• NORTE
    22.5k
    Priznajem da će mi biti žao ako Osijek ispadneDrRatoljub

Nakon poraza jučer skoro pa mi je svejedno, čak bi mi možda bilo i drago da flisnu, a uđe Cibalia (eventualno Karlovac).
  • rokikaciga
    11.5k
    Ja cu do zadnjeg trena navijat da Gorica ispadne
  • Efes Pilsen
    14.9k

Sopić je nakon toga otkrio zdrastveno stanje svoje ekipe. “Svi su zdravi, nemamo ozlijeđenih. Jelenić je odradio kaznu, tako da svi konkuriraju. Igrači koji su od ranije ozlijeđeni i dalje nisu u konkurenciji, iako su Vrbančić, Barić i Farkaš dosta blizu povratku, dobro im ide rehabilitacija.”
  • NORTE
    22.5k
    Šeram ovdje

U Karinu ponovno prešaran grafit na kojem je napisano "srpsko ime to" i ćirilićno slovo Ћ (ćaci) koje predstavlja T i h.

FB-IMG-1771232267917.jpg
    FB-IMG-1771232263167.jpg
  • hb1
    422
    Osijek baš želi propast
  • KristijanHR
    293
    Dok su se prije desetak godina cesto borili za ostanak mislim da nitko nije htio da ispadnu, ja sam se cak i uclanio kao podrska, posto su tu "moji" slavonci, al sad im zelim da ispadnu, samo zato sto su se uskurcili i srali po dinamu zadnjih par godina...za jedan dobar reset pa nek se vrate za sezonu dvije, uz cibaliu naravno...
  • Hnlovac
    4.3k
    Za 10 godina ce se o Osijeku pricati kao što se danas prica o Cibaliji ili Marsoniji

Čini mi se da svjedocimo smrti jednog kluba a da nismo ni svi tog svjesni
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Mislim da si malo predramatican, nit imaju neuhvatljiv zaostatak niti je kadar bas toliko los da se ne mogu potuc do zadnje.
    Atmosfera je trula, Sopic nije uspio preokrenut nista, slijedeci potezi ce pokazat puno.
  • KtcGoat
    2.9k
    Alexandra Végh (30) dolazi iz nogometnih krugova. Prije imenovanja na čelo kluba bila je izvršna direktorica agencije za sportski menadžment, V Agency Sports Management. Inače, kći je Gábora Végha, do prošlog ljeta prvog čovjeka ZTE-a, za kojeg kažu da je blizak krugovima mađarskog premijera Victora Orbana.

Ima li u toj madarskoj netko tko nije blizak Orbanu?
  • CastAway1986
    5.4k
    Poslozit ce njih pravi trener ,vjerojatno Zekić.Imaju solidan roster
  • NKDZ86
    7.6k
    mislim da su sad još bliže put u propast. Vukovar i Gorica imaju dobru posloženu ekipu i trenera, Osijek još uvijek luta, a s ovim će još više, tak da sretno im bilo
  • prefontaine
    6.8k
    Stoper i zadnji vezni im trebaju više od svegarioda

Imaju Bubanju i Hasića
  • Ivan0302
    1.4k
    nedavno sam vidio isto neku objavu na fbu da je pošaran naš grafit i u Slavonskom Brodu
  • crophantom
    3.2k
    iz tog beefa bi za Hajduk najprikladnije bilo prilagoditi Euphoria, em što je najbolji diss, em što već sam naziv pjesme ide savršeno uz njih.
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Presarano je vise grafita u Brodu..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention