• prefontaine
    6.6k
    Kovačević ko ja u Manageru. Čim se igrač oporavi i može igrat, odmah u vatru i bez doziranja. Ne znam samo kako će se Beljo priviknuti na punu minutažu svaku utakmicu, ali ajde, riješit ćemo i to
  • Xpert1992
    402
    Idemo po nova tri boda!
  • FazeN
    5.4k
    Imamo tu Mikića i Galešića, dobre opcije ovisno jel lovimo rezultat ili zatvaramo utakmicu.Noel

Slažem se ovdje s napisanim svim gore, oko Valinčića dijelimo iste sumnje, a pogotovo oko Mckenne koji je imao malo problema, ali očito je tenk pa ajde.

No što se tiče beka, juniori već sutra igraju protiv Lokomotive tako da je slabo za očekivati da će Kova danas Mikića gurnuti kad je plan da njega i Šuntu povuku (samo!) za sutrašnju tekmu.
  • Hnlovac
    4.2k
    Na kojeg će našeg igrača danas pljunuti čobani sa Zapada?
  • Masto
    1.1k
    galesic valincic a i misic
  • hardek
    8.8k
    Volio bi da je Topić umjesto Bakrara, ali dobro je i ovako
  • Dadox
    1.3k
    Tabinas prošlu na klupi,a sad ga nema…Jel se taj oporavio?
  • gaTeDZG
    2.7k
    Na svakog tko pogriješi pas, standardno :)
  • vjeko1701
    22.4k
    No što se tiče beka, juniori već sutra igraju protiv Lokomotive tako da je slabo za očekivati da će Kova danas Mikića gurnuti kad je plan da njega i Šuntu povuku (samo!) za sutrašnju tekmu.FazeN

Super za plan, al ako treba prvoj ekipi, nema te juniorske utakmice koja bi bila bitnija.
  • Sajla
    17.6k
    Samir Toplak je smeće i nadam se da ga nikad neću sresti uživo.
    Kovačević: Ako Beljo ovako nastavi igrati, pripada u reprezentaciju.
    Toplak: Haha [licemjerno smijanje], znam ja Dalića, u reprezentaciju se teško ulazi i ispada, nije dovoljan jedan ili dva bljeska. Beljo bi morao nastaviti ovako igrati ako želi u reprezentaciju.

A kaj je Kova rekao nego da ovaj mora nastaviti ovako? Čemu se smiješ, smeće jedno potcjenjivačko? Neće te tovari nikad staviti na svoju klupu, koliko god se uvlačio.

Kako mi je dignuo tlak, nemrem ga nacrtanog vidjeti
  • Praskaton
    5.5k

Bas sam išao napisat slično,kakav podcjenjivački osmijeh.
    Ušutkat će ga Beljo veceras
  • FredyJones
    42
    Ajmo plavi lavovi
  • crophantom
    3k
    ma dobro, na početku prijenosa je srao kak je tugi tugi za ligu ako Dinamo ima 7 prednosti i nada se da ce se to smanjiti.
    Nabijem ga na kurac
  • Calello5
    135
    Može netko stream slučajno? Nisam kući uz tv
  • rioda
    13.6k

Mene je više iznerviralo to što je otvoreno rekao da bi bilo bolje da Dinamo ne dobije, kao zbog napetosti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.