• Guzy91
    4
    Potez Manenice nikad ne treba zaboravit.
    Volio bi kad bi ga se Boysi sjetili i bar jednu tekmu spomenuli njegovo ime jer rijetko tko bi napravio to sto je napravio on. Covjek je stavio Dinamo ispred sebe kako i treba bit.
    Maric je prvo nesposoban drugo muljara a i Zajec je izgeda kupio kajmak sto ne mogu da vjerujem.
    Kunete se u Dinamo i pljuvali ste po Mamicu i onda uzimate a jos ste nesposobni da napravite za Dinamo i za sebe. Da bi uzimao moras nesto i znati a ova kombinacija je najgora.
    Tako da me Zajec kao legenda Dinama bas razocarao u dosta stvari.
    Bijelica nije vrhunski takticar i nema vise isti stozer ali opet takav je bolji od svih nasih trenera u zadnje vrijeme.
    Mozda nama trrba nesto drugo uz mlađe igrace i druga je politika ali sta je napravio rezultatima u Dinamu za to mu hvala.
    Ne znam jel se moze tuzit Maric koji je svjesno radio na stetu Dinama i na svoju korist?
    Manenica hvala ti na Zvoni i nadamo se sretnijoj buducnosti.
  • Jaro
    11.8k
    Modric u 85oj za 2-1 protiv Pise…
  • Šteco
    1.4k

Prva dva gol, treći video proslava. Koliko će biti dostupno, ne znam.

Edit: Obrisali, evo link https://streamin.me/v/95fb8ab6
  • Nolifer
    13.9k

Hvala, dobar gol, baš mi je drago da je zabio :cheer: :strong: :fire: :up:
  • cibona
    7.8k
    Moja isprika gospodinu Bjelici što sam bio izrazito naivan i u to vrijeme vjerovao lažima i prevarama bivšeg sportskog direktora i tzv. počasnog predsjednika Dinama.
  • Navijač Dinama
    11.6k
    Cordoba, Olivera, Mmae, Kanga, niskoprodaja Sučića itd itd = pošast Dinama.
    Pošast čiju je zarazu rasplamsao i proširio Marko Marić, navodno čovjek koji se također borio za neku "ispravnu" i dinamovštinsku stvar ili što god i koji god kurac to bilo.
    Nabijem na k.. svakog tko dan danas brani toga masnokosog klošara i rušitelja Dinama, jer očito za razliku od velike većine, klošaru nije bio cilj Dinamo i njegova visoka opostojanost nego da napravi od nje neku svoju igračkicu, bankomat i prčiju.

Zajec je tu vjerojatno davao samo blagoslove, i vjerujem da je to to, jer ima godina, teško je očekivat da čovjek u takvim godinama, pamćenjem i ostalim psiho mogućnosti je mogao razmišljat naširoko za bilo šta, a kamoli za ulazne transfere.

Sva sreća da je netko(Manenica i/li tko je već) odlučio kad su za to bile mogućnosti i prilike, te stao na kraj teroru, pokušaju demoliranja, grobarizacije i škartacije klupske reputacije i naposljetku samog kluba od strane njenog sportskog direktora.

Da je MM ostao u klubu, sad bi bili u ozbiljnijoj i težoj fazi poluraspada, kako rezultatski(što je vidljivo da u nikad lošijoj globalnoj sezoni HNL-a nismo bili prvi) tako i financijski obzirom na ugovore, kakvi su imali njegovi škartovi, a za cijenu za koju je prodao jednog dragulja poput Sučića.

Klošarčina
  • CastAway1986
    5.3k
    Svaka čast Bjelici što je još jednom isprozivao onog amatera što se učio na Dinamu..
  • Nolifer
    13.9k
    Idalje smatram da je oko Bjelice nezavršena priča. Kad sazrije vrijeme, nek se vrati i da završi posao kako treba.

Svaka mu čast, kaj je sad otvorio dušu i rekao neke stvari
  • rioda
    13.7k
    Ne branim Marića i Zajeca, ali u to vrijeme su bili neslužbeni signali da se Mmaee nije baš ogriješio o disciplinu, nego ga je Bjelica maknuo iz nekih svojih razloga. S obzirom na iznos investicije, naravno da klubu nije u interesu takvog igrača zakucati na tribinu.

Bilo je oko Bjelice još stvari u Dinamu, npr. ono s Baturinom koji čak nije igrao ono zadnje kolo polusezone, iako nije bio ozlijeđen itd., tako da svaka priča ima dvije strane.
  • NitkoBitan
    35.4k
    Jakir jos malo protiv chelsea krece, bas me zanima kako ce proci...KristijanHR

Bolje za njega da ne ude u prvu ligu.
  • austrijanac
    9.9k
    tzv. počasnog predsjednika Dinama.cibona

Zasto tzv.?

Ili ces zauvijek provocirat ovod?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.