• NORTE
    22.6k
    Rošavi prijeti tužbom il gepekomElDorado

Pazite vi to!
    HT se ispričao zbog izjava Jeličića o NH.
    Nikad im centa neću dat i već par ljudi sam nagovorio da ugovore A1.
  • Zg123
    3.4k
    Belcar je propao ko Grcka, napumpao je jednu sponzu i svaki vikend zatvara birtije. Najjaci je jedan komentar na Loksinom FB ispod objave transfera
  • KtcGoat
    2.9k
    Željko Sopić dobio podršku Uprave!
    Ostaje trener minimalno do utakmice protiv Lokomotive!
    U slučaju poraza njegova je smjena sigurna, u slučaju pobjede naravno ostaje za kormilom do daljnjeg!
  • Droljo
    25.4k
    Bez pritiska :lol:
  • Jurki
    23.3k
    Belcar se snebival kakvi su to treninzi kod nas da je to nemoguce pratiti.
  • badjibadara
    8.8k
    Zasto je na indexu datum na cirilici prije nego otvori FB hyperlink?

WatdBlP.jpeg
  • Ivdzo11
    9.3k
    https://www.vecernji.hr/sport/josko-jelicic-je-taknuo-u-osinje-gnijezdo-zna-se-tko-stoji-iza-svega-a-potez-ht-a-je-zalostan-1934913

Zanimljivo da se nitko nije pobunio kad je isti komentator za igrača kojeg iz Vukovara dovodi Dinamo rekao: taj ne može čuvati ni gumenu patku. Ili kad je opleo po vodstvu Osijeka zbog situacije u kojoj se klub našao, kad se sprdao s nekim izvedbama igrača Dinama

No, sad je taknuo u osinje gnijezdo, taj Jeličić koji je ortodoksni Hajdukovac i koji svojem klubu želi najbolje, ukazao je na sve što ne valja u tom klubu i našao se na udaru, zna se otkud vjetar u tom udaru na njega puše i žalosno je što HT 'pada' i piše isprike zbog istine koje je Jeličić izrekao i govori ju godinama. A Hajduk potvrđuje njegove riječi kroz svojih više od 20 godina djelovanja i rezultata.
  • Pacho
    14.5k

Jer se radi o ajduku. Prilagodeno publici.
  • mali M
    9.6k
    Prilagodeno publici.Pacho

Korektno se kaže "Publici s posebnim potrebama"
  • Pulfer
    203
    Ja ne znam ko u tom HTu vedri i oblači od tovara? Tak su i snimke iz vara dobili i izvodili cirkus
  • JMastermind
    1.4k
    još gore zapravo, VAR komunikaciju ima samo produkcija odnosno Croatel odnosno Prasičko. Kakti dinamovac.
  • austrijanac
    9.9k
    Vlasnik Croatela je Tonko Barac, nikakve direktne veze nema Blazicko s tim.

Indirektne preko agencije da, ali sigurno nije on pustao.
    Zna se (donekle) ko je pustio snimke i poslao tako da nebitna rasprava.

Ovo kaj je HT napravio je presedan i sram ih moze bit. Kaj se mene tice, nek se udaraju ilegalni streamovi jos jace.
  • Dzoni
    4k

Meni bi AI isto izbacivao rečenice na srpskom ili pokoju riječ na ćirlici kad bih ga pitao da mi nešto napiše bez nekog razloga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet