• Mrvica
    4.3k
    Nervoza je tu, ali vjerujemo treneru i ekipi. Možemo protiv svih, pa i protiv Genka!
  • recikaj86
    722
    Ajmo plavi oooooo
  • NKDZ86
    7.6k
    uvjeren u pobijedu, jedva se čeka tekma, nejde se doma, direkt pravac Maksimir, pivica, idemo dinamo!
  • db-izbjeglica
    20k
    jel jedini ja imam problem zapamtiti protiv koga dinamo uopće igra?

evo, sad sam se uvjerio da je genk, za pola sata opet neću znat jel genk ili gent :monkey:
  • Krizy
    68.2k
    Pošto ćemo ih razbiti, a mnogi će govoriti da su nikad gori i da su momčad za K po tome zapamtiš da je GenK :razz:
  • Orc123
    15.1k
    Ocekujem samo da budemo konkurentni, pa kako god zavrsi.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Uvjeren sam da ćemo dobro mi to danas odradit i ostvarit pobjedu. S druge strane, rijetko kad smo uspijevali u branjenju prednosti kada je uzvrat u gostima, tu sam skeptičan. Bilo bi Super proći ovu rundu da preskočimo konkurenta za LP
  • Jay
    3k
    U Gentu je Kanga sTaTiva, u Genku je paniKa. Tako ja to pamtim.
    Pada Genk, bas imam osjecaj da ce ovo biti 2:0 i vristat cu s tribine da se ne stane nego gazi dalje za sto bolju poziciju u uzvratu.
  • badjibadara
    8.9k
    Sutra će se pisati o nikad gorem GenK-u...

Igraj, igraj Dinamo...
  • CastAway1986
    5.4k
    Pobjeda veceras i nastavak Beljine serije :strong:
  • Paggini
    76.2k
    Nikad bolje vrijeme za Beljin prvi hat trick
  • Diavollo094
    81
    Nadam se samo da Zajc neće biti na klupi kako se piše
  • Pato23
    0
    Prodajem jednu ulaznicu za Sjever dolje.
  • Laugreano
    5.3k
    jel jedini ja imam problem zapamtiti protiv koga dinamo uopće igra?

evo, sad sam se uvjerio da je genk, za pola sata opet neću znat jel genk ili gent :monkey:
    db-izbjeglica

Sjeti se da igra G(e)NK Dinamo
  • Dinamo-SB
    1.1k
    Danas očekujem dobru predstavu pred domaćom publikom. Vjerujem da će i Sjever biti na nivou. Toliko smo se navikli na Europu da zaboravljamo često koliko su velike ovakve utakmice za Dinamo,za igrače,za navijače,za marketing i reputaciju. Dečki, pokažite što znate danas. Idemo Dinamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet