• Paggini
    86.8k
    Smijemo se, s pravom, njima, a pola našeg puka zaziva iste pizdarije nakon odigranog X u 7. kolu u Varaždinu ili neki kurac, a nerijetko i nakon pobjeda
  • fakin
    4.7k
    inače tovari govore da je nedavno odvjetnik rekao da ide i on ako ode vučević. uglavnom, mislim da se nemamo šta brinuti, samo nastaviti normalno igrati i neće oni biti prvaci još 40 godina
  • NORTE
    24.9k
    Udruga i ostali u klubu stali na stranu Garcije koji je promovirao mnoge tiće i mladiće što je dovelo do prodaje Mlačića, a klub je održao pri vrhu tablice.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Razlika je što smo mi naviknuti na rezultatsku izvrsnost dok su oni samo retardirani i ne mogu se zadanog držat 6 mjeseci.
  • FazeN
    6.9k

Ne vjerujem da je Vučević dobio otkaz, prije da se sam povukao.

Pričao sam s ovdje nekim ljudima u inbox još prije 10ak dana, i tebi sam slao za suze Vučevića i kmečanje okolo da ne bude da sad mlatim praznu salamu, no 31.1. kad se izdogađalo sve oko situacije Mlačić, Vučević je nakon puta iz Gorice s Bilićem pozvao obitelj i našli su se da se ispriča zbog svega što se događa.
    Te je tad rekao citiram "Ne znam što je meni trebalo u životu DA IMAM POSLA S NJIMA"
    (Oni su naravno Ljubo i ekipa)

S obzirom da je Bilić bio prisutan tu u to vrijeme, očito je odabrao drugu stranu i sačuvao posao
  • NORTE
    24.9k
    Kod njih se ovim odlaskom ništa ne mijenja.
    Slična situacija kao s Marićem prije točno godinu dana, samo što je klub sačuvao Garciju prije nego ga je SD uspio maknuti, a kod nas je direktor maknuo Bjelicu i doveo Fabija pa sam dobio pedalu jer je ispao teški nesposobnjaković.
  • Paggini
    86.8k
    Razlika je što smo mi naviknuti na rezultatsku izvrsnost dok su oni samo retardirani i ne mogu se zadanog držat 6 mjeseci.Tvrdica McTvrdi

Jel možda razlog zašto nisu naviknuti na rezultatsku izvrsnost što izvode ovakve pizdarije svakih pola godine već 20 i kusur godina? Upravo to je moja poanta, jel.
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    mijenja se da im odlaze sposobni ljudi jer nece radit sa debilima, i ne mogu od njih. A debili u klubu ostaju.
  • ksapi
    8.2k
    Lijepo li je Dinamovac biti, djede hvala ti!
  • Mlađi referent
    15.7k
    Odličan potez Hajduka.

Točno je Vučević bio problem, sad kad dođe novi SD oni su dogodine prvaci.
  • Jurki
    25.8k
    GORAN VUČEVIĆ (54) više nije sportski direktor HajdukaNogo

Ode nam Gogili, GVizija.
    Najbolji sportski direktor koji je nasel bolje Španjolce nego kaj su u njihovoj reprezentaciji.
    Naso bi on crne zviri samo da mu dozvolidu.

IMG-1132.jpg[/url]
  • Z brega sam
    327
    Sljedeći scenarij: Garcia pedala, Livaja sportski direktor (više mu se ni ne igra), neki tovarčić (a la Carević) trener kojeg će opet ispljunut za 6 mjeseci.
    "HNL 2027/2028 brale ovo je naša sezona"
  • hb1
    657
    Kada imas covjeka kao Boru Primorca sa ogromnim iskustvom nogometa na najvisoj razini, jos uz to je ogromni navijac tog kluba, a ti nemas mjesta za njega, buducnost ti je jako jasna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.