• immerwieder
    1.6k
    dečko zgleda na terenu kao da je oslobođen tjelesnog,
    nakon onog najsporijeg crnca ikad, sad nam je uvalil i fizički najslabijeg,
    nema tu više niti puno prostora za neke fizikalije
  • Nolifer
    14k
    Da, treba ga prodat čim prije, tim bolje. Nemam ništa protiv lika, al evo nije me ni razočarao, nit oduševio. Zakaj ga se toliko forsira ne znam, dal je on next big thing isto ne znam, al za sad mi je više flop, nego top.
  • austrijanac
    10k
    Ova rasprava nakon svake njegove tekme je besmislena.
    Zna se zakaj igra i kaj Dinamo ima/ce dobiti od toga te to treba prihvatiti.

Realno njegovo uvodenje jucer je jedna od najglupljih odluka u zadnjih 5 godina, jer decku fali 3 godine (polu)ozbiljnog nogometa te se to odma vidi.

Ali, nakraju zna se zakaj je to tak i treba ga istrpit jos par mjeseci.
  • Crni86
    20k
    pa dobro ali da li to radia onda u europskoj tekmi di gubis, a protivnik nije nepobjediv ili pak u hnlu kad natamburas nekog do poluvremena.

Svi znamo zasto ga se gura, ali jucer nije bio timing za to nikako. Mislim na kraju znaju to sigurno i igraci pa sta si onda ostatku momcadi jucer porucio njegovim ulaskom dok gubis? Kaj boli nas ona stvar za el?
  • austrijanac
    10k

Ja to gledam da doslovno nije imao kog drugog uvest osim Horvata.
    Onda bolje uvest Cardosu i ispunit te nek uvjete, nego gledat Hoxhu kak pada dok se okrece po kiši.
  • Efes Pilsen
    15k
    Ili je mogao ostavit Belju i uvest Bakrara, promijenit formaciju ili uvest Vidovica pa nek se rotira sa Stojkovicem?
    Ono sto je Varela odradio je mogao i skupljac lopti.
  • austrijanac
    10k

To je napredno razmisljanje, ocigledno smo se pozdravili s tim jucer.
  • Crni86
    20k
    legit, ali opet imas stojkovica kojeg mozes gurnut lijevo. Do prije mjesec dana si vidovica koristio tamo - na kraju u danskoj je tamo startao, pa mozes bakrara probat gurnut lijevo.

Imas bar 3 igraca koja si mogo gurnut. Ne znam, dojma sam da i kova svojim nekim odlukama sam sebi puca u nogu. Kao ovo s varelom di ocekujes da momcad stisne i pobije se s protivnikom zadnjih 20 min pa stavis igraca zbog xy uvjeta….
  • bazooka93
    144
    nadam se da ovo s varelom neki klupski daljni cilj jer stvarno je steta ne razvijate horvate ovo sto radi varela na terenu moze svaki deckic u zagrebu koji trenira nogomet.
    Nek mu nabija cijenu u kustosiji jer ono sinoc nije istra na 3:0 pa da on ulazi.
  • NKDZ86
    7.6k
    normalno je da juniori dinama koji svojom kvalitetom zaslužuju priliku, a ne dobiju ju u prvoj momčadi žele otići, kad vide tko je i zašto ispred njih/njega.
  • bazooka93
    144
    Spikicu sve ti je oprosteno
  • Enco
    619
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/608883

Bio sam među prvima ako ne i prvi na ovom forumu koji s njim od prvog dana nije oduševljen.
    Gledao sam prvu njegovu utakmicu za Dinamo (na trening tekmi više fotoaparata nego jučer), a kasnije sam ga pratio kroz kadete i juniore i stalno tvrdio da tu klase baš i nema, a onda i odustao.
    To sam tvrdio i za neke druge klince koje se dizalo u nebesa i guralo u seniore.
    Općenito veći dio puka puši novinarske fore , a utakmice juniora ,kadeta, pionira vidjeli nisu.
    Netko za koga se tvrdi da sa šesnaest, sedamnest može igrati seniore mora raditi jebenu razliku u juniorima, kadetima, a takvog nemamo.

Sjećam se njegove prve službene tekme za Dinamo kadeti Kuste i Dinama na Prečkom, već u sedam ujutro na Germanijaku, a prije nego će u Cometu izaći sastavi naslov o Vareli i Belinhnu u prvom sastavu. Nakon tekme muk , a onda popodne ako se ne varam Olivari u SN vadi situaciju sa zagrijavanja gdje Varela na ubačaj Belihna pogađa prečku ,čovjek nije imao šta drugo napisati.

Prenapuhana je pričao oko njega uostalom kao i kod 90% klinaca koji se provlače kroz plaćene članke (uvijek igrači istih agenata), a za sve njih gle čuda postoji interes Barcelone, Intera,Coma....
    Jako dugo pratim mlađe uzraste (ne samo Dinama) i tvrdim vam da većina igrača o kojima čitate naručene hvalospjeve ozbiljnog nogometa vidjeti neće.
  • Zg123
    3.5k
    Ovo je najveci Bobanov minus. Ni Kovacevic, ni nesto drugo, vec ovaj Barin projekt koji MORA igrati da bi mi dobili dio kolaca
  • Paggini
    76.3k
    Meni osobno jedini igrač ove sezone kod kojeg ne vidim ništa, ali ništa.

U duelima jako loš i fizički slab, udarac mu je nikakav, ubačaji su više dodavanja na prvu stativu, svaki put kad dobije loptu na krilu stane sekundu dvije predugo i zaguši cijeli momentum napada, jednostavno mi je loš igrač trenutno i ispizdim svaki put kad vidim da ulazi jer znam da će dati veliko ništa u napadu.

Ako je plan razvijati ga, super, sviđa mi se plan, ali se ne razvija protiv Genka kad loviš rezultat po oborini i sjebanom terenu. Ako je plan prodati ga na ljeto, pa se na silu gura što više da igra, ne znam ni koliko je to dobar plan jer svakom utakmicom mu rušimo cijenu hahah.

Sve u svemu, razočaranje. Usporedba recimo s malim durdovom iz hajduga je zanimljiva, jer taj mali koliko god je bezveze, ima pljucu, zna dodati i relativno je brz, pogotovo u odnosu na Varelu. Stvarno ne vidim ništa u ovom malom.
  • Noel
    19.5k
    udarac mu je nikakavPaggini

Pokušavam se sad sjetit kad smo točno ove sezone vidjeli neki njegov udarac ali nejde..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet