• Filip Međimurje
    1.1k
    Evo prevedeni info vezan za Dani Rodrigueza, vjerojatno se nekim postotkom tiče i nas:

Prema zasad dostupnim informacijama, Dani Rodríguez je danas upućen na dodatne pretrage (MRI/skeniranje) zbog ozljede koljena koju je zadobio na utakmici.

Radi se o ozljedi ligamenata, ali točna dijagnoza još nije poznata. Klub čeka rezultate snimanja nakon kojih će biti jasnije o kakvoj se ozljedi radi i kolika će biti pauza.

Za sada nema potvrde da se radi o ACL-u – sve su opcije otvorene dok ne stignu službeni nalazi.

Drugim riječima, ili je nešto blaže pa je oporavak 4-6 tjedana, ili u najcrnijem scenariju je ACL i out skoro do kraja godine. Sve u svemu, šteta, jučer na tekmi bi nam bio itekako koristan.
  • ElDorado
    10k
    Sa svim odlascima mi sada zapravo nemamo igrača na klupi koji bi radio razliku. Brza krila i jedan vezni moraju nam biti meta. Pitanje da li više imamo vremena. Vjerojatno nam je i ovaj kadar dovoljan za proljeće. Ali ako računaš ljeto i prilagodbu bilo bi dobro nešto sada ubosti.
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    Jedino što je ovdje sigurno da ništa nije sigurno i da niko ne zna što rade Zvone i Dabac , da li rudare i rade na pojačanjima , i vide ovo što smo mi tek sad primjetili a to je da i nemamo baš širok kadar kako smo mislili . U vezi su otišla dva jako bitna igrača , kvalitetna koja se za sad nisu pokazali da trebaju startati ali su odmah tu uz. Lisica je bolestan runde krpamo kako znamo i možemo ,nedaj bože ozljeda Belje ,hohxe ,miška . Sjetimo se samo prošle sezone kad su nas ozljede satrale . Nisam ni malo zabrinut , igramo sve bolje i bolje ,čak i Lova lagano sve življi i življi. Ljepo mi ga bilo vidjet bijesnog ko psa nakon onog starta na Stojketu. Padale su mame sudcu. Šteta ozljede Danija ,legao bi ko kec na desetku
  • Fan
    1.9k
    Desno krilo bih stavio kao prioritet OSIM ako struka misli da je ovo dovoljno za HNL pa će još protiv Genka i eventualno sljedećeg kola to odradit Bakrar i Topić kao zamjena.
    Bakrar je tamo bio i dobar i loš, ovisno o utakmici, a Lisica očito još nije blizu da dođe do optimalne forme. Na Cordobu i Topića nekako ne vjerujem da se dugoročno računa.
    Lijevo krilo, Hoxha je po svemu zaslužio do kraja sezone bit prvo krilo, zamjena je očito Vidović(???) što se isto možda smatra dovoljnim do kraja sezone, a onda gledat i pojačanja za tu poziciju jer, kako su već neki napisali, Hoxha je najbolji u tranzicijskoj igri, a ne kad mi 70%+ vremena provedemo na protivničkoj polovici pa nema toliko prostora.
    Nisam uvjeren da ćemo ići po veznog igrača, pogotovo ne neko krpanje, osim ako ne izleti neki top potencijal (Jagušić ili igrač poput Dani Rodrigueza kojeg pratimo, ali u vezi), pogotovo ako ozljeda Bennacera nije veće naravi.

Iskreno, trenutno očekujem eventualno neku posudbu za desno krilo ili vezu i krpanje sa ostalim igračima do kraja sezone, a onda na ljeto "mini remont" sa 3 igrača - 2 krila i vezni + još neki ovisno o eventualnim prodajama nekih stožernih igrača poput Vinlofa, Domingueza, Valinčića...
  • keppi
    532
    Nadam se da će se ovo s Nevistićem realizirati.
    Bilo bi zbilja glupo da ostatak sezone provede na klupi ili na tribini.
  • Anderson Costa
    245
    ne znam jesam kaj fulao, ali kaj mi nismo vec ispucali kvotu posudbi? ne znam kak to funkcionira ali svi pisu da neva ide na posudbu?
  • bazooka93
    126
    moram pohvaliti ciscenje momcadi bez placanja raskida dobili smo ili odstetu ili posudbu tako da je budzet dobro rasterecen.
    Prakticki su ostali Cordoba i Peric s dobrim ugovorima a da ne igraju.
    Nadam se da Spanjolac im nije jedini pick za krilo.
    Zamislite koliku bi cijenu Osijek izvisio za Matkovica da mali ima neke brojke ove sezone.
    Ja bi volio da se okrenemo drugim liga i trzistima ne samo spanjolski nizeligasi i HNL
  • BBB Sibenik
    6.3k
    U najgoru ruku ako ne dovedemo desno krilo imamo još tu Cordobu, kojeg triba makismalno gurnit da vidimo jel možemo na njega računat. Možda i bolje da ne dovodimo nikog do lita na tu poziciju
  • Fan
    1.9k
    Možda opet napravimo stvar ko sa Živkovićem, prekinemo posudbu npr Čaića i ostavimo ga tamo do kraja sezone.
    Malo šupački opet, al sve legalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.