• Thor
    2k
    ja magaradi ne priznajem nista :lol:
  • Navijač Dinama
    11.6k
    Koliko je karata za Genk u gostika ostalo?
  • deda
    44k
    Prodaja ulaznica za Genk:
    1. dan: 1.559
    2. dan: 324
    3. dan: 322
    4. dan: 264
    5. dan: 563
    6. dan: 313
    7. dan: 309
    8. dan: 253
    9. dan: 230
    10. dan: 349
    Ukupno: 4.486
  • lukaoj
    153
    pa gle, ja vise cjenim takve ljude nego one koji se prave da navijaju za Dinamo, a ne navijaju. Ne mozes ti nekome ukrasti vemocije. Taj tvoj prijatelj vjerovatno zbilja voli Arsenal, Arsenal mu je u srcu. Mislim, ima i starijih generacija koji navijaju za strane klubove, nije to nista toliko neuobicajeno, pratim ja po fejsu dosta Serie A stranica i ljudi su bas emotivni. Sad ova situacija kaj je Bastoni Kalulu bila, bas citam, dosta vatre ima. Imam ja jednog frenda koji nikad nije pratio nogomet i onda je pogledao utakmicu Ajax Spursi kad su ovi okrenuli 2-0 i od tad su mu Spursi zivot postali. Jebiga to je tako, svatko navija za onoga ko mu srcu priraste. Kao sto sam rekao, kod nas se godinama nije radilo na identitetu kluba i na stvaranju navijacke baze i ljudi su se okrenuli stranom nogometu. A ti veliki klubovi rade na svom identitnu i beru navijace diljem svijeta. Da se mene pita, ja bih bio najsretniji da se svugdje navija za svoj lokalni klub kao u Engleskoj. Ali mi tu vec kao Hrvatska stekamo. Navija se za 2 i pol kluba u drzavi. Koliko bi meni bio jeben osjecaj da su Lokomotiva i Gorica pravi derbiji navijacki. Ali nikad nece biti.
  • Mrvica
    4.3k
    Eh, dosta nas bi "ubilo" da na dan domaće tekme navučemo sveti dres, izađemo iz stana sa rukama u džepovima, zajebancija po gradu pa onda zajebancija oko stadiona i šlag na kraju tekma. Kao što je netko gore napisao pozdrav od nas kojima je i domaća tekma gostujuća, vožnja po par stotina km ali i to je doživljaj. Stvarno je šteta što stanovnici Zagreba ne prepoznaju to i ne stvore kulturu odlaska na stadione. Možda će se to promjenit kad se izgradi Maksimir, nadam se da će biti nešto u krugu stadiona gdje će se moći dolaziti barem na pivo u nekakav klupski kafić preko tjedna ili šta već. Napokon smo očistili klub od silnih štakora kojima je klub bio privatni bankomat, čak se i pričalo davno na Zoni da se po gradu više viđaju Dinamovi dresovi nego prije.. Trebat će dosta godina i novija infrastruktura da to bude kako treba... Al doći će i to vrijeme, ne brinem se uopće!
  • NORTE
    22.6k
    Koliko je karata za Genk u gostika ostalo?Navijač Dinama

Polako, još nije krenula ni prodaja za članove.

Do nedjelje navečer poslije Varaždina se mogu kupit.
  • Bosna86
    12.7k
    S obzirom da nema komentara, očigledno Genk i nije bas gostovanje po mjeri Dinamove publike
  • deda
    44k
    Pa nema komentara, ali nema još baš previše karata. Manje od 150 ostalo.
  • NORTE
    22.6k
    Sve osim potpuno rasprodanog sektora u Genku meni bi i bilo veliko iznenađenje.
  • Droljo
    25.4k
    Koliko uopće karata ide nama za belgiju?
  • Paulie
    722
    1100 cca
  • Droljo
    25.4k
    Lijepo. Vidimo se!
  • NKDZ86
    7.6k
    Fabrique Belgique!
  • criticus
    6.2k
    Pa nema komentara, ali nema još baš previše karata. Manje od 150 ostalo.deda

Jako zanimljivo je da je broj prodanih ulaznica za domaću i gostujuću utakmicu u Europi sumjerljiv. Pri tom mislim na red veličine. Slično je i u HNL, gostovanja su konstantno jako dobra. Ovo bi mogao biti pokazatelj da se ta core navijačka brojka koja ide na sve utakmice podigla značajno bez obzira na oscilacije u domaćoj posjeti. Dosta dobar znak za buduće poteze ali i feedback klubu da napravi analizu kako dalje povećavat taj broj. Sa novim stadionom il bez.
  • Mihael2305
    1.3k
    Zna li se stanje karata za Vž (jug)?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.