• rokikaciga
    11.5k
    Sad ne znam jel bih napisao da je Grgic potpisao za NK Slaven Belupo..kaj ce Farmaceuti rec da komentiramo njih...
  • Warrior
    88
    izvrces, tko je reko da se ne pise. Ja vas napustam, a vi slobodno secirajte u kojoj je pozi Segi lijevo uho za vikend ako zabije i zasto nije par milimetara nize ili zasto Fruk koristi krivi gel za kosu, nesto mu je masna. Pozdrav
  • mali M
    9.6k
    Ja vas napustamWarrior

oh ne! anyways..
    nikad nisam shvaćao ekipu koja protestno napušta otvoren forum na kojem nisu bili prisiljeni biti..

daj ljudi gledajte teme u kojima se piše.. pa hnl tema je bar tolerantna za upise o ostalim hnl klubovima, šta se durinjate odma.. il preskoči upise o šeginoj frizuri..
    pa ja nemrem vjerovat kak smo postali osjetljivi na sve ko curice..
  • Paggini
    76.1k
    Glupo je pričati o slavlju Šege, glupo je pričati o krivom autu tovara protiv Gorice, glupo je pričati i o pogledu kojeg je Šarlija dao preplašenom sucu. Sve je to glupo ko kurac, ali zato i postoji ova tema da ispucamo svu našu mržnju i bijes prema tovarima, da se ne prelijeva na ostatak foruma.
  • Droljo
    25.4k
    nikad nisam shvaćao ekipu koja protestno napušta otvoren forum na kojem nisu bili prisiljeni biti..mali M

Mislim da kolega napušta raspravu samo :lol:
    E mini M jesi drama kvin :eyes:
  • mali M
    9.6k
    Mislim da kolega napušta raspravu samo :lol:
    E mini M jesi drama kvin :eyes:
    Droljo

neznam.. zvučalo je baš dramatično!
    ja sam drama kvin.. idi se napucaj špeka, pričaš bedastoće na prazan želudac!!
  • Droljo
    25.4k

Baš sam sa ručka...
  • mali M
    9.6k
    ja sam baš roknuo proteine, idem izudarat sad nešto suho da se uravnotežim!¨

p.s. kakav ti je to ručak u četri sata.. pa droljo moj u četri možeš eventualno udahnut nešto za zub, nikako tako kasne ručkove!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet