• emilperska
    16.2k
    Osijek je na dnu.

Bio sam prosli tjedan nakon 1 sastanka s 1 njihovim pretplatnikom i aktivnim navijačem. Pa kako je Osijek relativno mali grad u usporedbi ZG, a tamo je valjda sve skupa 20 njih na dnevnoj bazi prati sve kao nas 500 ovdje, sve se brzo sazna.

Ugl gadno je. Gadan momentum, neprilike i bit će prilična senzacija ako jogurtu išta naprave.

S druge strane, mislim da im kadar opce nije tako loš. Ne smatram da imaju pravo primata na to 4.mjesto, ali ovaj kadar je meni i dalje bolji od svih HNL ekipa osim Istre.
  • Sajla
    20.5k
    na ekranu istovremeno Toplak i Cmrečnjak, bojim se da mi se TV ne pokvari od njih dvojice.
  • KtcGoat
    5.3k
    Koji k Sopic Colinu stalno gura u vezu, jel on to igrao prije negdje?
  • hardek
    10.1k
    Danas Jakupovića otvara, idu 2 komada
  • Praskaton
    6k
    Nadam se da će Osijek krenut agresivno kao protiv nas.
    Mora ih negdje krenut
  • vjeko1701
    24.8k
    bit će prilična senzacija ako jogurtu išta napraveemilperska

Tu se slažem. Oni su jednostavno na svim razinama u bunaru.
  • Jay
    3.2k
    Opet Toplak cvili o nezanimljivom prvenstvu, nadam se i da će nakon utakmice.
    2:1 za 21 godinu bez naslova
  • vjeko1701
    24.8k
    Kolko ekipa se bori za opstanak? Kolko ekipa je u igri za europu? Nije ni da smo mi na +15. Sad bi cijela Hrvatska trebala plakati kaj smo mi trenutno prvi. Nije nekome zanimljivo? Ima drugih liga na svijetu.
  • don
    19.9k
    samo Dinamo puni Pampas
  • Dinamo iznad svih
    673
    Haha kako se dize grad kad se igra sa Dinamom, pozivi za sve i svakog, odjednom kad dolaze tovari nema nikakvih poziva, poluprazne tribine
    Mađarske picke
  • lukaoj
    217
    Kad smo mi igrali u Splitu, morali smo nositi bjele hlacice i carape jer Hajduk nosi plave. Kako sad oni mogu nositi plave hlacice, a Osijek nosi plave?
  • vjeko1701
    24.8k
    Jer Osijek ima bijele štucne?
  • Zagi
    17.6k
    Matković na lijevom krilu. Ajd da vidimo.
    Zamjena za Hoxhu?
  • bongo
    1.4k
    Kad smo mi igrali u Splitu, morali smo nositi bjele hlacice i carape jer Hajduk nosi plave. Kako sad oni mogu nositi plave hlacice, a Osijek nosi plave?lukaoj

Razliku rade bijele stucne kod Osijeka
  • lukaoj
    217
    nisam siguran da pravilo tako funkcionira. Onda smo mi teoretski u Splitu mogli nositi kombinaciju plave hlace i bijele carape isto kao i Hajduk sada. Koliko ja znam pravilo je da nijedan dio opreme ne smije biti iste boje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.