• prefontaine
    6.9k
    Lik je rekao da ćemo zgaziti sve, pa zgaziti Rijeku, imam osjećaj da ga je novinar upitao:"gdje ćeš sad nakon tekme s djevojkom?"
    da bi odgovorio: "idem je zgazit"
  • Dr Hofmann
    5k
    Screenshot-2026-02-04-04-28-12-189-com-google-android-youtube.jpgScreenshot-2026-02-04-04-28-53-527-com-google-android-youtube.jpg Screenshot-2026-02-04-04-29-08-810-com-google-android-youtube.jpg

,,Proganja" me ovaj intervju već par dana, mislim da nema zajebancije s Valinčićem...Dobro da je uspio u nogometu :lol:
  • Laki424
    49
    Vise price na terenu,manje po medijima..
  • miro
    8.5k
    totalno van forme
  • Ivan0302
    1.4k
    Greška također umjesto da napravi faul ondje na centru i zaustavi kontru mi primamo iz toga drugi gol
  • Danko
    2.9k
    Totalno precjenjen igrač.
  • Teofil Kateran
    3.9k
    Totalno precjenjen igrač.Danko

Nije bio dobar danas, ali ajde nemojmo sada pretjerivati. Tek se vratio nakon ozljede i još uvijek hvata formu. Realno se vidi da ne igra na razini kao prije ozljede.
  • Crni86
    20.2k
    Razmazio nas je na pocetku, napravio je relativno velik skok prelaskom iz istre kod nas, uz to se vraca od ozlijede.

Sasvim je za ocekivat da ce mu forma zbog toga svega malo varirat.
  • Danko
    2.9k

Kužim da se vraća ali meni ni prije ozljede nije bio niš posebno.
  • hardek
    9k
    Kužim da se vraća ali meni ni prije ozljede nije bio niš posebno.Danko

Prije ozljede ljudi su se odbijali od njega u duelu, fizička moć na vrhuncu. Uz to bio je kombinatoran, probojan a puno puta su mu prolazile i visoke lopte iza leđa obrane. Trenutno nije ni sjena onog s početka sezone, očito je ozljeda ostavila traga i iskreno po prikazanom mislim da će se tek početkom sljedeće sezone vratit na tvorničke postavke.
  • Georg Koch
    7.4k
    Iako je ozljeda ostavila dosta posljedica na njegovu kombinatoriku, brzinu, probojnost, samim time igru, valja istaknuti njegovo jako dobro i konkretno drugo poluvrijeme danas.
    Kod prvog pogotka jako dobar dribling i asistencija za Vidovica (ako cemo gol pisati njemu).
    Kod drugog predasistencija, odnosno super dupli pas sa Stojketom gdje ga je izbacio u for.
    Vjerujemo da ce s minutama sve to ici samo gore, jer je decko bas tenk.

P.S. Ja i Moris smo kolege po ozljedi hehe, prije 3 ipol tjedna mi je takodjer pukla V. metatarzalna kost, i jako, jako *ebena stvar.
  • rioda
    14.2k
    Ako se dobro sjećam, nije ni Sučić lano krenuo bajno nakon te ozljede, ali se nakon par utakmica vratio u top formu
  • shameless86
    1.5k
    i zabio na čučavcu..neka moris nastavi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention