• bongo
    1.3k

Kao iz radionice kad sam igrao 2005. GTA San Andreas
  • blueslavonija
    113
    u pravu si kolega. kafić u kojem obitavamo drži hajdukovac, gosti su lapo lapo. uglavnom borba je konstantna :) na šanku je kasica za dečke u pritvoru u BiH, svi ubacujemo, svi isto želimo. neka su tovari ali tukli su cigane i svi smo mi Hrvati. ponosan sam na nas što stajemo jedan uz drugog kad je sranje. ostale dane se nadjebavamo naravno.
  • Bosna86
    12.7k
    Osim sto tovari 10 g ne idu kroz Bosnu uz par iznimki… Bitno je pisati gluposti
  • NORTE
    22.5k
    Osim sto tovari 10 g ne idu kroz Bosnu uz par iznimki… Bitno je pisati glupostiBosna86

Nakon napada kod Doboja prestali ić?
  • Bosna86
    12.7k
    Ulazak RH u EU… Ne isplati se dvaput čekati prijelaz grane s tom količinom ljudi
  • Hectorharatti
    382
    nakon napada u Doboju su prosli u koloni par puta i od tad neidu vise
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    Šta je bilo u Doboju ?
  • BBBaranja
    4.6k
    Ali zato njihovi slavonci na domaće tekme redovito išli kroz BiH do ove polusezone..
  • Hnlovac
    4.3k
    Screenshot-20260216-000822-Instagram.jpg
    Oko 6000 navijaca Union Berlina na utakmici u Hamburgu
  • zadnjired
    591
    Gledam malo izvještaje za ovaj bečki derbi i ne mogu se oteti dojmu da poglavito u Njemačkoj pa sad očigledno i u Austriji postoji "navijački" trend demoliranja wc-a na stadionu ljutog rivala.

Što se sa time postiže? Voda curi na sve strane, začepe WC školjke, zeznu instalacije i naprave grafite i škrabotine po zidu. Ovo je rang srednje škole i ne vidim nikakvu poantu niti mi to osobno ima veze sa navijačima.
  • NORTE
    22.5k
    Prioremit ugovor o šteti koju plaća gostujući klub, zatvorit sektor koliko god dugo treba i neka samo uništavaju.
  • fakin
    3.1k
    mislim da smo svi svjesni da će tovari na prvoj tekmi na kranjči potrgati pol sjedalica. sad je na našem klubu da pošalje račun njima ako se to dogodi. nisu to neke pare, nego je stvar principa
  • blue heart 72
    3.1k
    apsolutno ZA, prije prodaje ulaznica za gostujuće navijače, potpisati ugovor sa dotičnim klubom. U slučaju nastale štete, fino tom klubu isporučiti račun za sanaciju počinjene štete. Tako dugo dok ne bi bila plaćena šteta, taj klub više ne bi dobio ulaznice za nadolazeće tekme
  • zadnjired
    591
    Već kad smo na toj temi, iz kojeg razloga gostujući sektor ne bi bila tribina stajanje bez sjedalica? Plus slučaj Pampas i onaj pleksiglas pa opet debilni trend "navijača" šaranje grafita ili škrabotina na gostujućem sektoru.
  • rioda
    13.9k
    iz kojeg razloga gostujući sektor ne bi bila tribina stajanje bez sjedalica?zadnjired

Metalne preklopne stolice kao na stadionu Rapida u Beču npr, po meni idealno rješenje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.