• nwankwo646
    1.1k
    a, da, da, kužim sad
  • Ludovic IX
    10.6k
    Bas pročitao clanak o prolasku klubova ovisno o potu..

6 iz prvog pota, 8 iz drugog, 4 iz trećeg i 6 iz četvrtog.

3 kluba iz prvog pota nije prošlo. Volio bih znati jel tamo raspad sistema na njihovim zonama..
  • Jurki
    23.3k
    6 iz prvog pota, 8 iz drugog, 4 iz trećeg i 6 iz četvrtog.Ludovic IX

Zanimljivo, a nekima je prolazak ligaske faze meh i to nakon svih pretumbacija kadra i krize rezultata.
    Pokazatelj da to bas i nije pickin dim kak si neki misle.
  • Hnlovac
    4.3k
    Barem možemo hatewatchat Zvezdu sada
  • Filip 91
    2.2k
    Cigani poveli protiv Lille-a. Večer iz noćne more.
  • DrRatoljub
    486
    Jedina dobra stvar je da nismo naletili na Zvezdu ove sezone. Kao što sam siguran da bi ih zadnjih ohoho godina razbili, tako sam uvjeren da bi oni nas ove sezone.
  • Georg Koch
    7.4k
    Zvezda na poluvremenu vodi Lille 0:1u gostima uz 2 suta u okvir gola.
    Gledam sada u 50.minuti mrtvac za 0:2, promasen.
    Nas je Lille isprasio 4:0 uz 0 nasih suteva u okvir (3 van okvira gola).

Ne mora nista znaciti jedan isti protivnik, ali...
    Samo vam hocu reci da je ispred nas puno, puno, puno posla.
  • nwankwo646
    1.1k
    ma to je samo zato šta Lille ima lošu večer, isto kao i zadnji meč protiv Zvezde. Njihovo pravo lice je bilo protiv Maria Kovačevića, tad su pokazali da su nijansu ispod PSG-a i da možemo bit zadovoljni što smo nastupili protiv njih.
  • vlatkomarkovic
    3.3k
    Vidim da neki pokušavaju prebaciti današnju prezentaciju pod nesreću, i ok nismo imali sreće…. No, s druge strane šta ćemo s ostalim utakmicama u Europi? Mislim da se treba gledati ukupan dojam u Europi…..
  • vjeko1701
    22.8k
    Dobro i? Hoćemo se mjerit s tom igračkicom susjednog despota? Jedna promjena režima i ne znam ko će platiti sve te račune koji se danas pokrivaju svakojakom lovom.

Radite puno toga, al uspoređivati nas sa četničkom praonicom para Vučića i ortaka nemojte.

Čeka nas puno posla. Svi to znaju. Al barem više nismo u rukama svakojakog ljudskog šljama i u službi svakojakih politika i mafija.
  • Georg Koch
    7.4k
    dobro, i? Sta si se navio bespotrebno?!?
    covjece, promasio si cijelu tekmu. Otisao si na politiku i nebitne teme.

Govorim nogometno iz razloga jer je klub iz susjedstva s kojim nas htjeli/ne htjeli stalno usporedjuju.

Kakvi ortaci, Vucici i picke materine.
    Udahni 4 sekunde pa opet
  • vjeko1701
    22.8k
    Klub koji troši kolko para? Imaju kakve uvjete doma? Kakvu konkurenciju? Najmračnije doba Mamića nije ni blizu toga kaj oni imaju tamo. Kakve *ebene veze ima kaj su oni iz susjedne države? Uz sve to, svo upumpavanje para, svo guranje, nemaju nijedan europski uspjeh u zadnjih 10 godina mjerljiv sa nama. Al eto, jedne sezone izgledaju bolje od nas protiv Lillea.
  • Doktor Kunić
    6.3k
    Govorim nogometno iz razloga jer je klub iz susjedstva s kojim nas htjeli/ne htjeli stalno usporedjuju.Georg Koch

A tko to nas uspoređuje stalno s ciganima?
  • Georg Koch
    7.4k
    dobri,i???
    Koji k.skaces, promasio si cijelu temu mog komentara, pa skaces i dalje. Ode brat na mamice i neke rezime od mog komentara, haha pobjeda.

Da sam moderator kao sto si ti, dao bih si sam zuti karton uz posljednju opomenu pred petodnevno hladjenje, jer pokusao bih zamisliti na sto bi slicila Zona da 60% ljudi ima pristup, upis te razumijevanje istog kao ti.

Zivio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.