo popravit vec dost dugo.
  • zadnjired
    622

Na stadion ćeš doći zato kaj ti onaj glas u glavi i uzbuđenje raspireno ljubavlju pokaže put prema njemu. Nitko ne sere po navijačima i svatko ima pravo na svoj stav, ali da bi izrazio stav mora biti afirmativan i konstruktivan ako se smatramo navijačima. To je naš klub i ako mu nemreš pomoći ne treba niti prosipati žuč.

Ljudi plaćaju sve i svašta ali to im ne daje za pravo da na osnovu kupljene godišnje, ulaznice ili šala iz shopa imaju pravo na jedan destruktivan način komentirati recentna događanja.

Fenomen zagrebačke publike je uvijek isto stanje uma gdje u gradu prepunom sadržaja uvijek manjina bira stadion. Na stadionu smrdi, ljudi su pijani i frulaju, glasno viču i pjevaju uvredljive pjesme, odi frende u HNK na Orašara. Ja dođem na tekmu upravo zbog gore navedenog sadržaja zato kaj je to slika našeg društva i mogu platiti i 100 Eura i kisnuti do gole kože ali znam da sam u onom postotku koji još uvijek diše neki izgubljeni sentiment i živi život kao "Boem u duši".

Vama koji dolazite na stadion iz pobude da budete viđeni i uvaženi jer eto Vi plaćate masnu lovu iz svog džepa poručujem da se uz novčanik počnete hvatati i za artikulirane stavove pa čak i inicijative ako mislite da se nešto mora poduzeti. Imenom i prezimenom, izvatkom računa na kojem se vidi koliko ste love ostavili klubu, humanitarnom akcijom da se dovede novi wunderkind pa će se stvari kretati u smjeru kako Vi tvrdite da bi trebalo.

Previše godina je ovaj klub bio taoc loše politike i kvazi navijača koji biraju tekme i koriste moj klub i moj stadion kao šank u seoskoj birtiji ne pokazujući niti trunku empatije i razumijevanja da se podržava i navija iz ljubavi koja je vrlo često patnja kao i realni život. Tko ne misli jesti govna neka jede kekse i traži sebi neku novu Vlastu jer Dinamo je naš!
  • Droljo
    25.4k
    Ljudi plaćaju sve i svašta ali to im ne daje za pravo da na osnovu kupljene godišnje, ulaznice ili šala iz shopa imaju pravo na jedan destruktivan način komentirati recentna događanja.zadnjired

Ma molim te. Na forumu se ne smije reći kako misliš da nešto ne valja?

Dinamo je naš!zadnjired

Čiji to? Od moga djeda koji je član od ranih šezdesetih ili?
  • zadnjired
    622

Gdje sam ja napisao da nekome branim njegovo pravo na izražavanje svoga mišljenja? Destruktivni komentari su jedno, argumentirano mišljenje je nešto sasvim drugo.
  • Praskaton
    5.6k
    Nisam ni blizu siguran u titulu dok god je trener Kova.
  • Jos-Optimus
    9.8k
    Proći ćemo Genk, uvjerljivo
  • Kumerle
    2.5k

Vjerujem da možemo, imao je Genk sinoć i malo sreće.
    Neka nam Bakrar bude novi heroj i da se dostojno potučemo u Belgiji!
  • Jos-Optimus
    9.8k
    ova situacija poprilicno podsjeca na onu kad nas je Ajax dobio u Maksimiru, idemo ispisati novu pricu za ovu generaciju
  • vlatkomarkovic
    3.3k
    U Europi moramo igrati 3-5-2
  • OsamŠest
    7.1k
    U Europi moramo igrati 3-5-2vlatkomarkovic

Ja sam siguran da Boban uopće nema ništa protiv toga u nekim utakmicama. Međutim, Mario Kovačević je trener i tu puno toga staje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet