• Kujtim Shalla
    8.9k
    Petko ubjedljivo najgori igrač na terenu. Žuti karton bez veze i zamjenjen na poluvremenu ,ne znam jel pretrčao 16 terac sve ukupno. Ne znam umjesto koga bi kod nas igrao a dobru bi pinku kod nas primao . Sreća pa nam je jedini problem ostao Dino Perić:lol:
    Večeras interesantna tekma hearts vs rengers
    PS ovaj što je petka zamjenio zabio gol
  • NORTE
    22.9k
    Ko uspije nać neka stavi povučene var crte poništenog gola Craiove za 2:0 protiv fcsba.

Pljačka neviđena, crta ide kroz igrača.
  • NORTE
    22.9k
    Mogao bi Jagušiću stvarno prisjesti transfer u Pao, ako će igrat malo i samo ulazit s klupe to mu nikako na garantira odlazak na spominjani SP.
    Manje minuta znači manje prilika za nešto pokazat, asistirat ili zabit, a tu dolazi i priča o razvoju.
    Ne kažem da će tako i bit, ali može mu se dogodit da bude igrač s klupe, čega se i bojao.
  • ShanKu
    2k
    Danas su obje ekipe slavile golove Vlašića :sweat: kod Torino - Bologna
  • Krizy
    69.3k
    Kopenhagen bi mogao u Ligu za bedaka :rofl:
  • Ivdzo11
    9.4k
    Novi kiks Panathinaikosa, Jagušiću posljednje minute susreta :shade:
  • rioda
    14.6k

Takav je plan razvoja
  • Sajla
    18.7k
    Celtic zabija za 2-3 pobjedu kod Kilmarnocka u zadnjim sekundama utakmice, Araujo preskače reklame i ogradu i skače na tribinu s navijačima... a meni krene fantazija o npr. Valinčiću koji u zadnjim sekundama ruši neke Engleze ili Nijemce za prolaz u Europi i skače na tribinu u Kranjčevićevoj :) ali mislim da ne bumo tak skoro imali stadion u ZG gdje se ovak lako dolazi s terena na tribinu ili obrnuto :rofl: i to još gostujuću!

• NKDZ86
    7.7k
    ima video na yt, teška romantika
  • Droljo
    25.9k

Na 8:20
  • Kruno
    1.4k
    Barcina obrana pušta na sve strane. Girona ih pojela.
  • miro
    8.6k
    Treba im jedan mladi potentni stoper, a da mu jezik nije problem. Pada mi na pamet jedan za cca 20 milja
  • NitkoBitan
    35.7k
    20 milja i Varelu dobiju gratis.
  • miro
    8.6k
    ako se odreknu postotka
  • deda
    44.4k
    Čini mi se da ipak na naplatu dolazi to preveliko forsiranje mladosti koje se naravno dogodilo zbog fin. razloga. Dečki pucaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.