• plavi devet
    738
    S obzirom da je Bilić bio prisutan tu u to vrijeme, očito je odabrao drugu stranu i sačuvao posaoFazeN

Ja imam info da je baš tako.
    Ti ćeš možda i bolje znati, ali na ljeto je u klub ušao i Mijo Pašalić, vlasnik Apfela i da su njegovi ljudi Vučević, Lalić i Mišo Krstičević.

Nedavno sam čuo da se Mijo Pašalić posvađao sa udrugom NH, da više neće davati pare, i da će vjerojatno Krstičević i Lalić odmah napustiti klub, da je Vučević isto htio napustiti klub ali da ga Mijo nagovara da još malo ostane.

Isti izvor je tada rekao da je Bilić marioneta NH, a Vučević sve suprotno od njega

Čini mi se da se to upravo i dešava.

Mislim nisam rekao ništa novo, sve to se zna, ali očito je to i istina. Isti taj koji mi govori to je žestoki navijač Hajduka, nikad ništa nije protiv njih rekao, ali kad je sada vidio info iz prve ruke kaže da će sektaši uništiti klub.
  • Pacho
    14.2k
    Nekad mi je vec malo neugodno imati ovakve rivale. Ne znam cime smo tocno zasluzili takav blagoslov, ali idem danas ostaviti banane sumskim duhovima kao badun da bi se zahvalio.
  • Paggini
    75.8k
    Činjenica jest da su oni u ovom suludo destruktivnom ritmu vođenja kluba iscrpili apsolutno sve moguće i postojeće kadrove, a privlačenje novih SPOSOBNIH kadrova je nemoguće jer zašto bi itijedan normalan CEO uspješne firme dao otkaz na toj dobro plaćenoj, uvaženoj poziciji da bi vodio ovaj circus tovarel i u potpunosti si uništio reference, ime i prezime i bio poruga cijeloj zemlji nakon desetljeća građenja karijere? Zašto bi itijedan sportski direktor koji kurca vrijedi došao ovdje i krojio neku svoju politiku kad je prosjek ove pozicije u klubu 3-4 mjeseca, a za smislen rad SD-a treba par godina?

Ovo što su oni izveli u zadnjih 15 godina treba proučavati u svim jebenim knjigama kao antiprimjer svima kako se klub vodi
  • Sibirski plavac
    8k
    idem danas ostaviti banane sumskim duhovima kao badun da bi se zahvalio.Pacho

"zašto mi je drag NH"
  • Pacho
    14.2k

Jedna od rijetkih tocnih stvari koju je rekao je da cucavac treba preorati i tamo zasaditi krumpir.
  • crophantom
    3.1k
    A kaj točno LjPV radi na presici? nije li on tamo da nadzire? ili će nadzirati Bilića da vidi jel može složiti prosto proširenu rečenicu bez da najavi još 3 izlazna transfera koji se neće dogoditi? ili de facto priznaju da krše sami svoje statute jer im ovaj iz nadzornog vodi klub, a predsjednik je fikus? puno je tu pitanja, a nikad dosadno u Ajduka
  • Paggini
    75.8k
    Jer je LJPV postavio GViziju na to mjesto, odnosno to mu je bila i kampanjska krilatica da osvoji izbore za NO protiv konkurencije koja je bila NITKO.
  • Jurki
    23k
    iz mojeg kuta gledista, oni fantasticno vode klub. Te im zelim da i dalje nastave u istom smjeru tj kruznom toku.

Europa - od sredine srpnja do Oluje, eventualno do Velike Gospe.
    Hnl - kolovoz, rujan, listopad - hajpanje atmosfere.
    Studeni i prosinac - bili bi prvaci da nam dozvolidu.
    Siječanj/veljača - raspad, tjeranje svega kaj iole valja, slaganje momcadi za iducu sezonu i "igra se i dogodine".
    Financije - prodat sve kaj imalo valja, faktoring da mogu cistacice dobiti placu i po mogucnosti dovođenje nekoliko isluzenih raga na zalazu karijere.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.5k

Problem je samo ako Pavelin krši ovlasti, ako to radi LJPV to je zato što vadi kestenje iz vatre pa je okej
  • Bryan
    83
    Nameću se 2 pitanja?
    Da li im ovo ostaje sezona stabilizacije ?
    I tko je natjerao LJPV na ovu izjavu početkom sezone ; "Vučević dolazi kao glavni čovjek sportskog dijela kluba. Sutra stiže u klub, i on će imati prvu, srednju, zadnju i konačnu riječ kada je riječ o sportskoj politici Hajduka. Očekivanja su velika. Mislim da je Vučević najkompetentnija osoba u Hrvatskoj za tu poziciju."

- Ljubo Pavasović Visković (1.7.2025.)
  • Pacho
    14.2k

Nema boljeg za vadenje kestena od cetnika kojem glavurda zapravo i izgleda kao deformirani kesten.
  • crophantom
    3.1k
    ma jasno je to meni, ali mi nije jasno kako oni puše te pizdarije i dalje. Izborni za nadzorni odbor, ne mijenja se predsjednik kluba/uprave koju već titulu ima Bilić i u predizbornoj kampanji (protiv nikog ko što si reko) on ima obećanje da će vratiti Vučevića iako on po tim statutima ima veze s izborom SD-a ko ja valjda. A ovi dole to brane sa "moga se kandidirat ko je tija, šta niste".
    jasno, Pavelin bad guy, "vodi klub", mafijaški odvjetnik radi iste stvari samo puta 10, spasitelj, borac, legenda, uzor maloj hajdučkoj dici. smiješno
  • kariola86
    267
    Moj komentar na to: HAHAHAHAHAHAHA Part 1950
  • Pacho
    14.2k
    Jesu updateali petoljetni plan patuljastog trubadura?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet