• Kujtim Shalla
    8.6k
    Desna strana nula bodova , niti Topić a ni Lisica nemaju xoxhinu klasu . Ja u lisici nisam vidio ništa ,ni u Puli a ni kod nas . Još oporavak može biti jako dug. Topić danas jednostavno nista više od solidnog HNL igrača ,danas ništa baš nije donio , ali kad nemamo boljih meni se iskreno sviđa što dobija priliku jer samo kroz tekme može biti sve bolji i bolji. Ne vjerujem da idemo po nove igrače na krilima
  • CrniGavran00
    0
    Luka Ivanušec nije u kadru PAOK-a već 9 utakmica za redom, ne mogu pronaći ikakvu informaciju da je ozljeden. Očito ne računaju na njega, Feynoord ga je već proslijedio na posudbu tako da nema problema kao prošle godine sa maksimalnim brojem posudenih. Ako je dobro fizički spreman ja bih možda pokušao njega dovest. Moja dugogodišnja želja za desno krilo Kiril Despodov takoder ima neku rotacijsku ulogu ove sezone…
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    Despodov da a Ivanušec nikad
  • Jurki
    23k
    neka ga u Paoku.
  • Dinaminjo
    1.9k
    Odlican Barisic
    Steta sto nije imao strpljenja
  • Hebimir Strašni
    188
    Lisica je ok krilo i bio bi još bolji da ga nije shebala boleština. Pogledaj samo koliko mi igramo lošije od kada je on out. Tako da ti komentar ne stoji.
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    mi igramo sve bolje i bolje , Topić ništa lošiji nije na toj poziciji,Bakrar se nazabijao golova . Ne znam koje teme gledaš Dinamo trenutno igra najbolje od kako je Kova na čelu . Ali na krilu fali klasa , definitivno
  • Hebimir Strašni
    188
    Daj molim te Bakrar nije krilo, a pogotovo nije bolje krilo od Lisice. To što zabio par golova (i to vrlo važnih) ne znači da je dobro krilo jer drugo ništa ne radi što bi krilo trebalo raditi. On je čista špica i da to igra bio bi još bolji.
  • Orc123
    15k
    Bakrar danas slab jer jednostavno nije krilo, ali Topic jos gori...bas nista danas nismo dobili njegovim ulaskom. Treba nam krilo...nebitno lijevo ili desno...
  • Facke
    7.9k
    Evo ih jedan X i zisli su negativci s rupe van..
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    @Hebimir Strašni Ja ću ti opet reći da Lisica nije ništa više od solidnog HNL igrača ,kao i Topić i tako možemo do sutra . I naravno da Bakrar nije krilo , ali će to igrati dok i ako se lisica skroz oporavi . Ni to bezazlena bolest. Takođe fali još jedno lijevo krilo
  • Jurki
    23k
    ma ovim xom se nista nije promijenilo.. niti su derbiji odlucili nesto u ovoj fazi niti nece nikad.
    Utakmica za zaborav i vozi dalje.
    Od Istre do Istre imamo 6 pobjeda i 2 nerijesene.
  • Nogo
    10.3k
    Očekuje li pojačanja?

- Imam dobar kadar, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Ima nas i ovako.

Nevistić nije bio u sastavu?

- Radi se na realizaciji transfera, to je blizu.

Po meni je to tanko i treba bar 1-2 pojačanja neovisno o Lisici i Bakraru.
  • emilperska
    14.8k
    Pisao sam ranije da možda i ne treba nikog dovodit.

ALI..

u ofenzivnom dijelu nam fali opcija s klupe i dodatnih rjesenja. Sredina i obrana su fino pokrpani kao i golmani. Ovdje imamo situaciju da ulazi jedino Topić prema naprijed kao smislena zamjena. Ulazak Vidovića na krilo neću ni kom.

Fali nam očito za promjenu ritma/ganjanje minusa ili jedno krilo ili jedan špic.

Na Cordobu se ne računa očito. Lisica se oporavlja od gadne boleštine, a Varela je igranje zmeđu kadeta i juniora da nie štičenik svog managera..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.