• DiddyGuela
    5.5k
    Davno je tu jedan forumas pisao o eskapadama doticnog MM pa mu ljudi najprije nisu vjerovali. Kako vrijeme odmice tako sve vise prljavstine izlazi van. Naravno ni Zajec tu nije sasvim cist. On je imenovao grande vafla na mjesto SDa maknivsi mu prefiks vrsitelja duznosti SDa.

Ne ponovilo se. Idemo dalje.
  • jp23
    3.7k
    Neovisno slažem li se sa tezom da je izmanipuliran, kako onda općenito stariji ljudi budu prevareni i izmanipulirani da im se uzme sav novac što su štedili, zarađivali? Ako netko stekne tvoje povjerenje, a zna manipulirati osobom, manipulirati će i tobom.
  • Crle
    1.4k
    Jakirović je papak koji je plakao Kompanyu jer ga je ovaj razbio i nije stao na 6 golova.

Bjelica je papak koji je cmizdrio o korporaciji jer je Rijeka igrala na 100%.

Oboje nisu znali izać na kraj sa senatorima i šetanjem na terenu. I sada naravno njihov ego u prvi plan stavlja kako je netko bio protiv njih. Jadni oni.

Što bi tek onda Bišćan trebao izjaviti?
  • rokikaciga
    11.3k
    Mislim mi ovdje govorimo i nekom tko bi (za Hrvatsku) trebao bit napunjen znanjem o svojoj struci (nogometu) i tko bi trebao biti radno sposoban, kognitivne sposobnosti jako visoke itd. Ne pricam o 70+ babici iz Slavonije koja nikad nije izasla iz svog sela (bez uvrede Slavonci :heart: ) pa joj netko prodaje muda pod bubrege pa ostane i bez ono malo love kaj je imala pod madracem.
  • Jurki
    23.2k
    neki ljudi danas ne prihvaćaju Capellasa koji je prema iskustvu svemirski brodMali dioničar

Upravo to. I sav hejt se bu skupil u jednoj jedinoj rijeci tj igracu - Tabinas.
    Nije za Dinamo, to je svima jasno.. al za drugu ligu bu top.
    Cijena jednog malo jaceg auta.. a iskustva toj momcadi bu trebalo.
    Uostalom nije raga od 35 godina, pa da ga eventualno nemres prodati za 2 godine.

Bas me zanima koji ce jos stariji igraci doci u klub za dvojku.. pa da vidimo kolicinu zuci i hejta.. a ljudi kurca ne kuze da nemres samo sa klincadijom igrati drugu ligu.
  • vlatkomarkovic
    3.2k
    Khm, khm s time da ja ne bi na Zeku tako džonom on je isto bio omadzijan…. Samo ću ponoviti khm khm
  • jp23
    3.7k
    Pričamo da, ali tu ti je potpuna pogreška u pretpostavci. To se svakome može desiti, a ako se radi o osobi kojoj vjeruješ, i koja zna manipulirati džabe tebi svo znanje i iskustvo svijeta. Ako je u startu netko stekao tvoje povjerenje bilo kroz dulje poznanstvo, zajednička poznanstva, kretanje u sličnim krugovima, već ima značajnu prednost i olakšan put za manipulaciju.
  • ElDorado
    10k
    Treba biti objektivan prema Zekinom liku i djelu. On nikada u Dinamu zapravo nije bio uspješan u poslovnom smislu. Iza njega su uvijek ostajali repovi i dugovi. Postavljanje Marića bio je čisti interesni potez. I ne treba zaboraviti da je Zeko izlazio iz zdravstvenih problema koji dosta utjecu na neke kognitivne funkcije.
    Njegov intervju Krušelju bio je teški cringe i sramota.
  • Mali dioničar
    19.6k
    Treba biti objektivan prema Zekinom liku i djelu. On nikada u Dinamu zapravo nije bio uspješan u poslovnom smislu. Iza njega su uvijek ostajali repovi i dugovi.ElDorado

Ne bih se složio.

U prvom direktorskom mandatu je složio Dinamo koji je bio uvjerljivo druga momčad Jugoslavije i to iza Zvezde prvaka Europe.

Doveo je Šukera, Petrovića, Židana, Cvitanovića, Škrinjara...praktički nepogrešiv sportski direktor kojem su treneri bili Kuže i Marković.
  • cibona
    7.8k
    Zato što je takozvani. Neka on i dalje uživa u izmišljenoj tituli ako mu je toliko stalo do toga.
  • ElDorado
    10k
    ok oko toga se mozemo sloziti. Ali kad je otisao ostala je gomila dugova
  • veselko tenžera
    7k
    Ivo Andrić je pisao: "Tko je duga vijeka taj nadživi sve, pa i svoje zasluge."

Zeko je cijeli život u i oko Dinama, predug period da bi se izbjegao i poneki loš potez.
    Bi li bilo bolje da je Boban stao na čelo DP prije prvih izbora? Naravno da bi, ali tada nije bilo Bobana. Bi li bez Zeke kao frontmena ostvarili pobjedu na istim izborima? Gotovo sigurno ne bi.

Zeko je sad točno gdje treba biti, počasni predsjednik čime je na najbolji način zatvorio svoj krug u Dinamu. Tu je za obljetnice i slične prigode, a sklonjen je od financija i kreiranja sportske politike kluba.

Uz poneki propust, nema spora da je Zeko veličina!

Što se tiče Nene sigurno da ima istine u njegovim izlaganjima. On je na vrijeme detektirao da je Marić teška štetočina. Samo kad smo kod poštivanja veličine Dinama i činjenice da je Dinamo iznad svih što Neno sad ističe, bilo bi lijepo da je to imao na umu kad je nakon prvog mandata došao po otpremninu s onim četnikom od odvjetnika ili kad je kao trener Osijeka imao izljeve emocija prema Dinamu.

Sve u svemu, to je život, nema čovjeka bez grijeha. Sretan sam gdje je klub sada i u čijim je rukama, a svi ostali su/smo prolaznici veće ili manje važnosti.
  • emilperska
    14.8k
    IMG-20260214-WA0019.jpg

Neno jučer slikovito..
  • Ace Rimmer
    95
    Ja ne mogu vjerovati kako sam mislio da je Marić idealan kandidat za SD-a. U tim trenucima mi je izgledao kao netko iz "našeg bazena", koji razumije podneblje, Dinamo i stvari oko kluba, Dinamovac i, ako ništa, optimalan prvi SD u tom demokratskom razdoblju. Stvarno sam mislio da smo "uboli" jebote, a na kraju ispalo da je čovjek elementarna nepogoda. I na jedan način sam ljut na sebe kako to nisam prije uvidio.

Čovjek se zapita da šta god mislio, uvijek mora biti na prstima i oprezan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.