• Hnlovac
    4.3k
    Kao i ljudi koji se deru "koje je oči imala?" na Marini
  • serbus
    5.8k

Ma ne pa to je baš masakr pjesme ,da je Rajko mislio da to treba stavio bi on :cool: Reć sa štange da nema tog dodatka
  • kajjaznam
    377
    Isto tako, prije " servus dragi Zagreb", vođa navijanja je rekao da je na današnji dan prije 90 godina rođen autor pjesme?!??
    Možda sam krivo čuo, al ako je onda je u krivu.
    Dragutin Domjanić je rođen 1875, sam ne znam kad ju je napisao
  • vjeko1701
    22.6k
    Apsolutno, samo evo, većinom se svima čini zabavno. Nisam navinkut da ima i drugih kojima je bezveze.
  • rioda
    13.9k

Toni Leskovar je rođen 14.2.1936., očito se na njega mislilo. Do sad sam i ja mislio da je on autor pjesme, ali očito ju je samo izvodio
  • kajjaznam
    377
    ne, u krivu sam ful.
    Pobrkao sam pjesme, je Toni Leskovar je autor pjesme.
    Sorry, lik na štangi heheh
  • Kepec
    8.5k
    Puno je danas toga bilo dobrog i pozitivnog, ali istaknuti ću samo jednu stvar. Pri rezultatu 2:0 se nismo povukli nego išli po treći gol, tako i pri rezultatu 3:0, tako i pri 4:0. Jer to je Dinamo, ne zanima te protivnik, ne zanima te rezultat, zanima te samo kako zabiti gol pa makar bilo 10:0. Staješ na loptu tek kad sudac svira kraj, a ne kada je rezultat koliko toliko povoljan. Ovo danas je primjer kako treba izgledati Dinamo.
  • Jurki
    23.3k
    Dobili smo 4:0, moram pogledati u komentarima kaj nije valjalo.
  • mosad
    2.3k
    nismo dali minute jakirovicu
  • Danko
    2.8k

Zašto je boban doveo livankoviča a ne brani opče ništa bačeni novci uništavate dinamo a našu djecu tjerate izkluba
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    Na sažetku mi čak bolje izgledamo neg uživo iako rekao bih da nisu stavili sve situacije. Ovo je utakmica kakve na Maksimiru očekujemo da budu HNL standard
  • sport
    5.6k
    Mi smo se jučer šalili poslije tekme da je Uprava nesposobna jer Livakoviću u zadnje dvije tekme nije omogučila korištenje stolice,kokice, i kišobran.
  • Twisted1
    1k
    Nemam nikaj za nadodat. Da je barem svaka ovakva.

Bravo Dinamo!
  • rioda
    13.9k
    Sve je to dobro i lijepo, ali jučer je kraj mene jedna gospođa u jakni GNK Dinama jela ćevape s ajvarom, mislim da to govori sve o stanju kluba...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.