• NitkoBitan
    35.5k
    Upises bilo koji "veci" broj trazenih karata i izbaci ti koliko ih je ostalo.
  • ShanKu
    2k
    Nadam se da napunimo jug u VŽ...
  • Anonimi
    1
    Jesu rasprodane gostujuce za Genk? Taman sam htio uzet i 5 minuta kasnije vise nema raspolozivih ulaznica.
  • Mihael2305
    1.3k
    Bilo kad i bilo gdje! ️✈️

Dinamovim navijačima bilo je dostupno 1150 kupona za mjesta na gostujućoj tribini Cegeka Arene - i svi su rasprodani! Kuponi će se početkom sljedećeg tjedna promijeniti u ulaznice koje će ih vlasnici trebati preuzeti, a Plavi će imati gromoglasnu podršku u uzvratnoj utakmici borbe za osminu finala Europa lige

Prva utakmica protiv Genka igra se već za dva dana na Maksimiru - još danas i sutra ulaznice možete kupiti samo na tickets.gnkdinamo.hr, a od četvrtka i na Ticket pointu!

Vidimo se na Maksimiru!

Ajmoooo :fire:
  • bbb medimurje
    4.9k
    a koliko je bilo ukupno pušteno u prodaju?
    trenutno pise da je ostalo 487
    proslih godina je bilo 1500, makar mi je malo sumnjivo da bi vec 1000 karata otislo
  • NitkoBitan
    35.5k
    Mislim da Genk ima slobodnu prodaju i dosta slobodnih mjesta pored gostujuceg sektora.

Ne znam. Pretpostavljam 1000 online i 500 se prodaje u Varazdinu.
  • Agramer86
    832
    upravo se prijavio na Genkovu stranicu i nemožeš kupit ulaznice ukoliko se nisi prijavio prije 26.01
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Zadnji put je bilo dost nasih i po drugim tribinama, ovaj puta to ocito pokusavaju izbjec. :grin:
  • rioda
    13.9k

To je kao ona Svetinina fora za kandidaturu za predsjednika ZNS-a :lol:
  • Mr Blue
    4.5k
    Ispričavam se ako je bilo komunicirano ranije. Postoji li šansa da klub ispregovara još jedan manji sektor za gostujuće u Genku?
  • Papastrumf
    21.8k

Pokusava se. Genk cak nema nista protiv, ali njihova policija za sada ne da.
  • Agramer86
    832
    Jel zna netko možda hoće li se moć kupiti ulaznice u Genku na ticket pointu za domaću tribinu?
  • lukaoj
    153
    pa ne vidim potrebu za time. Genk rijetko rasproda stadion. Biti ce slobodnih mjesta pored gostujuce tribine, gledao sam ja njihove utakmice Europa Lige, uvijek bude puno slobodnih mjesta. Lako kupis kartu za sektor pored gostujuceg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.