• vjeko1701
    22.6k
    Sve je to dobro i lijepo, ali jučer je kraj mene jedna gospođa u jakni GNK Dinama jela ćevape s ajvarom, mislim da to govori sve o stanju kluba...rioda

Sramota na koje grane je pao klub.

Ugledajte se na Miška idioti! Kod njega gospođe u jaknama HNK Rijeke jedu Kebab!
  • deda
    43.9k
    Sad bi reko sto jedu u Splitu, ali mi malo preveć izlizano.
  • veselko tenžera
    7.1k
    Zvone je u srpnju dao intervju gdje je navijače 8 puta zamolio da daju vrijeme. Izdržalo se manje od 3 mjeseca, u listopadu je krenulo drvlje i kamenje. Toliko o strpljenju.

Sad je onaj fini osjećaj kad sve sjeda na svoje mjesto. Stanje na tablici, promocija mladih, rast forme skoro svih igrača, proširena rotacija i trener koji se potvrđuje kao dobar. Ovo sinoć je bilo to što želimo gledati u HNLu, uživancija!

Miševi su u rupama, čekaju loš rezultat protiv Genka. Samo bih dodao da je Genk podcijenjen, pobjede protiv bolje plasiranih u prvenstvu potvrđuju da su sada bolja ekipa nego u trenutku ždrijeba. Protivnik za pofajtat se, jedva čekam četvrtak!
  • Kepec
    8.5k
    Još nešto od jučer, sviđa mi se ovo "zatvaranje" krajnjih sektora i trpanje ljudi u srednja 3 sektora. Za početak tribina izgleda kako spada, svi su na okupu, nisu ljudi raštrkani posvuda, a kao drugo više ljudi onda navija jer ne zuje po stranama. Samo ne znam kam su svi pobjegli na poluvremenu od kiše, znaš da će padati kiša uzmi jaknu s kapuljačom i bok. Nije baš toliko padala da se nemre izdržati, još ajde žene, djeca, ali dečki, muškarci od 20, 30 godina da su se malo kiše usrali...
  • jedan u nizu
    17.4k

I meni se to svida, djeluje kompaktnije, ali mislim da mozda i nisam fan toga trenutno, jer je sjever ipak drugaciji odkako nam je istok zatvoren. Posjeta se povecala, dobrim dijelom i zbog ''izbjeglica'' sa istoka.
    Dakako da je to navijacka tribina, i stajala bi teza da drugi nemaju sta raditi tamo, ali situacija je takva kakva je i mislim da treba biti tolerantniji prema ljudima sa djecom, i starijima na tribini.

Kada zguras sve u sredinu, nekima nije najugodnije, a zapravo dobijes puno toga sto ne zelis u kopu ili blizu toga. Vise snimanja, slikanja i slicnih stvari. Pa i ovdje je netko stavio sliku sa sjevera tijekom koreo od dimnih bombi.

Svi znamo kako neki imaju manje strpljenja oko nekih stvari, pa nebi volio da zbog ''prisile'' smjestanja u sredisnje sektore, bude vise padobranaca koji se zale na ''pravila'' i manjak razumijevanja ponajvise ''klinaca''.

Kada budemo imali novi Maksimir i svoj sjever, apsolutno sam za to da tamo nema tko sta traziti tko ne pripada tamo. A do tada, mislim da cemo morati imati malo vise razumijevanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.