• deda
    44k
    Osobno mislim da je ideja kopa na istoku loša. Organiziranje i usklađeno navijanje na tako dugačkoj tribini bi bio velik izazov. Osim toga prevelik je to kapacitet za navijačku tribinu u odnosu na cijeli stadion.
  • fakin
    3.2k
    kapacitet juga je 2000, kapacitet istoka 4000. prosječno ove sezone na starom i oronulom maksimiru je 3000 ljudi na sjeveru. mislim da je sasvim jasno da na novom stadionu 2000 bi bilo itekako premalo te da je kapacitet tribine od 4000 idealan za našu navijačku tribinu.
  • Denle
    38

Duljina istocne tribine na Kranjci ce biti gotovo identicna duljini sjeverne tribine na trenutnom Maksimiru - 120 metara.
  • Netkos
    94
    Obično su Ultras tribine iza golova, pa je tako i ovdje projektirano. Problem je što Boysi opravdano smatraju da je jug premali za njihov broj i vjerojatno će zato biti na istoku.
  • fakin
    3.2k
    Duljina istocne tribine na Kranjci ce biti gotovo identicna duljini sjeverne tribine na trenutnom Maksimiru - 120 metara.Denle

naravno, izgledat će gotovo identično kao današnji sjever. i od prvog dana se piše, priča i dogovara da istok bude navijačka tribina na kranjči, zbog svih dobrobiti o kojima sam pisao, lijepo će izgledati cijelu tekmu navijačka tribina puna, transparenti, zastave, koreografija, bakljade i sl.

ne znam uopće odakle sad počela inicijativa da jug bude navijačka tribina, nikakvog smisla nema, niti se o tome govorilo uopće.
  • FrodoJePurger
    585
    Po meni zbog organizacije gostujućih navijača najbolje bi bilo da ih se smjesti na sjeverozapad, a da boysima ide istok
  • deda
    44k
    Gospodo ima tu par problema još. Dakle, blizina protivničkih navijača, razmjeri cijena, upitnost te brojke na sjeveru koja danas sumira bivši sjever i istok. Dobro to treba prostudirati. I Boysi, i klub.
  • fakin
    3.2k
    Mislio sam da u današnjoj situaciji u klubu je mišljenje i stav boysa jedno od najvažnijih oko situacije na tribini, odnosno gdje će što biti, na koji način i slično. Već godinu dana svi pričaju i govore da ćemo biti na istoku upravo radi kapaciteta i izgleda tribine. Ovaj stav "preveliki kapacitet za ultrase u odnosu na kapacitet stadiona" mislio sam da više ne važi otkad imamo navijački klub.
  • deda
    44k
    Pa nisu samo Boysi navijači Dinama. Običan kibic prosječnog džepa nema svoju tribinu već 5 godina, sad mu prijeti da je nema još sljedećih pet.
  • fakin
    3.2k
    deda, mislim da su u zadnjih godinu dana otkad imamo normalan klub Boysi većina na stadionu.
  • Doktor Kunić
    6.3k
    Ovaj je u pmsu izgleda
  • Denle
    38
    Mislim da ovdje svi zaboravljaju da su sjeverna i istocna tribina fizicki odvojene i da ce gostujuci sektor biti "ogradjen" kao na Opus Areni u Osijeku. Zasad u Osijeku to solidno funkcionira.

Samim time ne vjerujem da ce uopce postojati dodatna tampon zona na istoku.

Takodjer, vrlo vjerojatno ce biti dogovor da ce BBB puniti istocnu tribino od jugoistoka prema sjeveroistoku. To ne znaci da ce sjeveroistok ostati prazan, vec ce biti popunjen Dinamovim navijacima koji nisu BBB.
  • deda
    44k
    Ponavljam, nisu jer na sjever ide dobar dio ljudi koji su istočnjaci ili ljudi slabije platežne moći. Mene zanima kako bi ti recimo postavio cijene na Kranjči po tribinama ako će Boysi biti na istoku.
  • Liks90
    4.1k
    Jedna obavijest, sad sam prošao kranjcom, rade odlično, na istoku su postavljeni svi stupovi, slike u drugoj temi :smile:
  • Peškaman
    8.6k
    Postoji li mogućnost da tribina jug bude bez stolica,tj. kao neki manji "Žuti zid"?
    Pretpostavljam da bi to donijelo povećanje kapaciteta u odnosu na 2000 sjedećih mjesta, koliko točno ne znam ali svakako - povećanje.
    Za HNL utakmice (osim derbija) mislim da bi bilo sasvim dovoljno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet