• Maki2
    1k
    Meni je ovaj decko solidan hnl igrac. Nema taj potez da ce ti odlucit utakmicu, a fizicke predispozicije mu nisu za krilnog igraca. Vjerovatno bi bio nelos u klubovima od sredine tablice pa prema dolje, ali on jednostavno nije kvalitetom za ovakav klub.
  • DrRatoljub
    462
    Koliko loših odluka i poteza danas. Mislim, nije Bakrar bio nista bolji, ali imao je jako puno prilika za nesto vise.
  • IstinaZaDinamo
    2.3k
    U dvije situacije ulazi u sredinu na lijevu nogu i odgadja sut po par pura i naravno nista se ne dogodi.
  • Zagi
    15.2k
    Bolji od Bakrara na krilu.
  • Orc123
    15k
    po cemu je to danas bio bolji? Najlosija mu ovo tekma od kad je poceo dobivat priliku. Bakrar isto los danas, ali on nije krilo..jbg...
  • Zagi
    15.2k
    Bakrar bi izgubio loptu dvije sekunde nakon primanja. Topić se bar zna kretati tako da mu bek ne dahće non stop za vratom. Bakrar stoji i čeka loptu.
    Topić je isto tako puno bolji u kombinatorici sa osmicom i bekom pa su akcije fluidnije.

Sve to nije dovoljno za prvu opciju na krilu ali je bolji od Bakrara. Monsef je bolji samo u skoku.
  • Crni86
    19.8k
    Najlosija mu ovo tekma od kad je poceo dobivat priliku.Orc123

I takav je bio bolji od bakrara koji se nije mogo s loptom sastat danas.

Bakrar na krilu protiv vukovara, osijeka i slicnih liliputanaca. U ovakvim tekmama nazalost igrac manje na krilu…
  • Maki2
    1k
    Sve to nije dovoljno za prvu opciju na krilu ali je bolji od Bakrara. Monsef je bolji samo u skoku.Zagi
    Mozda je bio bolji ovu utakmicu, ali pricati da je bolji od Bakrara na krilu koji je dao ove sezone 11g+3a od cega su skoro sve situacije bile s pozicije desnog krila mi je sci-fi.
  • Maki2
    1k
    Nemoj me krivo shvatit ima i Bakrar svojih mana, ponajvise defenzivnih jer ni nije krilo, ali je jednostavno ubojitiji.
  • hardek
    8.9k
    Mozda je bio bolji ovu utakmicu, ali pricati da je bolji od Bakrara na krilu koji je dao ove sezone 11g+3a od cega su skoro sve situacije bile s pozicije desnog krila mi je sci-fi.Maki2

A gle, ako pitaš desnu osmicu i desnog beka s kim ti je draže igrat, siguran sam da će ti reći Topić. Bakrar ima brojke, i to ga jedino i drži iznad vode. Njegova završnica je elitna za krilo, sve ostalo ispodprosječno.
  • Maki2
    1k
    Mogu prihvatit sto se kombinatorike tice doduse tu ga malo izvlaci i ta lijeva noga pa nije ogranicen samo linijski probijat, jer se moze izvuc i na sut i na ubacaj. Ipak mi je draze tu imat nekog ala Bakrar jer mi se Topic ne cini dovoljno brz niti eksplozivan za tu poziciju i zahtjeve modernog nogometa. Da ima ovakvu brzinu, ali Baturinin prvi korak onda bi se druga prica pricala...
  • Zagi
    15.2k
    Imao je i Ljubičić brojke prvih par tekmi dok mu je ulazilo sve kaj je puknuo pa je bilo jasno da je uljez na terenu.
    Čekam Lisicu. Lisica je dvije klase bolji i od jednog i od drugog.
  • Crni86
    19.8k
    sve to stoji, al u ovakvim utakmicama gdje ocekujes da ce protivnik pruziti nesto izrazeniji otpor, potrebniji ti je igrac koji ce davat stabilnost ekipi. Koji ce znat zagradit loptu, odigrat, smirit, znat ce sudjelovat u igri itd itd.

Bakrarova nepredvidivost i to sta nije pravo krilo je super kad smo mi 95% u napadu. Ovako je vise neka mana nego plus sto se vidlo i danas. Vidlo se i protiv steaue u prvok pol.

Cak mislim da bi vise pridonio kada bi onda bar ulazio kao zamjena u takvim utakmicama, pa da kroz neke rupe pokusa kao recimo protiv tovara na poljudu.
  • Orc123
    15k
    Bakrar je napadac. Kaj vam tu nije jasno? Nikad nije igrao ko krilo i ovdje igra silom prilika tu poziciju jer nemamo boljeg od njega! Covjek ima 11 golova...sta bi jos trebao? Driblat ko Hoxha i pokrivat iza? Stavi Belju na krilu pa ces vidjeti kako ce ti pokrivati iza? Nikako! Covjeku treba skinut kapu da na neprirodnoj poziciji daje sve od sebe bez pogovora!
  • Zagi
    15.2k
    Igrača koji igra poziciju krila ocjenjujemo po zahtjevima krila.
    Manje više se svi slazu da treba biti u napadu. Ali trenutno igra krilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet