• DerHerrKool
    343

A imaš pravo :rofl:
  • Droljo
    25.4k
    Citam temu vidim pokrnjalo ga se, ali isti onda ne znaju se posrat sami sebi u usta i rec bravo kad treba.Crni86

Tebe bi to učinilo sretnim?
  • prefontaine
    6.9k
    tetak je strog, ali pravedan. Kad je loše, pokuditi, kad je dobro, pohvaliti.
  • Goncalo Santos
    3.4k
    Mislim da je vrijeme da ga se posalje na hladenje i da vidovic dobije priliku u prvih 11 na njegovoj poziciji.

Stojke danas najgori po meni i izgleda da ovo sto gledamo je njegov plafon, u baturinine kopacke nikada nece uci. Presporo je to za europsku razinu, krive odluke, dugo mu treba za udarac koji redovito zavrsava u bloku. Za bit solidan hnl igrac dovoljno, za nesto vise definitivno nije.

Pristup i zalaganje mu se ne moze osporiti.
  • Zagi
    15.5k
    volio bi da je Vidović danas bio u prvih 11 na mjestu Stojkovića. I dalje mislim da je kompletniji igrač od Luke.hardek

Nekako si mislim da ti i tjedan dana kasnije stoji ova rečenica.
  • hardek
    9k
    Nadam se da će dobiti start u Varaždinu...
  • miro
    8.5k
    loš danas, baš nemoćan
  • Mathiasovi Chageri
    7.6k
    Koliko ovaj čovjek ima kredita? Jedna solidna utakmica, tri grozne, jedna dobra, tri grozne, jedna odlična tri grozne.

Koliko će se ovaj dečko obožavati od strane navijača, a isporučivati ništa, skoro ništa? Dečko je vrlo blizu da dosegne status kultnog Mudražije obožavanja, a rezultat na terenu je blago rečeno tanak.
  • nwankwo646
    1.1k
    U krucijalnom trenutku prvi dodir nikad ali baš nikad mu ne bude kvalitetan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.