• vlatkomarkovic
    3.6k
    Iskreno boli me kurac za Jeličića, čovjek je realno klaun i to teški koji je na početku bio mnogima simpatičan jer je imao britak jezik i sada već godinama forsira fore samo da ostane na TVu i sada je to platio glavom…. Fkt mi se jebe za njega….

Ono sto mene iritira je da su svi u strahu od njih, a istovremeno oni diktiraju da neće biti oka Sokolova, oni diktiraju ko će biti u MaxSport studiju, oni diktiraju da oni mogu od T-coma traziti svoj kanal iako ne plaćaju prava na utakmice i onda uzimati novce od toga…. A mi šutimo….. I znam da sam prvi zahtjeva gospodstvo i sve, ali kaj je prevec je prevec….

Ja bi tražio od kluba do pošalju prosvjednu notu da se ukine ova suradnja s Hajdukom ili da se omogući svim klubovima…. Pa neka puse lovu… Zašto ne bi bio Dinamo+ na Maxtvu onda…. I onda mi na Dinamo+ imamo recimo svoju emisiju i analize….. Ne znam kada je Dinamovac to zadnji put komentirao HNL u toj emisiji na Maxsportu na kojem god kanalu bila….. Valjda Nikola Jurcevic… Stvarno se ne sjećam…..
  • Crni86
    21.9k
    Jela strijela je takav kakav je… osebujan je jbga, komentira ko da smo u kaficu i prica sa prijateljima…

Isto ono sta rade caragher, nevile i richards. Gledanost ce im past, al bas dobar timing nakon diranja u nh da se dize optuznica… pa ce se i dalje tvrdit kako su neke stvari ovdje i dalje slucajne, kao i curenje var sninki, xy penala, ne uzimanja sumnjivoh isjecaka u nasu korist itd.

Ljudi dragi moji mi se borimo sami protiv apsolutno svih. I kad osvojimo titulu necemo bit svjesni koliki ce to uspjeh biti iz razloga protiv kakve masinerije se mi borimo…. A ta masinerija je svakakva - samo je na terenu nikakva.
  • Facke
    8.2k
    Decki, ove je smesne. Covek je rekel istinu i sad su ga nasli jebati. Taj Hajduk nemre prihvatiti ni jednu jedinu kritiku. Nasli su se uvredeni i sad ga budu jebali. Zate velim , Hajduk nikomu ne treba. Nek igraju svoju neku ligu. Ziviju v nekakvem paralelnem svetu.
  • Mali Zeus
    21.3k
    Jeličić je easy target, baš me zanima kako se sa Štimcem misle obračunati.
  • Efes Pilsen
    15.8k
    Stico kad izvadi BeHa pasos mogu mu samo...
  • Pacho
    17.8k

Mislim da je problem u tome sto mi ne koristimo moc koju mi imamo kao vjecni prvak, kao jedini hrvatski klub za kojeg znaju van ex-yu, kao jedini klub koji donosi ozbiljne pare ostalim klubovima radi nastupa u europi, kao motor reprezentacije i uspje istih, kao najpopularniji klub u drzavi po raznim anketama, itd... Ne, mi gledamo kako orjunaska olupina teroristickim metodama pokusava i donekle i uspijeva kontrolirati savez, suce i medije. Pazi, olupina koja 21 godinu ne moze do naslova, koja ima jednu skupinu i 3 boda u Europi u 30+ godina i koja je pod nadzorom UEFA-e, jer je pred bankrotom...

I uopce ne ciljam na to da se spustamo na njihovu ogavnu razinu i bilo bi me sram da izvodimo kurcologije kojima nas oni maltretiraju na skoro pa tjednoj bazi. Medutim, mislim da treba iskoristiti moc koju imamo da ih nasamaramo i da ih sprijecimo u sirenju orjunaskih papaka i pokusajima kontrole i cenzure apsolutno svega.
  • Blueshadow86
    5.1k
    Sada ćete tek vidjeti koliko će voditelji i komentatori paziti što govore ne bi li slučajno dirnuli na orjunu u bilo kojem smislu. Sada ćete tek vidjeti Cmrečnjaka, Kecmana, Toplaka i ostale teletabise koliko će im se uvlačiti u pakšu kroz emisije i komentiranja tekmi. Suci također.
    Koja diktatura od strane orjune s juga, majku ti jebem, da ne povjeruješ…
    Da igraju tekme protiv partizana ili zvezde, navijao bi za srbe koliko su ovi toksični, odvrtani i bolesni.
  • Sajla
    20.6k
    Hajduk se pretvorio u sve ono protiv čega su govorili i kakti "borili se". Hoćeš suradnju s Loksom, utjecaj u HNSu i medijima, suradnja s politikom. Apsolutno, ali apsolutno sve čega smo se mi u svom klubu gnušali, njima je postalo ideal.
    Međutim, dok su glavata braća na drugoj strani imali vidoševiće, fiorentinije i slične koji su gledali kako što brže klupski novac usmjeriti u svoje džepove, nesposobnjakoviće koji su punili svlačionicu bukvama, kod nas je sada ipak nešto malo drugačija situacija. I zato im neće proći.
    Lakrdija bili, lakrdija ostali.
  • fakin
    4.5k
    kak ide ono, cilj opravdava sredstvo. sad idu u totalnu ofenzivu u proljetnom dijelu prvenstva, koriste sve da bi postali prvaci. na nama je da odregiramo kako treba i ne samo na terenu, nego i van njega jer se očito mnoge bitke vode i van terena
  • Mlađi referent
    15.6k
    Odličan potez HT-a, iako vjerojatno iz krivog razloga, no ok.

Nadam se kvalitetnom komentatoru u emisiji da prestanu servirat ovaj šrot ljudima koji su do sad imali.
  • blueslavonija
    353
    u tzv hrvatskom tzv medijskom prostoru postoje svete krave. ja već dugo govorim pa se neki ljute da je NOB klub iz splita u rangu srba, severine, židova, jugonostalgičara svih vrsta, gay/transrodne scene, svake moguće kvazi ljevičarije, itd itd itd....
    to je čista realnost i svatko tko se pravi da to ne vidi i ne čuje je ignorant ili zločest.
  • db-izbjeglica
    20.6k
    joško jeličić je nebitan u cijeloj priči, mogao je biti pero perić ili ivan horvat.

poanta je ta da čovjek gubi posao zbog podignute optužnice, znači ne presude - optužnice!
    ponata je da čovjek gubi posao nakon što je javno stao na žulj određenoj skupini ljudi!
    poanta je da ta određena skupina ljudi dan-dva prije javno kaže da će poduzeti mjere protiv tog čovjeka

postoji li individua koja nakon ovakve kronologije neće posumnjati da je to sve povezano?
  • flajšmašina
    360

Kaj ćemo sa Svetinom? Čekat presudu?
  • fakin
    4.5k
    inače, koliko god vam se ova stranica činila nebitnom, prekjučer su najavili da jeličić uskoro dobiva otkaz i gle čuda 2 dana kasnije ga i dobiva: https://i.postimg.cc/VsT1cK7f/vlrevelvre.png
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    ne bi se slozio, podcast je bio zanimljiv radi njrgovi analiza i komentara. Bar meni. Sad ce postavit nekoga ko ce sablonske odgovore davati i analize koje vjv svatko od nas moze izrec tamo. Jos jedan podcast koji gubi smisao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.