• emilperska
    14.8k
    Osijek je na dnu.

Bio sam prosli tjedan nakon 1 sastanka s 1 njihovim pretplatnikom i aktivnim navijačem. Pa kako je Osijek relativno mali grad u usporedbi ZG, a tamo je valjda sve skupa 20 njih na dnevnoj bazi prati sve kao nas 500 ovdje, sve se brzo sazna.

Ugl gadno je. Gadan momentum, neprilike i bit će prilična senzacija ako jogurtu išta naprave.

S druge strane, mislim da im kadar opce nije tako loš. Ne smatram da imaju pravo primata na to 4.mjesto, ali ovaj kadar je meni i dalje bolji od svih HNL ekipa osim Istre.
  • Sajla
    18k
    na ekranu istovremeno Toplak i Cmrečnjak, bojim se da mi se TV ne pokvari od njih dvojice.
  • KtcGoat
    2.9k
    Koji k Sopic Colinu stalno gura u vezu, jel on to igrao prije negdje?
  • hardek
    8.9k
    Danas Jakupovića otvara, idu 2 komada
  • Praskaton
    5.5k
    Nadam se da će Osijek krenut agresivno kao protiv nas.
    Mora ih negdje krenut
  • vjeko1701
    22.6k
    bit će prilična senzacija ako jogurtu išta napraveemilperska

Tu se slažem. Oni su jednostavno na svim razinama u bunaru.
  • Jay
    3k
    Opet Toplak cvili o nezanimljivom prvenstvu, nadam se i da će nakon utakmice.
    2:1 za 21 godinu bez naslova
  • vjeko1701
    22.6k
    Kolko ekipa se bori za opstanak? Kolko ekipa je u igri za europu? Nije ni da smo mi na +15. Sad bi cijela Hrvatska trebala plakati kaj smo mi trenutno prvi. Nije nekome zanimljivo? Ima drugih liga na svijetu.
  • don
    18.4k
    samo Dinamo puni Pampas
  • Dinamo iznad svih
    618
    Haha kako se dize grad kad se igra sa Dinamom, pozivi za sve i svakog, odjednom kad dolaze tovari nema nikakvih poziva, poluprazne tribine
    Mađarske picke
  • lukaoj
    149
    Kad smo mi igrali u Splitu, morali smo nositi bjele hlacice i carape jer Hajduk nosi plave. Kako sad oni mogu nositi plave hlacice, a Osijek nosi plave?
  • vjeko1701
    22.6k
    Jer Osijek ima bijele štucne?
  • Zagi
    15.4k
    Matković na lijevom krilu. Ajd da vidimo.
    Zamjena za Hoxhu?
  • bongo
    1.3k
    Kad smo mi igrali u Splitu, morali smo nositi bjele hlacice i carape jer Hajduk nosi plave. Kako sad oni mogu nositi plave hlacice, a Osijek nosi plave?lukaoj

Razliku rade bijele stucne kod Osijeka
  • lukaoj
    149
    nisam siguran da pravilo tako funkcionira. Onda smo mi teoretski u Splitu mogli nositi kombinaciju plave hlace i bijele carape isto kao i Hajduk sada. Koliko ja znam pravilo je da nijedan dio opreme ne smije biti iste boje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet