• barbax
    681

Svaka čast na trudu, ali slike si nam nalijepio u rezoluciji 640x480

cant-see-anything-ken-jeong.gif
  • deda
    44k
    To je i moja ideja bila, ali ne znam da li će to Hns usvojiti.
  • scooniepenn
    6.4k

Nekoliko je tu pitanja koja se ne postavljaju, a ti si ih dobro adresirao. Pripadam ekipi koja je 45+ te sam do zatvaranja istoka bio uvijek tamo kod krajnjeg ulaza prema sjeveru. Moment gdje su Boysi na Istoku Kranjče otvara pitanje cijene godišnje za novu istočnu tribinu kao 2. najskuplju, što je u potpunoj suprotnosti sa cijenom godišnje koja se trenutno plaća za maksimirski Sjever. Osim toga, sve prave navijače koji nisu dio Grupe se praktički gura na Zapad gdje smo i trenutno praktički po kazni. I naposljetku, blizina gostujućih navijača je, također, vrlo legitimno sigurnosno pitanje. Osobno ne vidim problem da su Boysi na jugu te da se za sve one koji su sada na Sjeveru, a nisu dio Grupe, omoguće po nešto nižoj cijeni sektori na istoku koji su najbliže jugu. Ako je sredina Istoka otprilike 2.000 mjesta, bočne strane će biti po 1.000 i to je taman tih 2.000 Jug plus 1.000 mjesta na Istoku koji gravitiraju Jugu.
  • Denle
    39
    Naravno da postoji mogucnost, al HNS jos nije donio/izmijenio 'zakon' tj. pravilnik o tome.

To ne znaci da HNS kasni ili nesto, jer dobar dio europskih liga to jos nije usvojilo, dok je UEFA to dopustila samo ligi petici u Ligi Prvaka (totalna navijacka diskriminacija prema manjim drzavama i ligama, al eto sto je tu je).

Sto se tice samog povecanja mjesta, u Bundesligi je konverzija u pravilu 1:1.5 do 1:2. To znaci da tribinu od 2000 sjedecih mjesta mozes pretvoriti u tribinu od 3 do 4 tisuce stajacih mjesta.

Tko zna, mozda je Dinamo vec u razgovoru sa savezom oko toga.
  • fakin
    3.2k
    Mislim da bi za novi stadion definitivno trebalo glavno mišljenje biti ono što misli grupa da je najbolje za nju, onda navijači s istoka, onda navijači sa zapada. Sve po zaslugama, zna se ko je najzaslužniji što imamo ovakav Dinamo. Sjećam se ne tako davno kad nam je zapad zviždao jer skandiramo mamiću cigane odlazi iz svetinje. Bila je priča, na stadionu se fer navija, a negdje drugdje se rješavaju upravljačka pitanja, ne na tribini.
  • deda
    44k
    Mislim da se Boysi nisu za to borili.
  • Sajla
    18.1k
    Sjećam se ne tako davno kad nam je zapad zviždao jer skandiramo mamiću cigane odlazi iz svetinjefakin

jasno ti je da taj zapad i ovaj danas u velikom broju nisu isti ljudi? neki jesu, naravno, vidim ih na svakoj utakmici, ali je li većina? ne bih se složio.
  • Thor
    2k
    apsolutno se slazem. Sjecam se da kada je bilo vikanje mamicu cigane da nas je na zapadu tada bila manjina koja je to podrzavala...cak smo i bili u nemilosti jedno vreme a danas je daleko od toga pogotovo kad se pridruzio dijelom i istok. A ovi tzv mamicevci vecinom vise i ne dolaze...tj.ne vidjam ih. Ima ih ali u manjini mislim.
  • BBB Mataa998
    2.8k

Gledam sada malo tvoje komentare pa da na ovaj odgovorim,a ujedno cu odgovoriti i na sve.
    Znam da ne mislis tako ali ispada kao da su BBB ili SJEVER krivi sto ih se moze skupiti na svaku tekmu 3-4 tisuce pa ih trebamo jos i uskratiti za ta mjesta na Kranjci zato sto je stadion mali. Pa to tek nema smisla. Kazes da i na sadasnjem sjeveru ima ekipe sa istoka zbog cijene ulaznica i zbog toga sto ne postoji istok na Maksimiru. Pa isti bi to bio slucaj i na Kranjci,dolazili bi ljudi sa sjevera i istoka Maksimira. Kazes da je problem i u cijeni ulaznice,ne vidim problem uopce,Zapad najskuplji,Istok malo skuplji od tribina iza golova. U svakom slucaju sve godisnje skuplje nego sto su sada jer napokon imamo stadion i uvjete. Stadion ne gradimo svojim novcima da ga moramo isplatiti sto prije preko godisnjih ulaznica i svega ostalog.
    Minimum minumuma je najvatrenijim navijacima omoguciti mjesto na stadionu,a i kako je netko spomenuo bilo bi i dobro u prijenosu da se u pozadini vidi puna tribina najvatrenijiih sa transparentima,bakljama i svime sto ide.
  • NKDZ86
    7.6k
    činjenica je da na sjeveru sa strana prema zapadu i istoku ima jako puno bivših istočnjaka, s time da su krajevi sjevera slabo uključeni u navijanje i teško je vodit navijanje tako dugačke tribine. a i godišnjih je cca 2900 na sjeveru, a i ne dolaze svi svaku tekmu, + sigurnosni rizici...

kad se sve zbroji i oduzme, mislim da je 2k taman brojka ljudi koji će doći svaku tekmu, napuniti jug do kraja i navijati svi ko jedan 90 min.
    plus, sve tribine su do terena i jug će se vidjeti na tvu isto dobro...
  • Dudu
    2.9k
    Ne bi bilo lose da se onda odluce zele li navijace koji ne navijaju na tribini ili ne..

jer sigurno nece svih 4 tisuce navijat na istoku, a na jugu vjerojatno hoce te 2 tisuce.. pa onda je opcija da su i jedni i drugi nezadovoljni
  • Droljo
    25.4k
    Ja ne vidim problem da jug bude navijačka tribina. Naravno da će to biti jug + pola istoka do juga te dobar dio zapada.
    Ali mene se ionako niš ne pita i biti će kak bude. Vjerujem da se radi na tome da svi (ili velika većina) budu zadovoljni.
  • criticus
    6.2k
    Dragi kolege,

zastanimo trenutak i cijenimo slatkoću problema o kojem raspravljamo.

...
    ...
    ...

Sad možete dalje.

Živili
  • Droljo
    25.4k

Opomeni onog džabalebaroša sa belim šljemom na zadnjoj slici. Šta stoji samo umjesto da traži veću lopatu?!
  • Bosskovitz
    20.2k
    Čak malo i previše filozofiramo oko tog gostujućeg sektora koji će biti potencijalni problem samo u derbijima, a njih će biti manje od 10 u tri godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet