• Orc123
    15k
    nemoj, rana je jos pre svjeza.....
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    Ja sam pokušao navlakušu:rofl:
  • joesimunic
    15
    Može li neko reći nešto opširnije o Malaginom igraču Davidu Larrubiu, pratim ga vec neko vrijeme desno krilo igra s obije noge sada u la ligi 2 jedan od nositelja njihove igre, meni na oko i po statistici top igrač.
  • Tranzicijski Napad
    1.2k

Reci nam ti nesto o njemu ako ga pratis jer statistika moze biti i zavaravajuca.

Evo ga u usporedbi s lisicom i arberom. Inace moj model ga stavlja kao: "Ball Progression Winger"

a216a6c247f1d7c35eebc697ce101439.png
  • joesimunic
    15
    3-4 tekme koje sam ga gledao činio se tehnički vrlo sposobno, ima dobru kontrolu lopte, dribling i viziju igre također dobar je 1 na 1, solidan centaršut i šut iz vana. Molim kolegu @Omake da napravi graf ako ima volje pa da vidim ima li tu istine :lol:
  • Zagi
    15.2k
    grafjoesimunic

larrubia.png
  • Zagi
    15.2k
    Ovak na brzinu, čini mi se da si našao vrlo zanimljivog igrača koji je itekako spreman za stepenicu više od la lige 2.
    Samo , ova cijena na TM od 1.2m eura je brijem zastarjela. Baš me zanima gdje će i za koliko love na ljeto ako se Malaga ne plasira u prvu ligu.
  • joesimunic
    15
    Tako se i meni činilo da, i mislim da bi po toj cijeni bio fenomenalno pojačanje, a sad ako bi se moralo dati 3-4 miliona onda nisam siguran.
  • Omake
    15.8k

Preletio sam mu taman statistiku kroz zadnje dvije sezone. Dosta stabilna , što je malo depresivno za njegove godine. Prosječan u završnici, odličan u progresiji , agresivan dribler s jako lošim postotkom. Defenzivna statistika mu je odlična. Pošto je niži, možda ostaje kod prekida nazad, ali i defenzivni dueli su odlični.I količina i postotak bi bili debelo iznad prosjeka za beka u HNLu npr. Profilno jako sličan lanjskoj sezoni Bukviću iz Osijeka, gori dribler, znantno bolji strijelac.

Mislim da vam je van platne moći u Rudešu, osim ako ste ukršili nekog Saudi investitora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.