• Jurki
    23k
    Nije trener kriv, kaj smo mi danas najvise smetali sami sebi i kaj je lopta isla jako sporo.
    Ovo je cisto do igraca, da smo mrvicu vise dali gasa, dobili bi ovu utakmicu.
  • rioda
    13.6k
    Jedino mu zamjeram sto nije malo prije osvjezio ekipu i to je to.Zg123

Kad pogledaš klupu, složit ćeš se da smo od iznimno široke rotacije došli do prilično kratke
  • Mr Anderson
    17.6k
    Vec se treba pripremiti na izjavu kako je ovo bila teska utakmica (u stvarnosti Rijeka je bila bezopasna).BBB Mataa998

A zašto je bila bezopasna? Nema nikakve veze s nama i kako smo se mi postavili?
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    Svašta mu se može zamjeriti ali današnja postavka i vođenje utakmice bilo je odlično. Rijeka nije napravila ništa ,a mi danas nismo zabili a mogli smo bar par komada . Nadigrali smo rijeku u gostima
  • Crni86
    19.8k
    Postavke dobre, falilo je raspolozenosti kod pojedinaca koji su losjim odlukama upropastili dobre prilike pogotovo u prvom poluvremenu.

Jbga, bude i takvih utakmica. Ajmo dalje
  • Mr Anderson
    17.6k
    falilo je raspolozenosti kod pojedinaca koji su losjim odlukama upropastili dobre prilikeCrni86

U prvom redu krila. Ni Hoxhi ni Bakraru ništa nije išlo. Topić pak previše krivih odluka.
  • Sibirski plavac
    7.9k
    U usporedbi sa jesenskim izdanjima u Vinkovcima i Puli ovo danas je bilo top.

Nemam zamjerki. Obrana zaslužuje posebne pohvale danas.

Nadam se punjenju Istre idući vikend i onda hrabro dalje u europske pohode.
  • antecacic
    351
    Ne smatram da je ovaj bod na Rujevici pozitivan rezultat i kontekst u kojem to govorim je jasan valjda svima, stoga se glupo i isprazno ponavljati. Dakle, slaba liga, konkurencija u banani, mi uložili najviše, sve je valjda jasno..
    Baš zato Tirana i Mitylland pored dva naša najbolja kluba izgledaju kao Brighton i Aston Villa, u najmanju ruku.

Ono što je simptomatično i što najviše brine je da momčad iz mjeseca u mjesec ne izgleda kao da zna što radi. Nemamo ideju igre, nemamo ritma, ovisimo o lucidnosti Zajca i Mišića ili nekom Hoxhinom dobrom danu. Kažem, simptomatično, jer su dečki na okupu punih osam mjeseci, a dojam je da se znaju nekih 5-6 dana.

Sad se već usudim reći i da smo momčadski prilično nespremni, jer ja taj famozni pritisak po izgubljenoj lopti još nisam vidio od Kolovoza, osim ako se netko individualno odluči na neka iskakanja pa nam linije pucaju. Večeras je Zlomislić neometano đonio loptu po minutu ili više u intervalu, a mi čekamo na centru. Zašto? Da nam Ante Matej Jurić ne zapapri? Zapravo, Europa je o našoj motorici i trkačkoj kapacitiranosti rekla sve.

Prvaci ćemo biti i to je neminovnost mjesecima. Ono što je tužno je činjenica da se u derbijima i europskim utakmicama ne postavljamo kao favoriti, ne dominiramo, nemamo gard i gledajući nas sam izgubio onaj jebački osjećaj da možemo skinuti skalp nekoj Atalanti ili Tottenhamu. A dojma sam da taj osjećaj nemaju ni dečki na terenu i uz njega. A to me srozavanje kriterija od svega navedenog najviše pogađa.

Ne mora se svaka utakmica dobiti, ali ova Rijeka nije ni sjena momčadi od prije 2-3 sezone, pa ako ih nisi u stanju ispreskakati i postaviti se šampionski onda nisi ni dostojan klupe ili dresa Dinama.
  • Omake
    15.7k
    Dinamov “Restitutor Orbis". Malo Aurelian, malo Karpov. Pozitivno me iznenađuje defenzivna priprema. Nisam mislio da je sposoban uigrati ekipu koja je defenzivno kao anakonda, kad te jednom uguši, kad ostaneš bez zraka, sve ofenzivne nade ispare. Rijeka je tovare nabila s pet komada, protiv nas su izgledali mrtvi.
  • Jurki
    23k
    Treba cekati da Gregurina dobije otkaz u Belupu.
    Onaj leprsavi Slaven od lani je u velikom obimu i njegova zasluga, to se vidjelo i prve polusezone.
    Jbg sad su mu rasprodali sve i nema s cim igrati.

Kaj radi Poms?
  • emilperska
    14.8k
    Utakmica za objesit se za neutralne gledatelje..

X za Dinamo na Rujevici često nije bio loš rezultat pogotovo ako je Rijeka sezonu ranije bila prvak, a glavni igrač lige je tu i dalje.

Tocnije Xom na Rujevici se ove godine nece niti osvojiti niti izgubiti naslov.

Da smo mogli pokazati (dosta) više, mogli smo. Ali mogla je i Rijeka s tim repstativcem od 15 mil EUR Frukom. Oni nisu ni minimum pokazali kao jedna europska ekipa protiv "lošeg" Dinama.
  • jedan u nizu
    17.4k

Tocno to.
    Mi nakon toliko mjeseci stojimo na mjestu, pomaka u igri nema.
    Da, sveli smo Rijeku na minimum sansi, i to je dokaz da mozemo, ali i dalje smo sterilni, bezidejni i bez garda.
    Ne napredujemo u skoro nikakvom smislu.

Ova utakmica i nije bila tako losa. Ali kada sagledamo tu utakmicu u kontekstu cijele sezone onda je to samo pokazatelj tko nam je najslabija karika.

Prvenstvo cemo osvojiti, svima je jasno da smo jaci od svih u prvenstvu. Ali ja takav nogomet ne zelim gledati i sljedece sezone.
    Jasno mi je da zelimo treneru dati kontinuitet i da ne zelimo mijenjati trenere samo tako, ali vremena je proslo previse i svima je jasno da ovo nije trener za dinamo. Zato sam i napisao da se nadam da ce se imati hrabrosti dati otkaz i kada osvojimo titulu. Da titula nece biti garancija ostanka na klupi, vec da se gleda sira slika i buducnost kluba.

Ne zelim sljedece godine s ovakvim gardom napadati proljece u europi.
  • hardek
    8.9k
    Izgubili smo 2 boda danas, ali Kova je dobro pripremio i vodio utakmicu. Nažalost neraspoložena krila i nedostatak koncentracije je falilo za sva 3 boda.

Činjenica da nije iskoristio 2 izmjene danas govori o širini kadra. Kronično nedostaje lijevo krilo a možda i jedna rotacijska 6/8.
  • Mr Anderson
    17.6k
    Došli su znalci, ključaj temu.
  • Sajla
    17.6k
    Baš zato Tirana i Mitylland pored dva naša najbolja kluba izgledaju kao Brighton i Aston Villaantecacic

nemrem vjerovat da Midtjylland (3. momčad u EL) protiv nas izgleda kao Aston Villa (2. momčad u EL). to mi je baš čudno i nelogično. da su izgledali protiv nas kao npr. Hamrun Spartans, e to bi mi već imalo puno više smisla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.