• Frka Strka
    32
    Pa sve smo riješili - i vodene kozice i mono!

Ne znam samo što Livi radi tu - ispada da bi se više dokazao na španjolskoj klupi, al neka tako i ostane i neka ostane...

Nadam se da će u četvrtak izać ovako kao danas i vjerujem da neće požalit zbog tog.
  • deda
    43.8k
    Ima'l kakih prigovora?
  • DerHerrKool
    320
    Našlo bu se nekaj ziher
  • seljak86
    3k
    Previše izvjesna utakmica. Loše.
  • vjeko1701
    22.6k
    Ekskluzivno: Dalić i dalje zabrinut, jedinica reprezentacije i dalje ne brani.

Bravo dečki. Ovakvim utakmicama se vraća autoritet u HNL-u, nek protivnici prije utakmice razmišljaju kako primiti čim manje.
  • dzis
    1.4k
    Vracamo se gazenju HNL-a.
    Valentinovo,a liga vec rjesena.
  • dinamo u srcu
    2.8k
    Sve pohvale za danas, ekipa igra sve bolje, sigurnije i uigranije. Dvije utakmice bez primljenog gola i još važnije, igrači su u formi i igraju sve bolje,sigurnije i uigranije.

Ajmo purgeri mora bit pun stadion u četvrtak.

Ekipa igra odlično i uz pravu atmosferu mi rješavamo prolaz već u červrtak.

Nadam se i pozivu Bojsa preko telegrama jer je ovo utakmica sezone za nas i ako to odradimo možemo daleko, jer budimo realni Genk je mala maca kakve smo klubove pobjeđivali u Europi sa par golova razlike u zadnjih par sezona.

Idemo po prolaz u četvrtak.
  • Zambatine škude
    4.4k
    Samo se sjetim kako sam zadnje dvije sezone svaku tekmu u HNL-u čekao s grčem u želucu, sam sebe varao da će se sad sve preokrenuti i da će konačno kliknuti pa u 15. minuti odustao od života. A ako slučajno povedemo u 25. minuti, samo odbrojavam do kraja da metnemo tih +3 na konto.

Ne mogu vjerovati da je ovoliki gušt postao gledati Dinamo. Bravo svi.
  • ElDorado
    10k
    Igra sve smislenija, defenziva beton, Livi donio ocekivanu sigurnost, malo previse petljanja u napadu ali sve u svemu odlicno.
  • DerHerrKool
    320
    Šta ti je život. Fakat nam treba malo da budemo sretni. Samo je trebalo potjerat 15 i dovest 17 igrača. I trenera. I čekat da se sve uigra. I onda jedno tri četiri puta tjerat sve od trenera do Bobana, al ipak ne. I još jedne pripreme. Malo
  • Crni86
    19.9k
    Jedna skolska doktorska utakmica. Primjer kako trebamo svaku doma u hnlu odigrat.

Bravo svi!
  • NitkoBitan
    35.4k
    Ima'l kakih prigovora?deda

Juan Jose Cordoba Zapata nije dobio minute.
  • Facke
    8k

Nema nikakvoga prigovora. Ove je bila fantazija denes.
    Moreme si biti zadovolni.
  • ElDorado
    10k
    U poluvremenu sve zamjene se po pljusku dodaju, trckaraju eto Cordobe 2 minute prije pocetka.
  • Mr Anderson
    17.7k
    Trebamo stalno po kiši protiv Istre igrat, onda 5:0, danas manja kiša pa 4:0. Ali nisu mi jasni ljudi, oko mene ih je barem 10-ak otišlo na poluvremenu i nisu se vratili. Ko da su od šećera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.