• Goncalo Santos
    3.4k
    Meni danas stojkovic gori od topica puno, momak do sad nema ni jedan gol ni asistenciju europskim utakmicama.

Presporo donosi odluke, sut mu blokiran svaki put, nije on baturini do koljena...
  • Jos-Optimus
    9.7k
    Šta ste se Hoxhe ulovili?
  • Maki17
    284
    Meni je Hoxha najlošiji
  • rioda
    14k

U prvih 15 minuta mu je pobjeglo pet lopti
  • Kepec
    8.5k
    Kaj ovaj sudac lud? 3 gola i ne produljit ni minute?Xpert1992

I bolje. Poznavajući nas primili bi gol u nadoknadi.
  • Dzoni
    4k
    Treba nam sada Hoxha i svako na bokovima, tu je naša šansa
  • CastAway1986
    5.4k
    Podjednako poluvrijeme oni zabijaju svoje šanse mi ne u tom je razlika..
    Fino je vidjeti pljuvače da su odmah se javili nakon što gubimo , a rugate se facebook navijacima :lol:
  • Efes Pilsen
    15k
    Koliko neforsiranih maloumnih odluka u prvih 20 minuta, krivih pasova kao da prvi puta igraju na kisi i kao da su se usrali Genka.
    Genk ima jako dobru ekipu, onaj Karetas nas prci solidno, ali sredina nam ne postoji - ili je Genk preskoci pasom iz zadnje linije ili nam se setaju kako hoce.
    Nervozno, zasrano, bespotrebno. Mislim da je i Kovacevic promasio u postavkama, nemoguce koliko kratera ostavljamo u svakom trenutku.
    Hayen je Barci zabio 3 s Bruggeom, zna posao sigurno, ali jebte ne mozes izgledat prema naprijed kao da se prvi put vidite. Uzasno puno pogresaka u najosnovnijim dodavanjima, uzasno.
  • wolfgang14
    3.5k
    znaci bakrar obavezno unutra ali ne umjesto belje. Beljo zbog kartona propušta sljedeću utakmicu i nek odigra ovu svih 90 minuta pošto će odmarat sljedeću
  • Praskaton
    5.5k
    Meni danas stojkovic gori od topica puno, momak do sad nema ni jedan gol ni asistenciju europskim utakmicama.Goncalo Santos

Najveći sam odvjetnik Stojkovica al danas je jako loš.
  • Mathiasovi Chageri
    7.6k
    Pišem ovo mokrim prstima na poluvremenu, ne zanima me kako će utakmica završiti ali klaun na klupi nije i neće nikad biti trener za Dinamo. To je najveći problem ove momčadi.

Drugi problem ove momčadi je bijedan, ali zaista neizmjerno jadan i bijedan HNL. Jer da HNL nije takav, jedan Arber Hohxa, koji da ga ne plaća Dinamo bi imao problema sa stavljanjem kuglica u kornet u slastičarnici u Rovinju, ne bi izgledao kao prime Bale prvi dio sezone.

Treći problem, koliko to god nepopularno bilo, nam je možda kapetan. Ovo je treća, četvrta utakmica ove sezone da nam se momčad raspada u par minuta prvog poluvremena. Mišić je top igrač, ali jebemu, momčad kojoj si ti kapetan se raspada konstantno protiv svake prosječne europske ekipe. Šamara te tko stigne. Možda, ali samo možda nisi kapacitet za voditi ovu ekipu. Pa daj podvikni, skupi ih na centru, nešto napravi. Zajc na 0:0 pizdi jer mora vraćati loptu golmanu i maše rukama, a naš kapetan gleda u nebo nakon dva gola i stoji ukopan.
  • joesimunic
    47
    Najveca glupost prvog poluvremena je onaj totalno promasen karton Belji
  • Domi92
    8
    I dalje Dominguez mora van, Topić svaka čast na asistu, ali prije toga svaka odluka najgora moguća. Hoxha i da ga makneš ulazi Varela, tako da je Hoxha manje zlo i ovakav kakav trenutno je. U svakom slučaju može se, vidi se da se može. Samo kada nisi usran
  • CastAway1986
    5.4k
    Topić je dezurni Pedro a Luka Stojkovic se nije pojavio na utakmici
  • Plava balada
    91

Pa baš ova zadnja rečenica potvrđuje ono što ide treneru na dušu haha, a poluvrijeme je bilo recimo 66% dominacije Genka, cca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet