• Ijayi Atiemwen
    5.7k
    Sretno Dinamo, sretno Rijeka!
  • NORTE
    22.6k
    Ma boli nas zapravo qrac za hajdučiju, mi smo za njih svemirski brod.

Di su oni od nas, 5 bodova iza, mi igramo EL u veljači, gradi nam se prvi stadion na kojem ćemo im svima jebat majke neviđeno, imamo jaču momčad koja je u formi.

Naravno, ovo je još jedna "ključna" sezona za nas, al ova sezona je prekretnica jer u idućoj selimo u modernu kuću u kojoj apsolutno sve suparnike čeka plavi pakao koji će biti naša velika prednost.

Imamo sve, a kad uselimo u Kranjču (koja je ko Pampas) za nas više nema zime i možemo rezultatski samo rast.
    Očekujem da konačno postanemo superiorni nadmoćniji suparnik.

Vidio plakate po gradu pa ću samo ostavit ovdje jer mislim da je prikladno za naše glavne rivale.
    2053-Bijeli%20Klaun_WEB.jpg?v=1-0
  • Crni86
    20k
    Da radi dobro svoj posao, dopadao bi se i jednima i drugima jer bi analize bile smislene, zanimljive i edukativne.Mlađi referent

Mos mislit. To su zablude.

Navijaci kao navijaci kada se kritizira njihov klub nikad nisu objektivni i nece im se ta kritika svidjet ma kakva god ona bila.

Jela je i hvalio ali i kudio. Puno puta je srao po nama ali je i puno puta nas pohvalio kad je mislio da za time ima potrebe. Nije li jela upravo izvadio situacije protiv varazdina kad nas e brutalno ispokradivalo pa je reko da prcne tovare kako se ponasa veliki klub - da ne kmeci odmah po drustvenim mrezama a ima vise puno temelja za to. On nije tu da se nekome svidi vec da da najbrutalniju istinu van koliko god se ona nekom svidala ili ne.

Ovo di obje struje prigovaraju na njega znaci da je dirnuo u zicu obje struje, nije niti jednu favorizirao. Upravo ono sta strucni komentator i treba radit.

Sad bu bas super kad uskoce toplak ili ivkovic pa da opet slusamo kak je obranil penal maradoni. Jela kakav god bio je trenutacno nas najbolji strucni komentator, da li moze bit bolji? Moze, ali trenutno najbolje kaj imamo. Emisija ce bez njega bit teski srot u kojem ce svi samo kimat glavama, nikakvo razmisljanja i konstruktivne kritike nece bit itd.
  • hardek
    8.9k
    Jela je kakav je al je barem content mašina. Ne znam na šta će ličit ta emisija ako dovedu jos jedan ekvivalent Abramoviću
  • KtcGoat
    2.9k
    Nek dovedu Leonardu Pavić
  • Str1nger Bell
    3.3k
    da se smije srati po svima i svakome osim po fantomskoj udruzifakin

A kaj bi se trebali naši iz kluba bavit kaj kaže pijana tovarčina Vejic ili Joško koji bipolarni poremecaj ?

Svakome ko javno blati klub treba oduzet akreditaciju i to je to. To što tovari moraju nečime smirit navijace zaboli me đoka.
  • vlatkomarkovic
    3.3k

Pa ok, ali ono, ako je to najviše “prezentacije” Dinama sto možemo dobiti, onda fkt…. Mislim ok bio je i Kelava i ok sve, ali bit je da nikako nije 50/50….
  • vlatkomarkovic
    3.3k
    A ove gluposti da su ga makli zbog optužnice, to nabijem na kurac…. Pa zbog toga su ga trebali davno maknuti…. Ako ćemo se držati standarda i morala, a ne sada….
  • rokikaciga
    11.5k
    Ova optuznica je samo razlog da ga mogu maknut jer u ugovorima na takvim mjestima i opcenito u jacim firmama stoji klauzula da te mogu otpustit ako naudis ugledu firme. Cak i u mojem ugovoru stoji, a nisam nigdje javna osoba.
  • Babangida
    143
    U ovoj drzavi smijes srat po svima osim srbima, pederima i hajduku, tad glave padaju, odvratno
  • Pacho
    14.6k

Kako nisi? Pa trenutno si drugi po broju lajkova na Zoni
  • vjeko1701
    22.7k
    Sada ćete tek vidjeti Cmrečnjaka, Kecmana, Toplaka i ostale teletabise koliko će im se uvlačiti u pakšu kroz emisije i komentiranja tekmi.Blueshadow86

Da postoji jednog jedinog muda u toj redakciji, svi bi kolektivno odbili komentirati Hajduk. U emisijama reći koji je bio rezultat njihove utakmice i deri dalje.

Mi na koje kolo odbijemo održati presice, cijela novinarska javnost se digne na noge i inati. Evo vam nešto za inatiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet