• ElDorado
    10k
    Bjelica kod Denisa 2 sata razgovor. Po uvodu svašta je ispričao.
  • Bosskovitz
    20.1k
    Trebate vidjeti atmosferu i emociju u Kiseljaku, koliko ovim ljudima ovdje znači Dinamo, koliko su ponosni i sretni - dodavali su dodatne stolice u dvoranu da stane sto vise onih koji zele biti tu, pjesma cijeli dan, ljudi mašu po gradu, plave dimne, baklje, vatrometi…

Preporučujem svima iz Zagreba da iskoriste priliku kad im se ukaže i odu na neku Plavu noć malo dalje od našeg grada, dat će vam to jednu posve novu dimenziju veličine Dinama, puno širu i dublju od sportske, nogometne, rezultatske.
  • Georg Koch
    7.3k
    Preporučujem svima iz Zagreba da iskoriste priliku kad im se ukaže i odu na neku Plavu noć malo dalje od našeg gradaBosskovitz

Shodno upisu kolege, ostavite slobodan 09.mjesec ove godine za jos jednu Plavu noć i mnostvo toga u jednom lijepom mjestu u Hercegovini :eyes:
  • Mrvica
    4.3k
    žena mi je iz Kreševa, tako da sam svako malo dolje Kreševo - Kiseljak.. Imaš pravo, Dinamo im znači jako jako puno! Odlični momci, uvijek je gostoprimstvo na nivou (ne, ne govorim zbog žene majke mi :rofl: ) Puno sreće im želim u radu udruge, nadam se da će Bosna još više živnuti, idu čvrstim korakom naprijed.. Također se nadam da će Hercegovina pratit jer su mi korijeni od dolje, pa da zaplavimo BiH.. :strong:

Kako je lijepo biti Dinamovac i proživljavati ovakve dane gdje je opća mobilizacija, samo nam je nebo granica!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet