• Kujtim Shalla
    8.7k
    Stari bolje i to nego ništa, on in je rekao da ne misli produžiti i to je to. Insistirao je da sam ide tovar . Jedino da se od ljetos nije javio neko ozbiljniji od titinog Hajduka nije mi jasno. Njima će biti najbolji stoper a kod nas realno svi su bolji od njega . Stvarno čudno da se nije neko drugi pojavio za Marešića.
  • Omake
    15.8k
    Par Raci i Maresic ti garantira Hajdug koji jako teško brani svaki indirektan defenzivni prekid. Pogotovo ako budu igrali Sigur Maresic Raci Hrgovic Krovinovic Hugo Almena, Pukstas Rebic, i Sego. Tu samo Pukstas igra odlicno glavom za svoju poziciju i Rebic prosječno. Nije mi jasno kako netko može graditi momčad s tako očitim felerom.

c5yA3XQ.png
  • Noel
    19.4k
    Još jedan lažni mesija u nizu, kako bi rekao (papak Zizi) dame i gospodo Dario Marešić. Prosječan HNL stoper koji nema ni jednu ozbiljnu ponudu iz Europe i svijeta unatoč tome kaj ga se može dobit za siću.

Samo me interesira kaj vele za njega djeca i mladež sa otoka Cipra..
  • rakurs
    2.6k
    Pričajući s nekoliko hajdukovaca dobio sam dojam da nisu nimalo impresionirani Racijem, dapače, smatraju ga najlošijim stoperom u kadru. Sumnjam da će on igrat s Marešićem, prilično sam siguran da će to biti Šarlija.
  • Crni86
    19.9k
    Nisu li i maresic i raci ljevaci?

Edit. Moj bed, nisu. Maresic je desnjak.
  • Danko
    2.8k
    Marešić se već u subotu počeo navikavat na ono što ga čeka :smile:

IMG-20260217-093416.jpg
  • Noel
    19.4k

Apropo ove slike, volim kod Belje vidjet ovo "starinsko" bez glume i iskreno slavlje gola, samo stisnute šake trk i sreća. Nikakvi plesovi, pokazivanje uha, prezimena na dresu, poziranje sa igračima i ostale maloumne retardacije. Na videu ovog gola se to i još bolje prepoznaje.
  • Droljo
    25.4k

I kad je dodao vidoviću za gol isto je proslavio kak spada. Stalo mu je.
  • Bernard
    1.2k
    Napokon sam skužio neki Omakeov graf jee.
    Dominguez ima više zračnih duela od Mckenne, zanimljivo..
    A i fora je da goričini Filipović i Perić imaju više od Šarlije i Marešića.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k

Čekamo da rekreira Šuker proslavu u polufinalu SP
  • nemapredaje
    6.8k

McKenna ih ima više, ali Dominguez ima bolji postotak uspješnosti.
  • Plava balada
    84

Ja sam se više iznenadio kad sam skužio da je Dominguez viši i od Galešića i od McKenne, nije tako robusno građen pa mi nije tako djelovao na prvu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet