• Sajla
    18k
    toliko idoliziramo neke ljude da smo krenuli kopati rovove i raspoređivati se po njima. kaj se dogodilo s onim "Dinamo Zagreb Iznad Svih"? pa bar danas da se suzdržimo od komentiranja takvih stvari?

dajte čovjeku dovoljno vremena i razočarat će vas. bez obzira je li igrač, trener, predsjednik, portir ili forumaš. ljudi smo i s time dolaze naše slabosti i mane. mnogim ljudima (ne svima) koje danas spominjete treba skinuti kapu za stvari koje su napravili za naš klub i to im zapamtite, a nema ništa pogrešnog u tome da im oprostite greške.

a ako ste toliko uvjereni da iza loših poteza stoje zle namjere, pohlepa i taština, razmislite uklapa li se to u ostatak "lika i djela". i svejedno oprostite, nema nikakve koristi od toga da ovo opet razvlačimo po forumu.
  • ElDorado
    10k
    ne mogu se nikako složiti da je sad kriv odvjetnik a ne kriminalci koji su taj otkaz inscenirali, pogotovo mladji kriminalac koji je opakiji i pokvareniji lik od starijeg.
  • Jaro
    11.8k
    došao po otpremninu s onim četnikom od odvjetnikaveselko tenžera

jel dosao po nesto sto nije njegovo? jel otjeran bez ikakvog sportskog, logicnog razloga ili jer se odredjena wannabe velicina osjetila ugrozenom (kao i nebrojeno puta ranije) i potjerala ga prvom prilikom…
  • vlatkomarkovic
    3.2k
    Opet khm khm, uopće neću ulaziti u to koliko je Bjelica Dinamovac je ili nije, i u njegov karakter, samo želim reci da već po ko zna koji put se nečije ime spominje u negativnom kontekstu i o njegovim radnjama od ljudi koji su tada bili u klubu….

Gdje su oni koji su me prozivali razno raznim imenima….
  • Navijač Dinama
    11.6k
    Mudražija opet na klupi. Kaj ga zločesti jugoudbaški možemovac iz Bobanove drage i na Cipru šikanira i brani mu da igra preko trenera Idaikeza, znal se kaj?
  • Fan
    1.9k
    znam da je ovo brutalno prožvakana tema i možda nije dobro kaj ovo ponovno otvaram, al mislim da bi Boban možda trebao opet pokušati dovesti ga, taman da je na pola sezone narednu sezonu.
    Svi znamo da ga zaboli za Dinamo, al ovdje treba gledat puno veći dobitak od njegove igre, marketinška eksplozija, ja mislim da uopće ne pretjerujem da bi mi dobili samo na njegovo ime preko 10k članova i da bi dobar broj njih ostao godinama koje slijede, a da ne spominjem povećane dolaske na stadion kao i poguranac nekim kežualcima da se više uključe u Dinamo.
    Naravno, svaka takva eksplozija je trenutna, ali česti za sobom ostavlja temelje za još svjetliju budućnost.
  • vjeko1701
    22.5k
    Mislim da je on jasno dao do znanja da mu to nije ni na kraj pameti i po meni ne vrijedi više otvarati tu temu. Ne treba nam netko tko dolazi bez prave želje, motva ili to vidi kao neku uslugu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.