• Warrior
    85
    Kovacevic je i dalje najslabija karika, ali nisam nezadovoljan rezultatom. Smatram da bi sa boljim trenerom gazili nadmocno svaku ligasku utakmicu.
  • Fan
    1.9k
    obzirom ko je bio sudac,dobar je i xshameless86

Više je navlačio za nas (iako u globalu nije usmjerio utakmicu čini mi se), lagano smo mogli barem 4 kartona pokupit za udarce u lice.
    Kaj se tekme tiče, defanzivno odlična predstava, McKenna fantastičan, Dominguez tu i tamo greške, ali vrlo solidno, bekovi prema iza top, a i krila i sredina su dosta pomagali da riječani ne prolaze ko kroz putar.
    Prema naprijed nije bilo toliko očajno, bar ne meni, imali smo 5 jako dobrih situacija, rekao bih čak i zicer Stojkovića, ali nismo ih iskoristili.
    Od zamjena je Vidović kolko tolko donio nešto energije iako nije previše napravio (imao dobar šut koji mu je Zlomislić obranio), a Topić i Soldo katastrofalni.
  • Facke
    7.9k
    Sasvim dober rezultat. Da sme napred male manje pimplali dobili bi bez problema. Nis ja sam tem bodem zadovoljen.
  • crophantom
    3k
    inače bi se složio s tobom i potpisao bod na Rujevici, ali ova Rijeka nije nikakva top ekipa lige nego je protiv Osijeka izgledala ko groblje prošli tjedan (i danas je).
    Dobro, to govori u kakvom nam je stanju liga, ali ok.
    Čekam vec 2 sezone kad ce se pojaviti krvavi očnjaci pa da krenemo baš gaziti, ali čini mi se da cu se jos nacekati, ovdje se ocito islo zatvoriti, a naprijed ako uđe uđe, ak ne ne i dobro je.
    Legitimna taktika, ali meni se 15 kola do kraja to ne sviđa.
  • GeneralNapoleon
    2.5k

Nije bila Rijeka losa kolko smo ih defanzivno potpuno ugasili.
  • NerminB
    889
    A sta je to mario danas mogao uraditi drukcije? Pa ovi mucenici nisu nista napravili, livi prespavao utakmicu. To sto nasi petljaju gore, nepotrebno, nije do trenera.
  • Hebimir Strašni
    188
    Kova je opet zadovoljan :lol: ko' smo mi da budemo onda nezadovoljni.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Škicnem poslije tekme komentare i ništa mi nije jasno. Jesam ja sanjao da je završilo 0:0 na Rujevici, a zapravo nas je Rijeka natamburala s 3:0 ili šta? Pojedinci očito misle da sve u ligi moramo gaziti minimalno s hendikepom, inače ništa ne valja.
  • CrniGavran00
    0
    Previše kompliciranja prema naprijed, obrana beton. Nije loš bod na Rujevici, ali danas je Rijeka bila baš bezopasna, šteta što se nije iskoristilo i ostalo na +7, ali smo se riješili Rujevice za ovu sezonu. Idemo dalje, dobit Istru i onda Europa.
  • hardek
    8.9k
    Upecat ću se ajde, molim te ukaži mi sa čime smo mi to danas zatvarali?

Pustili smo Rijeci da se ispuše prvih 15 minuta, klasičnog domačinskog ho-ruka i nakon toga u prvom poluvremenu imali 3 odlične situacije. U drugom poluvremenu igralo se samo na polovici Rijeke i stvorili smo manje prilika jer su se oni koncentrirali na obranu + naša krila nisu kreirala meda.

Ovdje se radi narativ kao da je Kova mijenjao Belju sa Galešićem u 85 minuti.
  • Mrvica
    4.2k
    Kao da smo igrali protiv Orijenta.. Ok jasno mi je da smo svi očekivali 3 boda, imali smo prilika i jbg neće u gol i neće. A sad srat po svima, baš nema smisla...

E da, samo ću ovo ostavit ovdje..

0-mckennajfif.jpg
  • IceMan
    3.9k
    Solidna utakmica. Šteta kaj nismo zabili, al nije ni bod loš.

Mogli smo takvu utakmicu i izgubiti u nekom glupom prekidu.
  • MarK
    1.4k
    Najbitnije je da oni nisu šutirali na gol. Nije bilo stresa. Nama se nije otvorilo i jbg. Jedno teško gostovanje manje i bod bliže tituli.
  • Peškaman
    8.5k
    Defanzivno na razini,u napadu li-la. Neke izgledne situacije smo toliko zakomplicirali bespotrebno.
    Topić je danas imao 2-3 izgledne situacije za šut s vrha 16m gdje je tragično reagirao.
    Ajmo dalje,važno je da nismo izgubili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.