• OsamŠest
    7.1k
    Igramo jako dobru utakmicu. Serete bez pokrića, jazavci.
  • Zvonkec
    509
    Tako jeeeee, ne kužim zašto tolka nervoza na početku od 0:2 tri mrtvaca smo složili šteta za posrani ulaz u tekmu ali ima još vremena
  • vjeko1701
    22.8k
    E sad, oni su po meni balansiranija ekipa. Mi imamo par pozicija koju su nam slabije i baš se vidi.
  • IceMan
    3.9k
    Dobili glupe i naivne golove, a mogli zabit komotno još 2-3.

Totalno otvorena utakmica, možemo zabit još nekoliko golova komotno.
  • Sync
    63
    Jel ide imalo zasluge treneru za sve ove šanse i gol ili se samo sere po "magu" kad je loše?
  • don
    18.5k
    sad će nas ekipa čak uvjerit i da je ovo dobro izgledalo. Nema dalje! :lol:
  • Plava balada
    92
    Igra posljednjih 12-13 minuta samo pokazuje da je sve stvar pristupa.
  • hardek
    8.9k
    Jbt dečki smirite se malo. Ima vremena, može se s njima igrat.

Strah me da je Hoxha peakao na jesen, u velikom padu forme je od početka polusezone.
  • FazeN
    5.7k
    Dinamo je bolja ekipa od Genka, vidi se da mogu igrati i da kad krenu napred to je pravi Dinamo.
    No opet kukavičko postavljanje utakmice od Kovačevića i bunker s kojim dobiva Hajduk i Rijeku ne pali u Europi, ovo su bolje ekipe.

Hvala Bogu da je Genk poveo rano inače bi Dinamo bio u bunkeru do 90 min., ovako smo krenuli igrati.
  • Praskaton
    5.5k
    Užasan ulazak u utakmicu.Mrzim ovo prepuštanje lopte protivniku.Kad tad će ti past koncentracija i primit ćeš ga.Nama se to dva puta dogodilo.

Svi su podbacili,mora to puno bolje.Vjerujem da ćemo izvuć bar nulu ovdje.Nek ovu nervozu s terena i gestikulacije sad riješe u svlačionici i izađu s mudima drugo poluvrijeme.

Edit:meni je nevjerovatan karton Belje.Pa prvi start jebote i to na njihovih 20m
  • Xpert1992
    425
    Kaj ovaj sudac lud? 3 gola i ne produljit ni minute?

Nego prvo poluvrijeme smo odigrali korektno. Bas smo krenuli u nekom grcu u utakmicu, bas se osjetilo na svima da su pod ogromnim pritiskom, poslje smo se stabilizirali i bili bolji. Iskreno ja da sam Kova ja bi mjenjao Valincica, jos uvijek nije pravi nazalost, treba decku vremena jbg. Ubacio bi Galesica i probat ici po jos jedan gol.
  • M94
    2.4k
    Ajmo izjednacit bar.
    Al kako amaterski pusimo nevjerojatno.
    Nije Kova za neke vece dosege.
  • Dragon1Warrior123
    4.9k
    sad će nas ekipa sa foruma čak uvjerit i da je ovo dobro izgledalo. Nema dalje! :lol:don

Gle ja sam najveći serator protiv Kovačevića, ali ovo je bilo podjednako poluvreme. Iako mene smeta najviše ta naša naivnost koja se vratila i zbog koje smo gubili redovno utakmice u Europi zadnjih godina. Nemamo tu kurčevitost, a nema ni neke taktike koja bi to onda pokrila.
  • Crusades
    22.2k
    Iskusniji su svakako i ovo sto kažeš, ne vrijede bez veze skoro duplo vise od nas bzvz... al i takvima smo im složili 2-3 mrtvaca.
  • MarK
    1.4k
    Genk je krc od ekipe, a mi se bojimo svoje sjene. Ulazimo bez razloga u strahu. Da ovi nose dresove istre natamburali bi ih 3 razlike. Daj uđi na nož 2.poluvrijeme pa što bude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet