• Mihael2305
    1.4k
    Naša scena, prije tog ih navodno (iz armadinih izvora) čekale delije u Budimpešti, pa sad tovari na dan tekme i to još u zgu.

najjači mi ovaj mudonja šta se dere na početku ajde pičke, a ovih mozda 5 u kombiju
  • zadnjired
    650

Novo doba huliganizma povezano sa digitalnom transformacijom društva. U par klikova možeš isplanirati i pratiti sve, mogućnost infiltracije nikad lakša jer se u brojnim grupama uvijek nađu lajavci i nekoliko platforma da svoj plan javno gledaš i u komentarima čitaš rasprave.

Nekome je ovo ultra jer generacijski se nešto nije dogodilo ako nije na internetu. Nešto poput influencera od kojih se očekuje da svakodnevno nešto objave pa se objavljuje sve i svašta samo da se objavi. Tako mi djeluju i ova akcijanja samo je pitanje koja je granica zdravog razuma i ostanka unutar navijačkih okvira.

Internet je možda za navijački pokret napravio više zla od najgoreg represivnog aparata i zakona. Izmijenio ga je u neku vrstu atrakcije i dokazivanja čini mi se ne tko je veći frajer već tko je veći luđak!

Jako je važno da svi koji žele dobro svojoj grupi i svome klubu ne diskutiraju sa svim i svakim pod kojekakvim profilima o stvarima koje bi nekog drugog tj. Tvog brata sa tribine mogle ugroziti. Za sve ima vrijeme i mjesto, a svoje ljude uvijek birajte razumom i pameti jer jako je malo onih za koje bi mogli staviti ruku u vatru.

Sloboda navijačima! Ultras nema ime niti profile na društvenim mrežama. On je neuhvatljivi, nemirni i buntovni duh koji živi na svojoj tribini i kreće se sa smiješkom gradskim ulicama u masi kopija koje misle da su originali.
  • Dino
    5.2k
    najjači mi ovaj mudonja šta se dere na početku ajde pičke, a ovih mozda 5 u kombijuMihael2305

Bezbroj stvari u navijačkom svijetu neću nikad razumijeti, ali ovo je sve samo ne viteški, a postalo je standard. Ajde ono upadaš u tuđi grad pa te tam dočeka više ljudi, ali kad iniciraš napad s debelo više ekipe na neku sačicu i tim se ponosiš (ključno), onda si samo dio nakupine kretena.

Općenito je cijeli navijački pokret u Europi totalno otišao u krivom smjeru, ali podugačka je to tema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.