• NitkoBitan
    35.9k
    Pa zar nije neka vrsta preklopnih sjedalica zamisljena i za Kranjcu, i to za cijeli stadion? Slicno onome na Opus areni. Realno ako se takve sjedalice ne "koriste" tribina jest stajaca u teoriji.
  • lukaoj
    215
    zato jer stadioni u Hrvatskoj moraju biti all seateri, nema stajanja, stajanje je ukinuto 90ih. Morao bi HNS mjenjati zakon da dozvoli stajanje kao u Njemackoj.
  • SAS1987
    19.9k
    Voda curi na sve strane, začepe WC školjke, zeznu instalacije i naprave grafite i škrabotine po zidu.zadnjired

Sjever dolje? :lol:

zato jer stadioni u Hrvatskoj moraju biti all seateri, nema stajanja, stajanje je ukinuto 90ih. Morao bi HNS mjenjati zakon da dozvoli stajanje kao u Njemackoj.lukaoj

Safe standing je sve češći po Europi / UEFA i po mom nestručnom mišljenju puno sigurniji nego stajanje ili ispred ili na sjedalici.
  • NORTE
    23.4k
    Ne znam jel se smije ovdje o Grobarima, al stvarno su komedija.

U polufinalu kupa čija se završnica uvijek igra u Nišu košarkaši u koje su ulupani milijuni eura gube 14 razlike u zadnjoj četvrtini od nekakvog Mega Basketa i naravno glodari rade prekid utakmice jer neće ić u očekivano finale protiv zvezde.

U četvrtfinalu u Nišu jedva prošli u produžecima nekakav FMP, a glodari bez ikakvih transparenata.
    Istovremeno cigani iz Niša su bili u dvorani sa svojom krpom dok im je grupa bila na nogometu u Lilleu.
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    Cigani čekali arkadu ispred aerodroma u Budimpešti 150 na 30 armade kako piše na FB , naoružani do zuba. Armada ih zvala na ferku 20 na 20 bez oružja ali naravno nisu cigani htjeli. Nego ih čekali dok nije došla murija :lol: samo sreća njihova što Cibona ne igra Europu ,Smogovci bi ih ugasili :lol:
  • Hectorharatti
    388
    brate smiri dozivljaj… nek se izkontrolira ovo blamiranje sa ovim upisima
  • Gringo
    768
    Ako može u inbox značenje naše male crne krpe sa narančastim 324
  • NB86
    17.5k

324 clanak kaznenog zakona
  • zadnjired
    671

Dobro ti čovjek kaže, nitko nema ništa protiv nikoga ali likovati ili sa podsmijehom pisati o bilo kojoj grupi je bezveze. Kad tad se takve stvari obiju o glavu a znaš i sam da se osvete serviraju hladne.

Podrška svim našim grupama a što manje pisanja po internetu o ovakvim stvarima!
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    našim grupama podrška kako sam napisao, mrzim cigane i to ću uvijek pisati. Za mene su pičke najveće , i samo kad su dobro brojniji idu u akciju. Tako je bilo uvijek. Zato sam i rekao da bi ih i Smogovci kojih nema puno napeglali da su u istom broju ništa loše pogotovo nikakvo ismijavanje . Ja sam uvijek davao podršku svima našim , i par stranica iza tovarima pogotovo. A ovdje ništa nisam napisao što portali nisu napisali
  • Zagreb1992
    3.3k
    Bit će Tornadu zanimljivo u Sloveniji predzadnje kolo aba lige kad idu u Novo Mesto
  • Mihael2305
    1.6k
    Kakvi klošari, dečki sletili s Cipra, pakirali stvari, svi sretni, i neočekivano te napadnu tovari s leđa..., jadno.
  • ksapi
    7.8k

Kaj je tu tocno jadno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.