• Ivdzo11
    9.8k
    Lesicki bolesnik
  • Mali dioničar
    20.3k
    "Znam da je onaj koji je to prijavio u međuvremenu odustao od prijave", rekao nam je u telefonskom razgovoru Svetina ne želeći ništa više komentirati.

Hahaha, čitamo scenarij iz Sopranosa ili kaj?
    Zagi

Iz ovog bi se dalo iščitati da je u pitanju Rudeš.

Naime, oni su sporili izvanrednu izbornu Skupštinu na kojoj se nisu pojavili. Tamo su formirana tijela Saveza pa je Stipe Čondrić ispao iz Izvršnog odbora.

https://zns.hr/ustroj-zns-a

Nakon izvanredne Skupštine sazvana je redovna. Između izvanredne i redovne Skupštine popunjavane su Komisije unutar Saveza. Tada je Stipe Čondrić ušao u Stručnu komisiju ZNS-a.

https://zns.hr/strucna-komisija-zns-a

Iz tih nekoliko događaja bi se dalo zaključiti da je Rudeš podnio prijavu pa se predomislio.

Ali ne znam, to je samo moja pretpostavka.
  • Ivdzo11
    9.8k
    Vrlo je živo na Drosini u završnici prijelaznog roka. Nakon što je sve dogovoreno za transfer Darija Marešića u Hajduk, doznajemo kako će se u nizu odlazaka naći i ime Danijela Djurića. Mladi Islanđanin nije se uspio nametnuti u prvoj fazi boravka u Istri te je bilo logično da ode negdje na posudbu. U iznenadnoj opciji finišira se prijelaz u Železničar iz Pančeva, koji je četvrtoplasirana momčad elitne srpske lige. Robertsson je, pak, za iznos od oko 200 tisuća eura transferiran definitivno u Värnamo, švedskog drugoligaša koji se želi ekspresno vratiti u elitni rang tamošnje lige...

No, ima i novih imena. Uz Leona Štulca, bivšeg slovenskog reprezentativnog veznjaka, koji je deset godina igrao u Italiji (Serie A i B), drugo pojačanje trebao bi biti reprezentativac Ekvadora, 19-godišnji Allen Obando. Stasiti (189 cm) napadač prošle je godine bio posuđen (za milijunski iznos) od strane Barcelona SC Guayaquil Beckamovom Inter Miamiju, u čijem dresu igra i Lionel Messi. Nastupio je u sedam utakmica, postigao jedan pogodak, ali se onda ozlijedio (ruptura mišića) i tako je prokockao vrijeme posudbe. Njega su snimili skauti Deportivo Alavésa i uz njihovu preporuku dolazi u Istru 1961.

Sada znamo i ime brzog napadača iz Gambije za kojeg je zainteresirana Istra. Radi se o 18-godišnjaku, Ebou Samu, koji je krilni napadač kojeg krasi iznimna brzina. On igra standardno u seniorima (kao svojedobno Lekouiery) svoje lige i u punom je natjecateljskom ritmu. Naravno, sukladno dobi, oba igrača tek bi trebala pokazati jesu li sve dobre preporuke opravdane, a činjenica jest da svakome, kada dođe, treba vrijeme prilagodbe...

Ovaj Obando vrijedi 1.6 mil eura na Transfermarktu
  • Mihael2305
    2.4k

Da se nadovežem za incident u Karinu

FB-IMG-1771265411915.jpg
    FB-IMG-1771265413887.jpg
    FB-IMG-1771265416352.jpg

Samo neka šaraju, ali uvijek bu se prefarbalo
  • Mr Anderson
    19.4k
    Nije se gasio, vise je prico sa Ercegom nego sta je igro.Crni86

Kakav će onda tek biti kod tovara. Uremović × 10.
  • rioda
    16.6k

Baš sam u subotu pomislio da bi im karakterno bio idealna zamjena za Uremovića :lol:
  • Droljo
    28.3k
    Evo Pernar se nudi tovarima za sportskog direktora :lol:
    Veli uzmite me i bit ćete prvaci. :sweat:
    Cirkus
    https://www.nacional.hr/je-li-moguce-evo-koji-se-politicar-nudi-hajduku-uzmite-me-i-bit-cete-prvaci/
  • Zagi
    17.7k
    Ako treba sufinancirati da se aktualizira akcija "Pernar u hajduku", doniram iste sekunde.
  • Crni86
    21.9k
    meni se cinilo kao da ima audiciju i onda docekam ovu vijest :grin:
  • vjeko1701
    24.9k
    Ako treba sufinancirati da se aktualizira akcija "Pernar u hajduku", doniram iste sekunde.Zagi

Al pazi, dvorska luda će znat vodit klaunove.
  • NKDZ86
    8.4k
    ovo je već šprdnja.

Jadni tovari kad ih i pernar sprda :rofl:
  • Ivdzo11
    9.8k
    Još 2024. godine je grupacija Mészáros ušla u fajt s Podravkom oko kupnje PIK-a, Vupika i Belja. Na kraju je Podravka uspjela dogovoriti 330 milijuna eura vrijedan posao otkupa poljoprivrednog segmenta Fortanova grupe, a Mađari su ispali iz kombinacija. Možda je slučajnost da pad NK Osijeka počinje baš tada, ali u zadnje dvije godine postoje jasni pokazatelji da Mađare nije toliko briga za klub.

Proračun Osijeka danas je, recimo, 15 milijuna eura što je čak za pet milijuna eura manje u odnosu na period otprije četiri ili pet godina. Financije za 2024. godinu svjedoče o padu prihoda za skoro deset milijuna eura (s 30 na 21.5) u odnosu na 2023. godinu.

Najveća razlika otpada na stavku "prihod od sponzorstava" što je godinama bio glavni model uštrcavanja novca u klub. U samo godinu dana, taj iznos se praktički prepolovio - s 19 na deset milijuna eura. Vice Karin
  • Ludovic IX
    11.7k
    imam osjećaj da vlasnici Istre uštrcaju 10 milja u klub sva ke sezone (neznam jel ovih 19 prije bilo i zbog gradnje stadiona), da bi istra igrala skupine europskog natjecanja
  • Ivdzo11
    9.8k
    Naime, za utakmicu na Cipru nisu prijavljeni Branko Pavić i Dimitri Legbo, kao i Mile Škorić, s tim da je potonji igrač Rijeke tek na papiru, jer ove sezone još uvijek nije upisao nijedan nastup u dresu aktualnog prvaka.
  • Mali Zeus
    21.3k
    Al kaj će Istri tih 150 milja, bez toga ne mogu preživjeti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.