• Jima
    1.1k
    Kako ih trpaju. Kao na playstationu. Svaka čast
  • rioda
    13.7k
    Ali im žene gube od Unitedovki...

Screenshot-20260212-213730-Chrome.jpg
  • NerminB
    924
    I ovaj flick je tvrdoglava mazga. Ne odustaje od visoke odbrane i gotovo. Da im hoce jos pet uvaliti.
  • Keyser Soze
    18.2k
    Strašan nogomet Atletica, fanatizam. 4:0 na poluvremenu.
  • Papastrumf
    21.8k
    Čede prodali Aleksu Damjanovića u Leverkusen za 5 + 8 bonusa + postotak. Nema nijednu utakmicu 90 minuta, nije zabio čak ni gol na dvojnoj u drugoj ligi iako je napadač. Ne stavljam ovo zato kaj su oni nego čisto da vidimo rang cijena koje se vrte danas iz usporedivog kluba i lige i zašto mislim da mi ipak dajemo igrače s popustomTvrdica McTvrdi

Nogomet danas je mjesto oko kojeg se vrti talog drustva. Hrpa transfera nema nikakvog smisla nego je cista podjela love izmedju velikih igraca.

Mamic sigurno nije zadrzao svu onu lovu od transfera koju je podijelio s klubom.

Klub preplati igraca, a ovaj drugi vrati dio nazad razlicitim posrednickim ugovorima.
  • Jima
    1.1k
    Nisu daleko od toga. Svaka akcija slična i ubojita, lopta iza zadnje linije.
  • Efes Pilsen
    14.9k
    Neshvatljiv potez Flicka, pa Brugge ih je skoro naguzio gdje nece Atletico koji voli visoko postavljenu obranu vise nego Hajduk veteranske ugovore.
  • NerminB
    924
    How shit must you be, you’ve only scored four
  • Krizy
    67.9k
    Thun, koji se nakon pet sezona vratio u prvu švicarsku ligu, ima 13 bodova prednosti nad drugoplasiranim St. Gallenom nakon 24 odigrana kola. Imaju i utakmicu više, ali ovo je jako velika prednost.
  • dzggzd
    353
    u njih je onaj glupi sistem ja mslm gdje se gdje na ligu za prvaka pa se dijele bodovi kako to vec ide
  • Krizy
    67.9k

Dijeli se liga na pola, ali ostaju bodovi tako da su u velikoj prednosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.